Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    29. Srpanj 2017. 23:04

Mm je jos iduci tjedan na godisnjem, a ja sama ostajem s malim do 15 ili 20.08. nakupat cemo se i nadam se lijepom vremenu i toplom moru i dalje 😊
    A kad se vratimo doma pregled pa ako je sve ok, 02.09. svadba u Splitu 😊
    Moram i za bebu kupit posteljinu i robicu i svasta. Nisam jos nista kupila 😂

kleaiva
    29. Srpanj 2017. 23:17

Mi smo veceras obavili postenu setnju i igraliste i klinci zaspali ko topovi. Muz je bio na nogometu i rostilju i dosao doma i taspao jedino ja sam kao sova😂😂😂
    Violeta Snimite stanje kuce i obavezno papire s odvjetnikom rjesavajte ako se odlucite. Uvijek je ljepse svoj na svome tako da bih ja pristala kad vec netko nudi😊😊😊
    Mi cemo izgleda ranije na more...mozda vec u utorak ili srijedu jer su najavili vrucine😆

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

treca_sreca
    30. Srpanj 2017. 06:29

sretna

Treca sreca samo ti odmaraj. Sta ni krema ti ne pomaze za noge?

Zadnja 2dana muz mi masira 3x dnevno temeljito, malo s biobaza feet, malo s divljim kestenom (uzela u ljekarni nekidan, mada se ne bi smjelo u T, ali luda sam vec) i pol dana nogu drzim na povishenom.. i uza sve to cim se ustanem na noge, onaj kriticni dio ne lijevoj potkoljenici se sav nakvrga (3d reljef ko krosnja se napravi) da je to mirakul. Ocito cu morat u venerologa, moram sad nac u ponediljak gdje...
    Mrvice djeca su mi, srecom(!), otisli sa svekijima kod njenih u posjetu do next vikenda, inace ne znam kako bih izvela mirovanje....moras kuhat i prat kad imas djecu, nema bolovanja onda...ovako smo rucavali u restoranu muz i ja, a i danas cu uzet janjetinu vec specenu pa samo dodat kumpire/povrce, ne smijem dulje od 10ak min u komadu bit stojecki..
    Violeta pa to je lipa ponuda! Taman bi ti se ostvarila zelja da ne gledas svekrvu u dvoristu drzat cemo fige da bude nesta od tog!

žena-majka-carica:)

• sretna
    30. Srpanj 2017. 08:00

Violeta, pa super za kucu, ako vec imaju volju ju kupit, ja bi pristala. Naravno da treba prvo pogledat kucu i vidjet da li je sve u redu i da li vam se svida

• sretna
    30. Srpanj 2017. 08:01

Treca sreca, bas mi je zao da te tako muci. Nisam to iskusila, ali znam kako to izgleda. Nadam se da ces naci rjesenje da te ne muci tolko

• Natasha555
    30. Srpanj 2017. 08:09

Jutro cure! 
    Uf Treca, vjerujem da nije lako, valjda ćeš riješiti to što prije.
    Violeta- lijepo od staraca, nek se i uspješno realizirati ako se odlučite. 
    Ja ovih dana više lezim pa me leđa bole, ali moram. Idem sad na kavu s frendicom a dok još nije prevruće,  jedna od njih je isto trudna, mjesec više od mene pa su ove druge solidarne s ovim ranojutarnjim terminom 

30. Srpanj 2017. 08:33

Bokic curke...evo nas pred sv. Rokom...
    Violeta, ponuda je super, ako je kuca ok, zasto ne😊
    Treca sreca, gadno ti imas problema s time😞 nadam se da ces uspjet t

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

30. Srpanj 2017. 08:34

sanjchi255

Bokic curke…evo nas pred sv. Rokom…
    Violeta, ponuda je super, ako je kuca ok, zasto ne😊
    Treca sreca, gadno ti imas problema s time😞 nadam se da ces uspjet t

Nadam se da ces uspjet to bar malo ublazit ako ne vec skroz rijesit😕

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    30. Srpanj 2017. 09:02

Jutro cure, kako ste? 
    Meni se iskreno kuca bas ne svida iz vana, mislim nova je i ima sve dozvole, a i trebali bi sve detaljno vidjeti, i jos kad bi uzeli prosirili bi kucu jer za nas je premala. Vidit cemo sta ce biti. Iskreno iznenadila sam se od mojih. Ja bih vise htjela pravit kucu, a te novce nek mi daju za pocetak za papire i temelje. Uglavnom vidit cemo sve, ne zelimo zuriti. 
    Mene svako jutro prsti  na rukama bas bole a preko dana ne toliko malo. 😐

barbs
    30. Srpanj 2017. 09:17

JUTROOO!!! 
    Ja sam sinoć nakon sat i pol filma zaspala k'o prasica  A film je trajao oko 3 sata  Sve sam ugasila i nastavila spavati.
    Sanjchi, Malena i Sretna, uživajte na moru! 
    Kod nas se danas mijenja vrijeme, a nisu najavili... Eto, i neka kišica je padala, ali mislim da će samo pogoršati stvari i ovu sparinu 
    Natasha, samo ti odmaraj koliko god možeš!  Uživaj s frendicama i lijepo od cura koje su se radi solidarnosti probudile rano u nedjelju ujutro. 
    Violeta, neka si se ti podružila sa frendicama! Svaka čast roditeljima! Probaj malo bolje razmisliti o svemu. Meni da netko nudi da će nam stan kupiti, aaaaajmeeee koje oduševljenje... Jer ionako za nadogradnju stana + opremljanje će nas puno koštati, ali o tome neću više ni razmišljati. 
    To ganjanje papira i nalaženje razno raznih načina za nadogradnju traje već preko godinu i pol i pitanje je koliko će još potrajati, pa očito moramo čekati da netko umre da možemo mi dobiti nešto i krenuti s renovacijom. Ružno za reći. Svakako, da ja imam posao i to stalni posao, već bih ja muža natjerala da kupimo drugdje stan, pa da se njegovi snalaze sa dva prazna stana (jednoga dana) i sve to trebaš na kraju krajeva plačati... Eto... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.