Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    29. Srpanj 2017. 11:19

barbs

I me, jesaaaam!

Skontala sam te po profilnoj!! 😂 gledam komentare, pa kao ova mi nest poznata 😂😂😂. Mozda na kraju stvarno budemo zajedno lezale u sobi. ☺

violeta1
    29. Srpanj 2017. 11:41

Ma ja nisam uopce nesto da moram dobit ali kak je seka pokazala zube tako sam odlucila sve djelit i borit se za svoje. Moji imaju stan u centru grada Osijeka i iznajmljuju ga ( jedno vrijeme je cak moja seka uzimala novce od stana a ja nikad nisam dobila ni lipe) i imaju kucu na selu, vrt, vocnjak i zemlje. Cak ih i nagovaram da prodaju taj stan i nek podjele pare i svu imovinu dok su zivi, jer kontam da ce moja seka grebat noktima da dobije sto vise al odlucila sam i ja cu igrat njenu igru. Prosle godine smo mi odlucili promjeniti auto (na starom smo dva puta mjenjali motor i samo ulaganja smo imali i popravke) i kupit cemo neki bolji, za kolko smo imali para bitno da mjenjamo.Kad je seka cula odmah su odlucili i oni mjenjat svoj auto ALIIII trazila je od tate i mame da sudjeluju i daju im para za auto.Ja kad sam to cula doslovno sam poludila.Otisla kod roditelja i rekla kako njoj i koliko daju da hocu i ja, da mi je vise dosta da sve se njoj pomaze a ja se uvijek snadem sama.I moji su dali i njoj i meni 20 000kn za auto. Tako da smo na kraju mogli kupit auto za 60 000kn, a seka kad je cula kakav mi uzimamo, odmah je za 75000kn kupila sebi, a i gledali su skuplje jer je ocekivala vise od roditelja da ce dobiti ali sam joj pokvarila planove, jer sam rekla da hocu i ja.Kontam da nisam rekla da bih tih 40000kn sto su podjelili nama dali sve njoj!

barbs
    29. Srpanj 2017. 11:45

I me, NIKAD se ne zna... Jer na 4Du sam vidjela da po izostanku menstruacije je termin 27.9. a po velicini bebe 16.9.  Sada znas kako se prezivam i mozes me stalkat ahahahha 
    Violeta, neka si se izborila za svoje... Tako sam se i ja svadjala sa svojima jer su sestre dobivale sve sto su trazile, ali ja sam bila bezobrazna a one ne... Sada se trude pomoci mi, a ne zeli   Ok, da imam veci stan je drugi par carapa, ali nemam ni stan da bih mogla reci sto mi tocno treba...
    Ne volim kad roditelji prave razliku, a isti su ih napravili i odgojili...

violeta1
    29. Srpanj 2017. 11:58

barbs

I me, NIKAD se ne zna… Jer na 4Du sam vidjela da po izostanku menstruacije je termin 27.9. a po velicini bebe 16.9.Sada znas kako se prezivam i mozes me stalkat ahahahha
    Violeta, neka si se izborila za svoje… Tako sam se i ja svadjala sa svojima jer su sestre dobivale sve sto su trazile, ali ja sam bila bezobrazna a one ne… Sada se trude pomoci mi, a ne zeli Ok, da imam veci stan je drugi par carapa, ali nemam ni stan da bih mogla reci sto mi tocno treba…
    Ne volim kad roditelji prave razliku, a isti su ih napravili i odgojili…

Bas to, ni ja ne volim kad se pravi razlika, al eto sta cu, kod mene je situacija takva da mama i seka samo njoj grebu, a ja nikad nista ne trebam, pa sam odlucila reci sve, iako jos puno toga bi im mogla reci al eto zato sto su mi roditelji imam postovanja, sad sam pratim kako i sta rade, ne trebam nista ali ako daju seki i ja zelim. Briga me hehe

Kiki156
    29. Srpanj 2017. 12:33

Malena ja bi rekla da da, jos jedan ili dva pregleda i onda Sv. Duh! Na tecaju su rekli da se od 37. tjedna dolazi kod njih, a gin cu sada traziti da mi pregled bude na svaka tri tjedna (da mi nadoknadi ovu muku od 6 tjedana!! 😂) i onda bi nakon ovog pregleda jos 2x isla kod nje. Mozda cemo se vidati u bolnici! 😊
    Treca sreca meni je muz uzeo GO tako da bude samnom kad rodim, sad je za ljeto uzeo samo tjedan dana pa ce dva uzeti kad se mali rodi + od firme sto dobije je skoro 3 tj ukupno. Nasi rade i uzeli bi slobodno po potrebi ali meni je najdraze da je muz samnom. Mozda da vidite tako neku kombinaciju s GO?

barbs
    29. Srpanj 2017. 12:37

Violeta, dajem ti pravo da trazis sto je tvoje! 
    mene su pitali milijun pura sto nam treba za stan, ali sto zatraziri kad ga ni nemamo?! Ahhahaha
     Kod nas za rodjenje djeteta ocevi dobe 3 dana g.o. od firme... Ali i muz si cuva dane za g.o.da bi mogao biti s nama.

Kiki156
    29. Srpanj 2017. 12:52

Barbs tako i kod nas, ali ce muz uzeti onda jos 2 dana dodatno pa da bude 3 tj ukupno s nama. To mi se cini ok za pocetak, a onda ako bude potrebno trazit cu mamu da bude samnom. 😊

• Natasha555
    29. Srpanj 2017. 13:18

Mi još nismo došli do imovinskih pitanja, Al nadam se da neće biti problema, razumni su i moj brat (njemu su tek 23) i njegova sestra a i roditelji pa se nadam da nebude frke. Do sad su nam uvijek pomogli kolko su mogli. Mi uzeli kredit da sredimo kuću pa ćemo polako dalje.
    MM isto čuva godišnji pa će biti 2 tjedna samnom, moji isto ako bude trebalo koji dan, njegovi su tata u mirovini, mama trenutno na štakama ali je rekla da će do 10.mjeseca biti spremna (to joj je motivacija za brzi oporavak) pa će svi uskakati po potrebi  hvala Bogu da ih imam sve

• Dena1009
    29. Srpanj 2017. 13:21

Meni je trebala doci mama, al s obzirom na operaciju nece moci. Al cim duljee razmisljamo shvatili smo da je bolje da od pocetka krenemo sami jer tjedan, dva, tri prođu zacas, a dalje smo svejedno prepusteni sami sebi. Ako se sta zakomplicira ( nedaj Boze), muz ce morati da uzme bolovanje ako ne budem mogla nakon sta mu prođe godisnji.

url=https://lilypie.com]

babylove28
    29. Srpanj 2017. 13:31

Treca sreca i ostale mame koliko vam je trebalo vremena da se vratite kucanskim poslovima(kuhanje spremanje itd) ?
    Mama mi ne moze pomoci,tesko je bolesna,svekrva je u mogucnosti i najvjerojatnije hoce ali ono ipak je najbolje kad si mozes sve sama pa me zanima otprilike taj nekakav oporavak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.