Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Srpanj 2017. 07:17

I da, i ja sam se probudila gladna kao Treca i Klea😅
    Nocas sam imala nocne more...sanjala sam da sam isla na wc i nasla krv na papiru😱 valjda psiha odraduje od jucer..bome sad nema vise zajebancije, pa nikad si nebi oprostila. I ovih 10 dana do sljedeceg pregleda cu jedva izdrzat. I pitat cu doktora da me pregleda s UZV-om...idem kod drugog sto mijenja mog doktora. Ak nebu on idem opet kod Matoca...😕

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Dena1009
    29. Srpanj 2017. 07:23

Jutro!! Ja se ne mogu pozalit na spavanje. 7-8 h na noc sa jednim pisanjem i skoro svaki dan malo popodne odspavam. A sta se tice muza, isto mu je potrebno 5 alarma, pa upali najvece svijetlo, pa trazi obleku, pa jos 3 put doďe jer je nesta zaboravio... a najbolje mi kad se probudi za nocnu npr. u 12 u noci, ja se trudim ne cuti ga, a on meni: "A kako si provela dan?" " Kako je bilo na kavi?" "Jel bilo sunca?".... i jos tisucu pitanja....😅😅 

url=https://lilypie.com]

29. Srpanj 2017. 07:25

Dobro jutro mame!

Evo i mene...noc sam provela okrecuci se ko na raznju....😤
    Pa boli pri okretanju, pa se namjestim i moram na wc, vise nisam znala jel pritisak na mjehur ili crijeva...pa zacepljen nos jedva disem, rekoh idem ustat nece me san 

• Dena1009
    29. Srpanj 2017. 07:27

Sanjchi ja sam vise puta sad u trudnoci sanjala kako krvarim,...uzas...probudila bih se u znoju i automatski otkrila i skocila da pogledam dal je sve ok.. al na srecu to je samo san 🙄

url=https://lilypie.com]

• M@lena
    29. Srpanj 2017. 07:28

treca_sreca

evo mee
    ne može mi doktor za spol potvrdit - više se ne može vidjet…što smo gledali gledali smo
    inače je još na zadak
    teoretski , još ima vremena za okret ALI je velika (2450gr, dakle kao da sam 35 tj trudna a ne 32)
    tako da….rekao mi je da mi je šansa nekih 10% da neću na CR završit
    i da se ne udaljavam previše jer ako krenu neki grčevi (a la trudovi) obzirom da sam prije tako ranije/naglo završavala na porod, da odmah pičim u bolnicu. Jer se onda ide na hitni carski (tog me najviše strah, da beba ne krene, a nije nit okrenuta kako treba horrof uf uf)
    Malena, meni je isto trbuh ogroman (za moju gradju inače) i jedva se saginjem, jedva sjedam u auto…ono doslovno ko da ću sutra rodit

Da, bas velika beba! 
    S obzirom da ce za tri tjedna imati oko 3 kg, zasto ti sam nije rekao da ides na carski prije nego sto se stvar zakomplicira? Zadnji tjedni su ionako samo dobivanje na tezini...uglavnom, a 3 kg je sasvim ok tezina bebe.

29. Srpanj 2017. 07:35

Dena dobro je dok mozes i po danu i po noci...ja ne..ako spavam po danu, nema teoretske da cu navecer zaspat prije 12,1...sad redovito zaspim oko 11...i do 7...uz jedno-dva budenja da idem piskit. 
    A za san...uzas. I ja sam odma isla na wc. 😌
    Yel, to mi j najgore, kad se napokon namjestim kako mi pase, e onda se moram ustat da idem na WC😾😾

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

29. Srpanj 2017. 07:38

Sanjchi, Treca sreca, podsvijest radi svoje pa zato i snovi cudni, i nesanica, normalno da smo uplasene...iskreno se nadam da ce biti sve u redu ❤️
    Mene panika hvata od tog cudnog osjecaja kao da mi se sve rastavlja unutra, pa boli kad kisem, kasljem, nez sta je normalno

• sretna
    29. Srpanj 2017. 07:39

Jutro! Ja se nisam bas naspavala, L je nesto cvilio vecinu noci i pricao u snu, valjda je sanjao.
    A i ko dijete sam uzbudena jer mi je mm sinoc kupio mob pa ne mogu docekat da dode 😂 do srijede bi trebao stici.
    Danas cemo rostiljat, vec se nabrijavam na tokvice i paprike sa rostilja 🍴 a i cevape i zapecene krihice sa maslinovim uljem i cesnjakom 😄 puknut cu 😂

29. Srpanj 2017. 07:39

Otkazat cu zubara u utorak, ne usudim se sama vozit, pogotovo po najavljenim vrucinama

• sretna
    29. Srpanj 2017. 07:42

Treca sreca,super da bebica lijepo napreduje! 😊 kolegico sa tecaja se beba okrenula u 35 tt, mozda ce tako i.kod tebe, ako ne, nije CR najstrasnija stvar na svijetu, bit ce sve ok.
    Sanjchi, i ja sam znala imat takve snove, uzas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.