Boze, kakvih ljudi ima..dakle mm, mali i ja u ducanu, u kosarici imamo par stvari, red je onak, dosta dugacak, L dijete ko dijete nema mira o stalno hida okolo, on bi odmah van i napokon dodemo na kasu i zena iza pita mm da jel moze ona ispred nas, samo cigarete da kupi pa joj je lijepo rekao da ne bi bio problem da nema trudnicu pored sebe i malo nestrpljivo dijete. Eto, tolko i tome da trudnce imaju prednost 😂
Violeta,dobro razmislite i o novogradnji, to je po meni rupa bez dna. Obozavam zivjet u kuci i da nismo imali logucnost uredit si svoj stan u kuci, bomr ne bi isli gradit. Koliko tu nivaca i vremena ode...novci se potrose i na adaptaciju, a kamoli na novogradnju. Ok je ako imas pars ko blata pa ono, izgradis kucu za godinu dana do kraja i to ako imas srece s papirima. Ja osobno bi radije onda kupila kucu koja mi se svida pa ju uredila po svom.
Jutro curke! Ja pijem kavicu i malo uzivam, tu je isto vec vruce tako da cu kroz dan rijesiti sto imam po doma. Muz mi je dao zadatak da gledam di cemo na more iduci tjedan, naravno ako nas pusti, pa cu sad malo surfati.
Barbs gledala sam na Asosu i imaju divnih haljina za trudnice, bas za vjencanja prekrasnih, pa malo prosurfaj. Stignu jako brzo, a mogu se i vratit ako ne valjaju i uz to je besplatna dostava.
Violeta sad vi lijepo kao na onoj emisiji gdje dva brata renoviraju stare kuce. Ne mogu se sjetit kako se zove... uglavnom uzmu staru kucu pa naprave cudo 😊
Violeta sad vi lijepo kao na onoj emisiji gdje dva brata renoviraju stare kuce. Ne mogu se sjetit kako se zove… uglavnom uzmu staru kucu pa naprave cudo 😊
Lovci na nekretnine 😄 super ureduju 😊
Evo i mene s kave, malo se zadržale, nije bilo prevruće. Sad je krenulo pržiti. Idem neki ručak smisliti na brzinu.
Adaptacija- sad nakon dvije godine radova mislim da je lakše izgraditi kuću od temelja ( osim tih papira koje čekaš). Mi naslijedili kuću koja ima oko 200 kvadrata u jednoj etaži je i veliku okućnicu. I doslovnovi smo morali renovirati sve, nije nas ispalo ni malo jeftinije nego da smo novu gradili od početka. Kao mislis netraba puno toga, na kraju jedno vuce drugo i nakupi se. A najgore što živimo tu kad traju radovi, nešto smo proslo ljeto, ostatak sad. Tak da Violeta, dobro promislite o svemu i stavite na papir.
Violeta sad vi lijepo kao na onoj emisiji gdje dva brata renoviraju stare kuce. Ne mogu se sjetit kako se zove… uglavnom uzmu staru kucu pa naprave cudo 😊
Lovci na nekretnine 😄
To bi bilo divno, ključ u ruke. Ali to koooostaaa
Natasha, slažem se što se tiče da je ponekad bolje izgraditi ispočetka ili npr kupiti prazan stan i krenuti ga opremiti... Eto, mi imamo 2 stana u gradu (jedan od mojih, a drugi od none) i ovdje je stan od nonića... toliko novaca bi se u to trebalo uložiti da na kraju je ponekad bolje dići kredit i kupiti novi stan ili novu kuću... A to moj dragi muž ne shvaća
No, ja još uvijek imam vremena razmišljati o tome, tj. MAŠTATI o tome, pa se često muž ljuti na mene jer izbjegavam pričati o takvim stvarima. Izbjegavam pričati o tome jer u godinu i pol (tj. više) otkad smo krenuli sa traženjem riješenja o našem stambenom pitanju - uvijek se nešto desi... Ili nono mijenja ideje k'o čarape: prvo je govorio: to će biti previše stanova i previše različitih genercija u istoj obiteljskoj kući (što se slažem!); onda: napravite nam stan, a mi ćemo vama dati naš (nona ga je izmanipulirala da na kraju ništa ne bude od toga jer "jadnici" trebaju 3 spavaće sobe, dvije terase, 2 kupatila, ogroman dnevni boravak, kuhinja i blagovaona), pa smo rekli kako ćemo mi u manji stan kojeg ćemo sagraditi, ali dio parcele oko kuće je DRŽAVNI i to se trebalo otkupiti; pa državu čekaš pola godine i ne daju ti odgovor... onda s arhitekticom nađeš riješenje, a na kraju ništa od toga jer smo dobili odbijenicu od općine jer ona nije bila upoznata s nekim zakonom...
Pa muž priča o tome da otkupimo prazan stan od strica i nono mjesec dana govori da može i eto, nakon mjesec dana nas fino zaj***...
Uglavnom, onda se na mene muž ljuti jer ne želim o tome pričati. Pa kako ću pričati o tome kad smo imali 5-6-7-8 planova i na kraju su svi propali?! ok, nikome nije uspjelo iz prve ali dok ja ne vidim neke stvari na papiru i budem 1000% sigurna da će doći do nadogradnje, ne pada mi na pamet pričati o tome i nadati se... Već mi sada pada mrak na oči kad se sjetim da nonići od 80g(i više) žive u stanu od 100 kvadrata, a nas dvoje + bebica ćemo živjeti u stanu od 30kvadrata pitaj Boga koliko dugo...
Natasha, neka ste se vi malo opustile i raspričale. Eto, ja se dogovaram za sutrašnje druženje kod kume. Muž ionako ima trening navečer
Hvala, Kiki! K'o za inat sam našla i boju haljine koju moja frendica želi i nema veličine za mene
Sretna, ma svi se čoravi prave kad vide trudnice... To je nevjerojatno... A dosta često se prave čorave i mutave radnice na blagajnama... Ja sam tako čekala red 10ak minuta sa dvije stvari dok su preda mnom bili ljudi koji su napravili shopping i još se s radnicom zaj***, a meni pakleno vruče, jedva zraka sam imala i mislila sam da ću se svaki tren srušiti... Ali to su "krivi" i ljudi oko tebe Ja sam eto, išla u ljekarnu i u poštu i čekala red i dvije cure su urlale kako trudnice imaju prednost. Bila je gužva i radnice me stvarno nisu imale priliku vidjeti. Drugi put dođem u poštu i ljudi se čak guraju ispred mene dok sam ja sjedila...
Žaaaalosno...
E da Lovci na nekretnine! Prekrasno urede kuce!
Slažem se Obožavam ih gledati
Sortiraj odgovore
Najstariji