Mm je jos iduci tjedan na godisnjem, a ja sama ostajem s malim do 15 ili 20.08. nakupat cemo se i nadam se lijepom vremenu i toplom moru i dalje 😊
A kad se vratimo doma pregled pa ako je sve ok, 02.09. svadba u Splitu 😊
Moram i za bebu kupit posteljinu i robicu i svasta. Nisam jos nista kupila 😂
Mi smo veceras obavili postenu setnju i igraliste i klinci zaspali ko topovi. Muz je bio na nogometu i rostilju i dosao doma i taspao jedino ja sam kao sova😂😂😂
Violeta Snimite stanje kuce i obavezno papire s odvjetnikom rjesavajte ako se odlucite. Uvijek je ljepse svoj na svome tako da bih ja pristala kad vec netko nudi😊😊😊
Mi cemo izgleda ranije na more...mozda vec u utorak ili srijedu jer su najavili vrucine😆
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Treca sreca samo ti odmaraj. Sta ni krema ti ne pomaze za noge?
Zadnja 2dana muz mi masira 3x dnevno temeljito, malo s biobaza feet, malo s divljim kestenom (uzela u ljekarni nekidan, mada se ne bi smjelo u T, ali luda sam vec) i pol dana nogu drzim na povishenom.. i uza sve to cim se ustanem na noge, onaj kriticni dio ne lijevoj potkoljenici se sav nakvrga (3d reljef ko krosnja se napravi) da je to mirakul. Ocito cu morat u venerologa, moram sad nac u ponediljak gdje...
Mrvice djeca su mi, srecom(!), otisli sa svekijima kod njenih u posjetu do next vikenda, inace ne znam kako bih izvela mirovanje....moras kuhat i prat kad imas djecu, nema bolovanja onda...ovako smo rucavali u restoranu muz i ja, a i danas cu uzet janjetinu vec specenu pa samo dodat kumpire/povrce, ne smijem dulje od 10ak min u komadu bit stojecki..
Violeta pa to je lipa ponuda! Taman bi ti se ostvarila zelja da ne gledas svekrvu u dvoristu drzat cemo fige da bude nesta od tog!
žena-majka-carica:)
Violeta, pa super za kucu, ako vec imaju volju ju kupit, ja bi pristala. Naravno da treba prvo pogledat kucu i vidjet da li je sve u redu i da li vam se svida
Treca sreca, bas mi je zao da te tako muci. Nisam to iskusila, ali znam kako to izgleda. Nadam se da ces naci rjesenje da te ne muci tolko
Jutro cure!
Uf Treca, vjerujem da nije lako, valjda ćeš riješiti to što prije.
Violeta- lijepo od staraca, nek se i uspješno realizirati ako se odlučite.
Ja ovih dana više lezim pa me leđa bole, ali moram. Idem sad na kavu s frendicom a dok još nije prevruće, jedna od njih je isto trudna, mjesec više od mene pa su ove druge solidarne s ovim ranojutarnjim terminom
Bokic curke...evo nas pred sv. Rokom...
Violeta, ponuda je super, ako je kuca ok, zasto ne😊
Treca sreca, gadno ti imas problema s time😞 nadam se da ces uspjet t
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Bokic curke…evo nas pred sv. Rokom…
Violeta, ponuda je super, ako je kuca ok, zasto ne😊
Treca sreca, gadno ti imas problema s time😞 nadam se da ces uspjet t
Nadam se da ces uspjet to bar malo ublazit ako ne vec skroz rijesit😕
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutro cure, kako ste?
Meni se iskreno kuca bas ne svida iz vana, mislim nova je i ima sve dozvole, a i trebali bi sve detaljno vidjeti, i jos kad bi uzeli prosirili bi kucu jer za nas je premala. Vidit cemo sta ce biti. Iskreno iznenadila sam se od mojih. Ja bih vise htjela pravit kucu, a te novce nek mi daju za pocetak za papire i temelje. Uglavnom vidit cemo sve, ne zelimo zuriti.
Mene svako jutro prsti na rukama bas bole a preko dana ne toliko malo. 😐
JUTROOO!!!
Ja sam sinoć nakon sat i pol filma zaspala k'o prasica A film je trajao oko 3 sata
Sve sam ugasila i nastavila spavati.
Sanjchi, Malena i Sretna, uživajte na moru!
Kod nas se danas mijenja vrijeme, a nisu najavili... Eto, i neka kišica je padala, ali mislim da će samo pogoršati stvari i ovu sparinu
Natasha, samo ti odmaraj koliko god možeš! Uživaj s frendicama i lijepo od cura koje su se radi solidarnosti probudile rano u nedjelju ujutro.
Violeta, neka si se ti podružila sa frendicama! Svaka čast roditeljima! Probaj malo bolje razmisliti o svemu. Meni da netko nudi da će nam stan kupiti, aaaaajmeeee koje oduševljenje... Jer ionako za nadogradnju stana + opremljanje će nas puno koštati, ali o tome neću više ni razmišljati.
To ganjanje papira i nalaženje razno raznih načina za nadogradnju traje već preko godinu i pol i pitanje je koliko će još potrajati, pa očito moramo čekati da netko umre da možemo mi dobiti nešto i krenuti s renovacijom. Ružno za reći. Svakako, da ja imam posao i to stalni posao, već bih ja muža natjerala da kupimo drugdje stan, pa da se njegovi snalaze sa dva prazna stana (jednoga dana) i sve to trebaš na kraju krajeva plačati... Eto...
Sortiraj odgovore
Najstariji