Natasha, slažem se što se tiče da je ponekad bolje izgraditi ispočetka ili npr kupiti prazan stan i krenuti ga opremiti... Eto, mi imamo 2 stana u gradu (jedan od mojih, a drugi od none) i ovdje je stan od nonića... toliko novaca bi se u to trebalo uložiti da na kraju je ponekad bolje dići kredit i kupiti novi stan ili novu kuću... A to moj dragi muž ne shvaća
No, ja još uvijek imam vremena razmišljati o tome, tj. MAŠTATI o tome, pa se često muž ljuti na mene jer izbjegavam pričati o takvim stvarima. Izbjegavam pričati o tome jer u godinu i pol (tj. više) otkad smo krenuli sa traženjem riješenja o našem stambenom pitanju - uvijek se nešto desi... Ili nono mijenja ideje k'o čarape: prvo je govorio: to će biti previše stanova i previše različitih genercija u istoj obiteljskoj kući (što se slažem!); onda: napravite nam stan, a mi ćemo vama dati naš (nona ga je izmanipulirala da na kraju ništa ne bude od toga jer "jadnici" trebaju 3 spavaće sobe, dvije terase, 2 kupatila, ogroman dnevni boravak, kuhinja i blagovaona), pa smo rekli kako ćemo mi u manji stan kojeg ćemo sagraditi, ali dio parcele oko kuće je DRŽAVNI i to se trebalo otkupiti; pa državu čekaš pola godine i ne daju ti odgovor... onda s arhitekticom nađeš riješenje, a na kraju ništa od toga jer smo dobili odbijenicu od općine jer ona nije bila upoznata s nekim zakonom...
Pa muž priča o tome da otkupimo prazan stan od strica i nono mjesec dana govori da može i eto, nakon mjesec dana nas fino zaj***...
Uglavnom, onda se na mene muž ljuti jer ne želim o tome pričati. Pa kako ću pričati o tome kad smo imali 5-6-7-8 planova i na kraju su svi propali?! ok, nikome nije uspjelo iz prve ali dok ja ne vidim neke stvari na papiru i budem 1000% sigurna da će doći do nadogradnje, ne pada mi na pamet pričati o tome i nadati se... Već mi sada pada mrak na oči kad se sjetim da nonići od 80g(i više) žive u stanu od 100 kvadrata, a nas dvoje + bebica ćemo živjeti u stanu od 30kvadrata pitaj Boga koliko dugo...
Natasha, neka ste se vi malo opustile i raspričale. Eto, ja se dogovaram za sutrašnje druženje kod kume. Muž ionako ima trening navečer
Hvala, Kiki! K'o za inat sam našla i boju haljine koju moja frendica želi i nema veličine za mene

Sretna, ma svi se čoravi prave kad vide trudnice... To je nevjerojatno... A dosta često se prave čorave i mutave radnice na blagajnama... Ja sam tako čekala red 10ak minuta sa dvije stvari dok su preda mnom bili ljudi koji su napravili shopping i još se s radnicom zaj***, a meni pakleno vruče, jedva zraka sam imala i mislila sam da ću se svaki tren srušiti... Ali to su "krivi" i ljudi oko tebe Ja sam eto, išla u ljekarnu i u poštu i čekala red i dvije cure su urlale kako trudnice imaju prednost. Bila je gužva i radnice me stvarno nisu imale priliku vidjeti. Drugi put dođem u poštu i ljudi se čak guraju ispred mene dok sam ja sjedila...
Žaaaalosno...

E da Lovci na nekretnine! Prekrasno urede kuce!
Slažem se Obožavam ih gledati

Kiki, što se odlaska na more tiče, jesi probala gledati preko crnog jajeta?

Trudnice koje ste na moru i koje se kupate,jel vas ljudi cudno gledaju?pa ne znam sto je to,ja ponosno pokazujem svoj trbuh i kupam se normalno ko i prije trudnoce,ali tak me gledaju ko da sam pala s marsa,i to ugl stare babe..i to oni ubijajuci pogledi..sad bi ja izgleda trebala biti samo doma zatvorena jer imam trbuh i trudna sam..svasta..inace na plazi sam do 11h i kasnije od 18h,znaci nisam na najjacem suncu..joj poludim od toga

Sretna i meni se to dogodilo u lidlu, ja stojim u redu na blagajni imala 4 stvari, a zena iza mene imala pecivo i jogurt pa kao jel moze ona prije mene na pauzi je, aj pustila sam ju, meni se nije zurilo, a i valda je na pauzi kao sto kaze. Jedino u policiji ima natpis prednost imaju trudnice i invalidi i ja dosla po osobnu i ladno obidem cijeli red i stanem iza covjeka koji je za salterom, ljudi su me tako mrko gledali ali nitko nije nista komentirao 😂
Svakako cemo sve stavit na papir i razmislit, nasla sam ja jos jednu kucu koja je bas po mom ukusu i novo gradnja ali je punooo skuplja, tako da cemo vidjeti. Ovak ak bi gradili svoju, iskreno ne bih zurila, najbitnije papiri i temelje da stavimo i onda kako imamo para polako kupujemo, jer ne usudim se dizat kredit bas na 30 god.

Ja sam bila na Sokackoj alki i prokuhala sam, muz tamo svira pa sam isla s prijateljicama. Dosla doma i zalegla...milina u ladovini.

Ana, ne gledaju me cudno, ali i da gledaju - briga me Ja ponosno hodam trudna po plazi, ali vecinom gdje ima puno ljudi nisam jedina trudnica...
Meni je eto, vise grozno kad vidim da se netko seta bez gornjeg djela gdje su djeca... Ne znam, ali to je stvar izbora, naravno... A meni svi govore: Kupaj se koliko god i mozes! Uzivaj i bit ce ti lakse... Naravno, treba izbjegavati krcate plaze radi bakterija..
Violeta, svakako sve treba staviti na papir i doooobrooo razmisliti.. Neka si ti isla na alku, sada odmaranjeeee
Toplo je za poludjeti i jos me muz pita da sta non stop pusem!! A ne moooguuuu... Vruce mi je za poludjetiiii

Barbs nisam, ali dobra ideja! 😃 Gledam booking uglavnom, ali nista jos ne mozemo dok nas ne pregleda u pon.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji