Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Srpanj 2017. 21:57

Treca sreca, dobro si ti rekla da se neces udaljavat nikuda...i najbolje. Kad si tako podlozna tome😱

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Dena1009
    28. Srpanj 2017. 22:01

Treca sreca to je sad  nesto na sto ne mozes utjecati. Glavno da je curka dobro i da porod, ma kakav bio, prođe dobro za obje. Samo laganini, izdrzi jos malo. ☺☺

url=https://lilypie.com]

violeta1
    28. Srpanj 2017. 22:23

Mamasita u srijedu treba stici, a danas sam narucila.
    Treca sreca ajme bas mi je zao sto je tako, cuvaj se i nadam se da ce biti sve dobro da nece bit nikakve komplikacije. 

28. Srpanj 2017. 22:23

Evo tu objasnjenje za ulozivost...nisam nigdje uspjela nac znanstvsno definirano..

luce <3
    29. Srpanj 2017. 00:11

Treca sreca joooj, srecom pa si ti svjesna da u tebe to krene brzo i cuvas se, drzim fige da se curka ipak okrene i da se jos drzite 2u1 
    Mi vam zelimo laku noc 

treca_sreca
    29. Srpanj 2017. 05:29

Ja ne mogu spavat, malo sam isto uzbuđena valjda.... dosad mi je bilo "prošla sam porod dvaput i znam što me čeka" a onda odjednom - možda ipak ne znam baš sve  tako da malo me mori, prvenstveno onaj postporođajni dio.

Dena1009

Treca srecato je sad nesto na sto ne mozes utjecati. Glavno da je curka dobro i da porod, ma kakav bio, prođe dobro za obje. Samo laganini, izdrzi jos malo. ☺☺

upravo tako!!
    bože moj, ni prva ni zadnja na CR
    mene eto samo strah da ne krenu trudovi, sad se moram čuvat još više
    jer što se tiče tjedana trudnoće, doktor je rekao da je beba već dovoljno velika da nije kritično da se rodi već sad
    ali, strah me otić na viksu koja je 1+ sat vožnje a da ne daj bože krenu trudovi...e to bi bilo s*anje!
    inače ja kao da sam znala da bi moglo bit nešto čudno tu, npr u prvoj T sam odmah riješila tečaj za muža da može prisustvovat porodu, i u drugoj sam nekako "znala" da ću opet vaginalno (nije mi bilo ni zamislit da bi na CR završila) a sad evo nisam htjela ni nadolaplaćivat za prisustvo muža na porodu još, dok ne vidim hoće li bit vaginalni....i eto!
    luce lijepa sličica <3

...idem nešto pojest, umirem od gladi mada sam sinoć oobilno večerala. ali to je bilo ipak prije 8 sati!

žena-majka-carica:)

kleaiva
    29. Srpanj 2017. 06:07

Jutro...evo i ja vec budna i gladna😂😂😂😂
    Treca sreca drzi se! Sad se stignes pripremiti i na CR lagano iako ajmo se jos malo nadati da ce se okrenuti😊
    Zene ne znam kako vi ali moj muz se dize u 5 i sa svojih 3 alarma me toliko razbudi da ja vise ne mogu zaspati i onda sam poslije strgana. Jedva cekam njegov godisnji😂😂😂😂 da si bar do 7-8 odspavam.
    Danas imam registraciju auta😞 Pa sam svekra zamolila da obavi jer je muz na poslu...srecom uvijek mi pomogne sve sto treba tako da ja ne moram cekati tamo po vrucini.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

treca_sreca
    29. Srpanj 2017. 06:34

super za svekra, što hoće (i što može.....meni bi moj tata uskočio za sto stvari, ali srčani je bolesnik i ima godinu-dvije ga izbjegavam u išta uključivat jer ne želim riskirat...pogotovo ovako po vrućinama, doslovno preživljava, davno je prestao bit "aktivan"...)
    a za rano buđenje - u nas obrnuto....ja otkad sam na bolovanju imam viška energije pa se budim dosta ranije (plus par puta po noći za piškit) i onda muž ispaljuje jer on je premoren i spavao bi više/dulje da ga ja ne probudim. Evo sad nema djece, na putu sa svekijima, i on bi jadan spavao sigurno do 9 da nadoknadi što preko tjedna rano ide radit i radi psihički naporan posao, ali mala je šansa da ću ja izdržat iza 8 da ga ne budim sve mi se čini da će se uskoro morat dignit

žena-majka-carica:)

29. Srpanj 2017. 07:10

Jutr

29. Srpanj 2017. 07:14

sanjchi255

Jutr

JUTRO...moj dragi se danas sam od sebe probudio u 6 i sisao dolje. Kad sam osjetila da se ustao pitala sam ga kolko je sati, a on onako opusteno, pa 6. A ja 😾😾 mislim si daj spavaj covjece. Kad smo doma on odspava svoje i ide dalje. I sad u 6:40 vozi kombi (uzeo od prijatelja da mozrmo svr odvest dolje na more, nebi stalo u auto) na spur i pod prozorom spavace mi navinr muziku...neka dobra pjesma (nesto nanaeee nanaeee😂😂😂) i probudio je i mene. ALI zato sad kad dodemo na more, on ce spavat po noci, spavat po danu, kad stigne, na cem stigne, a ja cu se dosadivat😭😭 Moram u knjiznicu pod hitno po neku knjigu prije nego odemo...reko je da danas idemo 99,99% 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.