Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    29. Srpanj 2017. 13:32

Natasha555

Mi još nismo došli do imovinskih pitanja, Al nadam se da neće biti problema, razumni su i moj brat (njemu su tek 23) i njegova sestra a i roditelji pa se nadam da nebude frke. Do sad su nam uvijek pomogli kolko su mogli. Mi uzeli kredit da sredimo kuću pa ćemo polako dalje.
    MM isto čuva godišnji pa će biti 2 tjedna samnom, moji isto ako bude trebalo koji dan, njegovi su tata u mirovini, mama trenutno na štakama ali je rekla da će do 10.mjeseca biti spremna (to joj je motivacija za brzi oporavak) pa će svi uskakati po potrebihvala Bogu da ih imam sve

Natasha i moja mama je na stakama al se prilicno brzo oporavlja, također mi se cini da je jako motivira zelja da cim prije dođe cuvat unucica🙂

url=https://lilypie.com]

• Natasha555
    29. Srpanj 2017. 13:57

Moramo ih motivirati! 

• sretna
    29. Srpanj 2017. 14:21

Pa oporavak mi je trajao 2 tjedna, nakon toga sam mogla sve, ali sam bila.neispavana pa nisam 😂 negdje nakon mjesec dana sam pohvatala novi bioritam i onda sam mogla lagano krenut sa normalnim poslovima, ali lagano. 

violeta1
    29. Srpanj 2017. 14:48

Netko je pisao o magneziju evo ja ovaj pijem i bas je fin. 

• M@lena
    29. Srpanj 2017. 15:13

babylove28

Treca sreca i ostale mame koliko vam je trebalo vremena da se vratite kucanskim poslovima(kuhanje spremanje itd) ?
    Mama mi ne moze pomoci,tesko je bolesna,svekrva je u mogucnosti i najvjerojatnije hoce ali ono ipak je najbolje kad si mozes sve sama pa me zanima otprilike taj nekakav oporavak

Slazem se sa Sretnom.
    Sto se fizickog oporavka tice, tipa rane, rezovi itd, to prodje kroz 2 tj , ako se sto ne zakoomplicira. Problem je iscrpljenost koja ako imas zahtjevno dijete moze potrajati malo duze. Pa sad... dobro bi doslo da imas zamrznute hrane u frizideru za razdoblje kad ne budes imala pomoc... mene je ta ogranicenost frustrirala neko vrijeme.

• Dena1009
    29. Srpanj 2017. 15:31
    Malo energije prije shopinga 😁😁
    Malo energije prije shopinga 😁😁

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    29. Srpanj 2017. 16:18

Malena je sve odgovorila....za iza poroda
    s tim da je to bio vaginalni porod....i osim muza nije mi niko uskakao.
    ...
    A sad iza carskog ne znam,
    svakako traje duze oporavak samo je pitanje koliko.
    inace meni je muz oba puta uzeo tak 10ak dana da bude s nama ali dzabe ti je - nit zna kuhat, a ne moze ni oprat ko zensko....tako da naravno da ce on uzet, ali ako bude operacija (carski) to nece bit dovoljno bojim se.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    29. Srpanj 2017. 16:20

Dena to si sama pekla? Fino izgleda!

žena-majka-carica:)

kleaiva
    29. Srpanj 2017. 16:28

Imovina, imovina...i ja bih prije sve dala al sad kad vidim kako drugi razmisljaju radije nek se dijeli popola ili neka daju fer ponudu. Samo radi svoje djece da im bude lakse kasnije...nama bi bilo ok i ovako...ali uvidjeh da se pravi razlika medu unucima pa onda nek bude posteno ili nikako😂
    Oporavak nakon orvog poroda je bio tezak u tom smislu jer sam bila 6 dana u bolnici zbog moje curke, pa onda dosli doma i za dva dana ja zakurila pa na kiretazu...svekrva i sogorica su kuhale tad a ja sam si pocistila sobu i boravak po potrebi. Muz je uskakao ful i ok. Ali tada smo bili u zajednici. Drugi porid je bio laksi pa i brzi oporavak...drugi dan sam dosla doma a 3. isla u ducan jer je bilo pred bozic...muz je obavljao teze zadatke a meni je pasalo da ja malo izadem iz kuce. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    29. Srpanj 2017. 16:32

Muz je oba puta uzimao godisnji s tim da je prvi put bio 2 tj. jer je bilo ljeto a mora cuvati za kolektivni oko Bozica, drugi put se potrefilo da je taman poceo kolektivni pa je bio 3 tj. s nama...sad ce bit prije kolektivnog oa ce uzeti par dana kad dodem doma i onda kolektivni opet 3 tj. tako da ce pomoci kako god.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.