Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    29. Srpanj 2017. 10:21

Kiki156

Jutro cure!
    Sanjchi dobro da si otisla na pregled, sad laganini dalje.
    Treca sreca bitno da je beba dobro, ali shvacam da ti je vijest o CR sok, pogotovo nakon dva vaginalna poroda, ali nije ni to najgore na svijetu, bitno da je beba dobro!
    Ja sam sve nervoznija zbog pregleda, ovo ce mi biti duuuugi vikend. Nadam se da je sve dobro! 🙏🏻

Kiki, onda jos jedan ili dva pregleda kod socijalnog i onda Sv Duh?
    Ja idem na Sv Duh cim se vratim u Zg. Za neka 3 tj. 😊

barbs
    29. Srpanj 2017. 10:23

*kucu u najam(bez stana )
    Joooojjj, ma ja se ne volim svadjati radi imovine... Eto, moja najstarija sestra nije s nama godinama komunicirala jer nona nije njoj auto poklonila vec drugoj sestri (od noneta zelja), a ona je smatrala da ga ona treba dobiti jer je najstarija, ima vozacku i djecu... Eto, jedno 2-3-4 g nas je izbjegavala... Slucajno smo doznali da je trudna sa trecim djetetom.
    Zalosno je kako se ljudi radi toga svadjaju, zato moja druga sestra nagovara nase roditelje da prodaju sve sto imaju da ne bi doslo do toga...

barbs
    29. Srpanj 2017. 10:23

Malena, ti si i dalje na moru?? 
    A gdje nam je TEA???

barbs
    29. Srpanj 2017. 10:27

Violeta, aaajmeeee koji glupi komentar od sestre!!!  Nazalost, i neki nasi prijatelji imaju slicnih problema... Zivje u stanu od pokojnog nonica, a stan je na njenog oca... I sestra se odselila jer su decki i ona stan kupili... I ti nasi prijatelji ce sada renovirati stan, a tata i mama (njeni) non stop govore kako trebaju isplatiti pola stana sestri jer je ona trudna i kupili su stan... A sestra (ne ta koja je trudna i koja se odselila)od tog naseg frenda mu govori da ni slucajno ne dize kredit za renovaciju i isplatu stana curinim roditeljima jer na papiru je tata jos uvijek vlasnik... Sto je sigurno je sigurno...
    Aaaajmeeeeee, zalosno je sve to 

treca_sreca
    29. Srpanj 2017. 10:55

Imovina - s materine strane ne ocekujem nista, jer nemamo kontakt vec godinama, a ionako je sestrama potrebnije (imam 2 polusestre, 1 mladju i 1 stariju, sve tri razlicit otac)
    A od oca svog sam jedinica pa nece bit problema....mada ni nema mi sta ostavit  nema imetka nikakvog. Jedno staro auto i to je to.
    Carski - kao sto rekoh ni prva ni zadnja. Bed je jedino (a nije mala stvar) sta ja nemam mame ko vecina rodilja...da mi uskoci tih 10ak dana iza poroda. A oporavak je puno tezi nego iza vaginalnog...koji mi je i ovaj bilo "gusto" izgurat bez tako neke pomoci. Mogu samo molit boga da muza ne posalju poslom (a salju ga stalno, sad je bio 3 dana u bukurestu, pa par ovde, pa u zadru....ne moze se nikad znat di je iduci tjedan a ne misrc unaprid) jer sama tako invalidna iza operacije mogu sjest i plakat. Djeca nisu dovoljno velika da me spase u toj situaciji...moram cu pricat sa svekrvom, izvidit da li ona ima volje...ili cu morat platit neku zenu kao ispomoc/njegu.

žena-majka-carica:)

barbs
    29. Srpanj 2017. 10:59

Treca sreca, a sveki???

barbs
    29. Srpanj 2017. 11:02

Meni je mama rekla da nije sigurna ako ce moci dobiti free s posla, ali da ce dolaziti koliko god bude trebalo (prije-poslije posla) i kad muz se vrati na posao da ce uzeti g.o.da mi moze doci pomagati... Imam i sveki, ali kako sam si ja dobra s mamom, stvarno bih radje "trpila" svoju majku nego tudju..
    Ionako me sveki neki dan rasp**** kad sam ju pitala za prematalicu, pa se pravila fina i odjednom: a pa to vi odlucite, rezervirajte i ja idem platiti...
    Ne znam ako je muz rekao da mi je zasmetalo to petljanje ili sto god jer prosli tj je rekla da ce ona jos razgledati uokolo 

barbs
    29. Srpanj 2017. 11:04

Aaaajmeeeee, ispod 60 daaaanaaaa!!! 
    Treca sreca, ako sam dobro shvatila, bebica ti je velicinom za 35.tj???

I_me
    29. Srpanj 2017. 11:11

Jutro cure! Barbs sta si u grupi zajednica mama iz istre? ☺

barbs
    29. Srpanj 2017. 11:14

I me, jesaaaam! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.