Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    26. Veljača 2017. 17:50

Violeta1, imamo isti termin, a i bome na isti dan idemo na pregled :)
    Cure, meni danas prva mučnina... :( I prvi put da sam do sada povračala... Mislim da će biti od hrane koju sam prekasno pojela. :( 

barbs
    26. Veljača 2017. 17:51

Dobro došla, Zora8 :)

I_me
    27. Veljača 2017. 13:18

ja sam danas isla odnjeti papire na hzzo ( kompl u trudnoci ). 
    znaci za hzzo mi je trebala doznaka, kopirana osobna,zdr knjizica, kopija tekuceg, ispunjen obrazac od knjigovodje ( prosjek zadnjih 6 placa). i u hzzo se dobije jos jedan papir za ispunit.
     i to je to.
     i onda svaki mj na kraju mj donjeti jos po doznaku samo.

• M@lena
    27. Veljača 2017. 15:33

Pozz, zene i majke! 😊
    Evo nas u 11.tj, tocnije 10+4. Termin nam je 23.9.
    3.trudnoca, 2. trudnoca zavrsila spontanim u 12.tj.
    Sutra idemo na drugi pregled i cak sam i opustena s obzirom da je jos uvijek prvo tromjesecje.
    Molim se da je sve u redu i da cu uzivati kao u prvoj trudnoci. 😊Nije bas da mirujem jer je to nemoguce uz jako zivog i veselog dvogodisnjaka. 😊
    Zelim vam svima opustenu, mirnu i radosnu trudnocu! 😉

Pilić
    27. Veljača 2017. 19:29

Dobro dosla M@lena..zao mi je zbog tvoje druge trudnoce :( veselimo se i cekamo bebicu s tobom :) imam curicu od 18.mjeseci tako da znam kako ti je..jedino odradimo popodnevno spavanje skupa pa mi to bas dobro dodje 😊

• M@lena
    27. Veljača 2017. 22:08

Joooj, ja radim pa si popodnevno spavanje mogu priustiti samo vikendom. 😌 a iskreno dobro bi mi doslo jer nekad se osjecam jako iscrpljeno... no bit ce to sve dobro, ak je Bozja volja 😊👌

Senoritakova
    27. Veljača 2017. 22:27

Ja sam isto imala spontani, prosle godine i to u 19 tjednu, tako da me sada svega strah..na strogom mirovanju sam... a evo vec dva dana neprekidno povraćam sve sto pojedem...bas me iscrpi to...sve trikove protiv mučnine sam pokusala..ali ne pale😞😟

Pilić
    27. Veljača 2017. 23:54

Senoritakova :( :( 
    Mucnine su uzas,..ali ako nastavis tako jos koji dan da nista ne uspijes zadrzat mislim da bi trebala pitati ginekologa za savjet,mora se barem nesto hranjivo unijeti u organizam 😕

Senoritakova
    28. Veljača 2017. 00:32

Ma znam, ako se sutra ovako nastavi ici cu na infuziju. i vode se trudim piti..ali nista se ne zadržava u tijelu...

MalaKoza
    28. Veljača 2017. 13:52

nina0607

MalaKoza i Jolene dobrodošle!
    Pardon ako sam koga izostavila.
    Mala koza podsjeti me kako se tickeri rade. Vidim bit ce mala razlika- veselo.
    Kiki156 na prvom vađenju krvi što te gin šalje mi je već bio povišen. Tako i u prošloj,samo u prošloj tek na granici. Ne gine mi svakih 2 mj pikanje doma,skupljanje krvi i nosit to na Vrh Vrhovec. Nadam se samo da bude beba bila manja nego zadnji put (4500 )

Klikni na moj samo pa će ti se automatski otvoriti link za izradu ;) 
    BTW.tvoja beba je bila 2 kg teza od moje 😱

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.