Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Srpanj 2017. 07:45

Yel

Mene panika hvata od tog cudnog osjecaja kao da mi se sve rastavlja unutra, pa boli kad kisem, kasljem, nez sta je normalno

Hmmm....ovo mi ne zvuci kao normalno?
    Sretna, hahaha...poznat mi je taj osjecaj kad se radujes necemu😂 a rostilj...mmmmmmmm.....fino fino...dobar tek! 😋😋

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

29. Srpanj 2017. 07:48

Sanjchi, sve mislim da zbilja osjetim da beba radi mjesta? Pa lupa di stigne?

29. Srpanj 2017. 07:50

Sretna, bas su uzas snovi...kud smo i ovako u 100 briga sve skupa, jos onda takvo nesto😕
    Sad u zadnje vrijeme sam cula za dva slucaja kad su se bebe rodile deformirane, bez noge i prstica na drugoj nozi jedna beba i druga bebica sa nogama savijenim u kukovima(cak mislim da jr ova beba bila u novinama) a na UZV je sve bilo ok, svaki put😱😱
    Treca sreca, jel ovaj MG ti koristis? 

29. Srpanj 2017. 07:52

Yel

Sanjchi, sve mislim da zbilja osjetim da beba radi mjesta? Pa lupa di stigne?

A neznam, mislim da svaka od nas osjeti to na svoj nacin, i svaka to drugacije interpretira..meni je znalo bit neugodno kad se maternica rastezala pa je to bilo bolno al evo vidis, i sad sam mislila da je to to il da su BH al nije. I dobro da sam otisla doktoru😕

• Natasha555
    29. Srpanj 2017. 08:01

kleaiva

Curke pa bas si nesto razmisljam…pola grupe ima frku sa secerom a pola s pritiscima i kontrakcijama i slicno!
    Cuvajmo se i pazimo sve od reda! Samo laganini! 😘
    Drzim fige svima da sve bude u najboljem redu😘

Ja sam ona s kontrakcijama, ništa ne boli ali jučer smo bili na večeri i ni sama više nisam znala jel se to mala rasteže ili su bh  danas odmaram
    Sanjchi-ja imam 7.8 pregled, nadam se da neću morati prije!
    Treca- pa tvoja curka je već prava beba sa 2,5 kg 
    Belle- ja cu isto od Dada i Rocco posteljinu i ogradicu, imaš fb stranicu.

29. Srpanj 2017. 08:01

Taj Mg sam i ja dobila

barbs
    29. Srpanj 2017. 08:46

Juuuutrooo!!! 
    Sanjchi, te ja koristim.... Te su mi dali u ljekarni a prije toga sam kupila one koje ima Treca sreca.
    Treca sreca, zao mi je radi vijesti o CRu ali bitni da je bebica dobro.... Drzi se uputs doktora... Ionako se jako pazis... Kao sto su cure rekle, i nama su rekli da do 35.tj ima fore da se okrene, ali tebi je beba vec sama po sebi velika... A i CR nije nista strasno.... Samo ce eto, oporabak dulje trajati.
    Luce, preeeeslaaaatka si!!! 
    Mene beba zna probuditi i onda skontam da sam gladna... Hahahhahahaha... Sad vec pola sata plova po trbuhu i lupka... 
    Inace, MUZEV alarm me rijetko kad probudi... Ponekad ga ni ne cujem kad se digne.. A i sad ce biti na g.o.
    TETRICE s one str.s koje je Violeta narucila su bas dobre 
    Kad smo kod muza, jucer se posvadjao s nonicem jer je, kao sto sam i bila napisala, nono poceo mijenjati misljenje vezano za stan od drugog sina... I da se raspitamo sami ako ga mislo on prodati ili ne jer on svome (niskoristi) sinu (koji ga u poslijednjih 10g niti jednom nije zvao, dosao posjetiti - a zivjeli su jedno ispod drugog) nesto mora pustiti.... I muz govori nonicu da je rekao kako ce ON cijenu ponuditi s obzirom da je sve jos prepisano na njega a on je vec posivisio za 20-30tisuca svotu tako da po njdgovom bi tan stan dosao kostat 60-70 tisuca kn...  Muz je poludio... Kako god, ja sam znala da ce doci do toga i rekla sam odavno muzu da mi je sve cudno i sumnjivo...
    Jedva cekam da prodje ovo ljeto... Ne mogu vise zivjeti s njegovima 
    KleaIva, super sto svekar uletava 

barbs
    29. Srpanj 2017. 08:47

Narasha, svakako uspori tempo!!

barbs
    29. Srpanj 2017. 08:49

Eto opet ispadam nepismena ahahahahaha

• Natasha555
    29. Srpanj 2017. 09:08

Barbs-trudim se usporiti 
     Ma i meni stalno mob pise po svom, nemogu to iskljuciti.
    I zao mi je zbog tih svađa, oko tih imovinsko obiteljskih pitanja ih uvijek ima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.