Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    30. Srpanj 2017. 21:28

Kaxy

violeta1

Danas sam srela susjedu iz rodnog sela a oni su u Svicarskoj. Prvo je rodila prirodno napatila se kaze i da je bilo grozno a drugo je trazila carski i bila je prezadovoljna. Kaze da su svi se cudili zasto zeli carski.
    Onda sam srela jednu poznanicu u 30tt i kaze ide roditi u sl.brod, ne uzeli u osijek, jer se s prvim tamo jako napatila. A ja planiram u Osijek, a svi za tamo govore sve najgore 🤔

Rodila sam u 4.mjesecu u Osijeku i ne mogu nista lose reci. Lezala sam na 1.katu tjedan dana- sestre fenomenalne, ljubazne, dobre, drage, sve perfektno. U radaonu je isao muž samnom, pa ne znam kakvi bi bili da sam bila sama, ali čula sam da su puno bolji kad je netko s tobom. Isto imam samo rijeci hvale, ekipa za 10! Prirodan porod, puno su mi pomogle, dogovorili smo se da cu opet u njihovu smjenu. 3.kat- hmm, od 1-5 dala bi im 3 😂 Nekako svatko svoju politiku vodi, ima jako dobrih, a ima i groznih. Jednu sestru smo nazvali policajac. Ta je u ovoj drugoj kategoriji. 😂 Uglavnom, meni je Osijek ostao u jako dobrom sjećanju i opet ću tamo 😊

Lijepo je cuti ovo 😊 Toliko sam cula negativnih prica da je ovo stvarno divno za cuti 😉

violeta1
    30. Srpanj 2017. 21:29

luce <3

Moj je prvo reka da ce ic sa mnom na porod, a onda su kod nas bile 2 prijateljice kojr su rodile i kad su to cule skocile na njega ma nemoj ic, to je vako nako i on se onda poplasio i sad ne znam na cemu smo… Al rekla je moja sestra da ako on nece da ce ona…
    Da vas pitam, jel imate vi dlaka na stomaku? Ja imam i uzasno me nerviraju!!

Nazalost imam 😐 i mene zivciraju... nije bas da se jako vide i da su guste ali ih imam 😐 

treca_sreca
    30. Srpanj 2017. 21:30

Dlake nemam...ni na stomaku....ni na jeziku 
    Kleaiva  super, blago vam se. Koje ste pikirali? Mi se stiskamo u peugwot308ici...super je to auto za samca ili max dvoje djece bez kolica, bicikli, ili ikakve prtljage. Ali cim krenemo na viksu par dana zatrpamo se do krova ko cigani da nit ne vidimo nazad.
    a kad dodje beba/as/kolica to ce tek bit patnja..
    Sanjam o nekom makar karavanu, npr opel astra...ili ford galaxy....ili citroen berlingo....bas bi nam bio taman! Ahh...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    30. Srpanj 2017. 21:34

Sretna ovo za cekanje u redu...dobro joj je rekao muz!
    Boze kako obraza imaju..
    Kupanje u trudnoci - nisam primjetila da itko cudno gleda...al svi gledaju i pocmu cesto pricat sa mnom (uvik nesto pozitivno i dobronamjerno, evo jutros me isto neka starija zena "bravo kako ste pametna trudnica pa lipo plivate, lakse cete se porodit" a ja se mislim e zeno moja u mene i bez plivanja bude to express...ali ne da mi se ulazit u rasprave pa se samo nasmijesim...nije nista lose ni ruzno htjela zena rec...a sta ona zna)

kleaiva
    30. Srpanj 2017. 21:40

Barbs uciteljica sam razredne bila do sada...ovu jesen nakon 8 godina se vracam na informatiku jer je to ugovor za stalno😊 I bas se veselim vecim klincima i vecim izazovima😊
    Treca sreca…mi imamo puntica zasad i on ve mi trebati za posao...sad nam treba i drugi auto zbog muzevog posla pa trazimo neki veci da onda bar imamo mjesta😂😂😂 gledali smo renault scenic, citroen xsara il kak se vec pise😂 Ili megane karavan...onako nesto do max 25 000 kn da si mjesecno na 2 god otplacujemo kao prisilnu stednju😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    30. Srpanj 2017. 21:44

Muz na porodu...za mene luda tema. Prvi porod nije isao...napatila se ja i bolje bi bilo da je bio samnom, drugi porod isto nije bio i nije mi falio sve dok nisam rodila u 3 i 15 u noci a on je zaspao kod frenda par km dalje a dogovorili smo se da ce doci cim rodim pa sam bila ljuta i razocarana al to tek nakon par mjeseci kad sam se skulirala i shvatila da sam bila sama samcata usred noci i mogla crknut a da nitko ni ne zna osim sveki koja je u polusnu cekala.😰 Sad sam rekla da ide pa makar padao u nesvjest ili cekao pred vratima radone😂😂😂😂

kleaiva
    30. Srpanj 2017. 21:46

E da...kupanje u trudnoci...nitko me nije cudno gledao vec su me svi ispitivali da kak smo se odlucili na trece i slicno sto mi ide pomalo vec i na zivce😂😂😂

treca_sreca
    30. Srpanj 2017. 21:59

Mene samo jedna susjeda starija tak eksplicitno bas pitala: "aaaa vidim da si trudna - jeste planirali ili slucajno?"...i bas nekim glupavim tonom je to rekla....a kcer joj je rastavljena ( i ima sina iz tog braka koji je vrsnjak s mojim najstarijim) pa je mozda malo isfrustrirana na te teme brakova djece i sl.
    Svakako lijepo sam joj odgovorila da s ovoliko godina valjda znamo kako se rade djeca...pa nek si misli 

Frau
    30. Srpanj 2017. 21:59

violeta1, zato sam se i ubacila. 😉 I ja sam se naslušala svega, ali u tih tjedan dana sto sam ležala i docekala puuno bebica, nisam čula lose iskustvo. Jedino ovi gore, ali nisu ni oni strašni koliko sam si ih ja u glavi takvim napravila. 😂😂 Samo hrabro 😊 

violeta1
    30. Srpanj 2017. 22:03

Kleaiva ljudi su stvarno cudna biljka, mi 5 godina smo u braku i eto sad cemo dobit prvo djete. Na pocetku nismo htjeli, pa su svasta govorili o nama. Zatim nam je trebalo godini dana da uspijemo i u tih godinu pa cak i od bliskih ljudi svasta sam se naslusala. 
    Ljudi se uvijek zamaraju tudim zivotom nazalost. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI