Sto se tice imovine i dijelidbe, nas je 3 djece, u stambenom objektu su 3 stana i to jedan di su starci, iznad njih je baka sama i burazu prizemnica u istom dvoristu.
Sta kome ide nismo razgovarali. Bakin stan se ne zna kome pripada (stricu mozda). Niti ne racunam na ista od mojih iskreno.
Po nekoj logici seka i ja bi trebali naslijediti stan od staraca obzirom na buraza i njegovu kucu, al buraz ima sina i stari govori kako ce unuka (jedinog) prepisat stan.
A od pomoci od njih...isto ne racunam.
Za prvo vjencanje od svojih nisam dobila ni jednu kunu, baka je dala nesto i meni, i sestri i burazu i sestricnama (meni je 500 eura dala).
Ni sad ne ocekujem bas nista, stovise staroj pomazem jer se uvalila u neka sr. bas me danas pitala, pa sam joj objasnila da ne mogu i neka pita brata ili sestru, kaze da nece jer joj je neugodno.
Buraz radi u njemackoj, nije da ima sad, ali situacija mu je ok, sestri isto nista ne fali, pa kud je mene nasla sad kad sam i kuma i radove imam i to one nuzne jbt da napravimo taj wc (5 odraslih skupa u stanu)....
A oprema za bebu tek?
Hvala Bogu da ce nam teta od dragog posudit kolica i kinderbet.
Dena, fiiiinoooo!!!!
Jai, ja imam srece sto se dragoga tice... On zna kuhati i inace skoro sve zna raditi i radi... Jedino mu je eto nepoznanica masina za sudje i robu jer nemamo nase aparate, pa se ja time "zabavljam" vecinom dok on radi... Ali kad budemo na svome i to ce znati
Nas je 3 cure, ali prva je iz tatinog prvo braka... Stanovi u gradu ce biti od sestre i mene iz drugog braka (ako nam ih prepisu naravno ). Ta dva stana su jedan pored drugog... Imamo i treci stan od druge none na drugi kraj grada i taj ce tata vjerojatno pustiti najstarijoj sestri (valjda
)... Jedino ce biti zajebana kuca na selu jer ce se djeliti na 3, najstarija je sestra dosta varljiva, pa ce se vjerojatno pokusati docepati necega... Al ajd'... Nije ni vrijeme razmisljati o tome
Mi smo danas isli na more.. 2 h smo bili. Na stijene. Jedva da je bilo ljudi, a voda bistra, cista i osvjezavajuca... Diiiivnoooo...
Danas je bilo ooooopaaaako vruce, mada je muz rekao i da nije bas, ali ja sam jedno 3-4x promijenila gace koliko sam se znojila... Ne znam da li su hormoni poceli ludovati ili je to radi nadolazece paklene fronte...
Yel, malo je glupo od tvoje mame bas tebe traziti jer joj je neugodno pitati ostalu djecu, a zna u kakvoj ste situaciji...
Moji su roditelji djelili s nama troskove za vjencanje i jos nam dali i vise nego su trebali (da isplatimo sve i svih), a i njegovi su platili i mi... Mada sveki je srala kako pare nisu problem, kao ni GOSTI (a bilo ih je puno s njegove strane jer su se i oni i nonici mjesali),ali je platila puno manje od mojih i jos uz to MANJE je platila za goste (moj muz je dodao vise od pola) i harmonikase nije ona platila(a govorila je da hoce) nego smo isplatili sa novcima od revere...
I tako je rekla da ce nam kupiti spavacu sobu i ne do Bog da kupimo neku jeftinu (ispod 15 som da ne gledamo)... I nasli smo tu od 20 soma kn... S time da smo odmah rekli da cemo po pola i nije se pozalila I opet je tu govorila da pare nisu problem jer trebamo imati nesto kvalitetno...
Aaaaaliiiiii sto reci.... No comment... Bitno da njoj pare nisu problem sve dok ne mora nesto isplatiti HAHAHHAHAHAHAHHAHA
Barbs, hehe velis kod nje neeeema problema, a kad treba ispostivat hop zmija u djepu!
Ma dobro, super ako uopce imate neciju pomoc!
Kod nas ce biti veselo kad i mama ode u mirovinu, male penzije, krediti, rezije visoke, a starci sve slabiji..
A treba si medjusobno pomagati... Pogotovo ako su odnosi dobri!
Drago je isao na pice s frendovima i usput gledati tekmu... Ja odmaram u sobi i super mi je
Sortiraj odgovore
Najstariji