Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    29. Srpanj 2017. 09:15

Natasha, ooooo daaaa... Ali to je strasnoooo.... Mada sam ja muzu jos pred mjesec i pol (kad je o tome s nonicem pricao) rekla da se ne nada previse jer nono ima 2 sina i koliko god da jedan po svemu nije zasluzio ista dobiti (radi svog ponasanja i sve radi zene - udaljili su se iznenada od njegove i njene familije bez valjanih razloga) ipak je na kraju krajeva njegov sin...
    Moja sveki i muz govore kako nikada ne bi dali imovinu nekome tko nije zasluzio, ali bolje je sutjeti dok se ne nadjes u takvoj situaciji....
    Mi cemo opet otici arhitektici i raspitati se i tome ako mozemo napraviti stan na dvije etaze a da nam opcina po 5.put ne odboje... Ako odbiju onda vise nisam pametna..
    Muz je priljepljen za ovo selo i za ovu kucu i nece ni da prica o tome da se mora preseliti.. KOJI MAMIN SIN ahahahhahahhahahahhah

kleaiva
    29. Srpanj 2017. 09:44

Joj mene i muza zivciraju ti imovinsko pravni odnosi...kod mojih kuca na 3 etaze po 55 kvadrata a na kraju je i seka otisla na stan nakon razvoda i sad starci sami came a nece napusati oporuku za nedaj Boze jer lakse je nama jos platiti nakon njihove smrti ostavinu i po 1000 eura nego njima sastaviti 3 slova na papiru. Ista stvar kod svekija samo kaj tamo zive sogir i sogorica koji ni trc ni mrc vec su u jednoj sobi i svi skupa u kuhinji i boravku a kat prazan al uzivanje je bitnije od stambenog pitanja. Muz je lud jer se mi patimo s novcima i kreditom a svi ostali dobiju na gotovo pa je rekao da budemo mi na kraju ostali bez svega na obje strane...a ja sam rekla da necu nista pustit bez beke isplate ako bas do toga dode😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    29. Srpanj 2017. 09:50

Naravno da se slaze samnom...a i onda opet s druge strane zasto ne bi moja djeca imala priliku negdje zivjeti bez kupovina i pizdarija...samo da si urede prostor jer to nisu ni prestare kuce i odrzavane su...kuce osamdesetih. To sto smo mi odlucili kupiti kucu i uskratiti si 10 godina i uzivanje i to da ja budem s djecom punih godinu dana i svasta nesto je bila nasa odluka i ne zalim nimalo...al zasto bi to znacilo da mi imamo manje pravo na nesto sto ce se dijeliti na pola. S obzirom da smo si svi ok nadamo se da ce biti miran dogovor i fer ponude s obje strane. 

kleaiva
    29. Srpanj 2017. 09:54

A svekar je neobican covjek koji je malo samoziv sto se tice svekrve...ali prema nama je uvijek fer i pomaze sto god treba i pricuva klince ako su bolesni i svasta. Bas je covjek na kojeg se moze racunati. Svekrva je slabije sa zivcima i razumijem je s obzirom na cijelu situaciju ali i ona pricuva klince kad treba. Moja mama mi je na radpolaganju uvijek kad moze jer ona jos radi, a tata moj za silu samo jer nije bas opcenito za nista...PTSP, rst i lijekovi tolike godine su ucinili svoje. Moze pricuvati ali na krace vrijeme ako je bas sila.
    A i moji su nam udaljeni 20 km a svekiji 2 km😂

luce <3
    29. Srpanj 2017. 09:55

Hvala cure 
    Najgore  su te rasprave oko imovine, materina obitelj niko s nikim ne prica radi toga... 

violeta1
    29. Srpanj 2017. 10:00

Treca sreca nadam sw da ce bit sve ok 😊
    Kleaiva svaka cast za svekra, moj je toliko tupav i nesposoban da njemu moj muz vozi svake godine auto na popravak. On sam ima posao, dode doma i sve 4 u zrak. Uzas!!!! Meni na samo gledanje dode da ga opalim po glavi, a da mi je muz takav, rastala bi se odavno, iako mislim da se za taku osobu ne bi mogla ni udat. 
    A sto se tice imovine, ja nikad nisam htjela bas pola pola i kad je seka imala problema sa svekrvom svojom trebala je ici u stan i ja joj rekla nek ide nek joj tata da stan nek bude sretna. Medutim nije otisla, i kad sam se ja udavala pa ono di cemo, ona je meni rekla ee ako ces u stan ja hocu da mi pola isplatis.Ja sam ostala sokirana i od tad sam odlucila ma i jedna casa ce se dijeliti na pola. 

violeta1
    29. Srpanj 2017. 10:01

Na registraciju hahah jos spavam 😉😆

Kiki156
    29. Srpanj 2017. 10:02

Jutro cure! 
    Sanjchi dobro da si otisla na pregled, sad laganini dalje.   
    Treca sreca bitno da je beba dobro, ali shvacam da ti je vijest o CR sok, pogotovo nakon dva vaginalna poroda, ali nije ni to najgore na svijetu, bitno da je beba dobro!
    Ja sam sve nervoznija zbog pregleda, ovo ce mi biti duuuugi vikend. Nadam se da je sve dobro! 🙏🏻

• sretna
    29. Srpanj 2017. 10:12

Luce, zaboravih komentirat da ti je super trbuh 😊

barbs
    29. Srpanj 2017. 10:19

Sto je najgore, KleaIva, nije da bi mi UKRALI nekome stan nego bi ga OTKUPILI i isto tako kredit digli... Imamo ustedjevine i jedan i drugi + ono sto smo dobili od pira i to stedimo da ne moramo prevelik kredit dici... Svakako bi ga trebali dici za nadogradnju, ali je zalosno kako se moramo zaj**** oko papira i jos dobivamo odbijenice jer ARHITEKTICA se ne raspita za neke stvari na vrijeme, a JEDAN je stan PRAZAN (znaci mi bi ga otkupili i neopremljen bi bio), a DRUGI ce NAVODNO moj muz naslijediti od nonica jer je prvi unuk, ali je zalosno sto se treba cekati da netko umre (po njihovoj prici) da bi mi imali nesto...
    A mah... Kako god... Valjda cemo i mi uskoro imati svoje... A do onda cemo s bebom zivjeti u stanu od 30 kvadrata - Bolje ista nego nista 
    Moja seka je eto dosla na gotovo Prije nego je upoznala muza on je vec kucu sagradio... Ali su naknadno morali platiti neke stvari... I onda su dali kucu stan u najam po ljeti i otisli na selo kod mojih zivjeti gdje placaju rezije... Al nije ni njima lako... Muz ne radi, a ona radi i svoj posao i prevadja i uz to imaju zaradu od ljeta, pa 'ajde, barem se lakse zivi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.