Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Natasha555
    29. Srpanj 2017. 21:23

Evo mene s necakovog rođendana, baš sam se najela  curka je rasturala u trbuhu kad sam tortu jela 
    Dena- tvoja izgleda prefino  
    Mama i ja jučer htjele u shoping za bebu Al smo na kraju zavjese birale dugo i nismo stigle dalje, budemo kad se vrati s mora.
    Moje kontrakcije danas bolje, sad sam se istusirali i legla pred telku. Idućih dana samo odmaram, vidjet ću ako se ne smire, otici cu ovaj tjedan do gin, neću čekati 7.8. 

29. Srpanj 2017. 21:39

Jeste se raspisale curke...hehe.....i danas na sto strana, isli smo u Koprivnicu nosit novce za bungalov i po kljuceve pa ujutro putujemo na more...
    Javim se sutra a sad idem u krpe jer se ustajemo u 4......😌 sto se raspodjele imovine toce, ja ne ocekijem nista od nikoga jer evo hvala Bogu svoj na svome smo, dragi isto tako, kupili smo kucu i otisli da smo sami tako da smo mirni sto se toga tice. A pomoc...pomazu i moji i njegovi, koliko mogu i kako mogu...npr. tata s gradevinskim radovima i tako...
    Danas me ne boli, ali osjetim BH kontrakcije...jos sutra da prezivim taj put pa onda odmor tjedan dana😁
    Lijepo mi spavajte curke😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    29. Srpanj 2017. 21:41

Ja silom prilika odmaram i bas mi ide na zivce jer moram lezat zbog glupe noge,  danas mi je kriticno...uzass, ne samo strava izgleda nego i boli. Pa sepam dok hodam. Kad legnem i podignem ju, onda je okej. I tako vecinu dana lezim i ispaljujem. A posal ceka...tona robe itd 😭

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    29. Srpanj 2017. 21:42

Sanjchi sretan put, birajte nedrndave ceste i gustaj kad stignes na more!

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    29. Srpanj 2017. 21:43

Treca sreca da ja sam radila, vec si par tjedana gustiram tortu od ribizla, a nije mi se dalo, pa eto, smogla konacno snage i isplatilo se ☺
    Yel ima jos, dođi samo 🙂
    Eto mi smo obavili dio shopinga al vise nisam mogla, a i zaboravila sam listu za kupnju pa moram provjeriti sto smo zaboravili 😅

url=https://lilypie.com]

barbs
    29. Srpanj 2017. 21:56

Natasha, neka ste se vi lijepo proveli... A curki je ocito torta pasala  Samo ti miruj i nemoj se naprezati... Svakako prati situaciju, pa ako vidis da se cesto javljaju pravac ginekologu...
    Sanjchi, gustaj na moru, odmaraj i nemoj previse plivati... Ma najbolje je kupiti nesto svoje i ciao... Malo bude tesko radi kredita, al sve se da rijesiti 
    Treca sreca, samo ti odmaraj... Roba moze pricekati, kao i sve ostalo 
    Dena, zato si trebala slikati listu - za svaki slucaj 

violeta1
    29. Srpanj 2017. 22:09

Ja sam danas imala goste, bili moji, pa su culi da se prodaje manja kuca kod nas u selu pa su me pitali jel hocu da mi kupe, a ja onak pa nemam pojma ni kakva je kuca nit nista. Moramo razmislit. Kuca je nova ali manja tako da ima tu i ulaganja. To mi je sad doslo ono ko iz vedra neba, trebali bi vidjeti kakva je unutri, pa onda odluciti. Mislim da ce moja seka posijedit ako moji meni kupe kucu. Navecer su mi dosle frendice i evo sad otisle pa malo sam na netu. Danas cijeli dan odmor i uzivanje.
    Sanjchi sretan put i uzivajjj 😘😘😘

• sretna
    29. Srpanj 2017. 22:24

Sanjchi, seetan put i uzivajte maksimalno 😊
    Treca sreca samo ti odmaraj. Sta ni krema ti ne pomaze za noge?
    Ja sam se tako prehela za rucak da jos uvijek ne mogu disat 😂

• Mrvica
    29. Srpanj 2017. 22:44

Treca sreca vjerujem da ti nije lako lezati jer s djecom si stalno u muvingu a tek poslovi koji te cekaju..ali sta se mora, mora se..drz se i noge u zrak..jesi probala s carapama?
    Sanjchi sretan put, nek prode sto laganije.. 
    Mi u pon planiramo nakon pregleda,ako doktor da zeleno svjetlo..uh nekako mi nije svejedno..ja se ne bojim drndanja koliko vrucine i slabosti..
    Svima zelim da sto lakse produ ove vrucine koje stizu..cuvajte se 😊

• M@lena
    29. Srpanj 2017. 22:59

barbs

Malena, ti si i dalje na moru??
    A gdje nam je TEA???

Jesam, barbs 😊
    U Zg se vracam za 3 tj.
    Taman kad udjem u 9.mj 😊 za finalne pripreme.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.