Dobrodosle nove curke! 😊 Emmanuella, ma da najbolje je da prate po bebi. Meni je samo vazno da sve bude ok! Barbs, ti ces najbolje znati kad mozes vjezbati, a super ako ces moci cijelu trudnocu, to je dobro i za mamu i za bebu. Go girl! 😊
Cure, sto vi pijete od vitamina? Ja pijem folnu, magnezij i omegu.
Trenutno samo folnu. Od 5 tj kada sam saznala za trudnocu. Ali na sljedecem pregledu mislim pitat gin da li trebam jos sta. Jer citam na raznim forumima da mame svasta piju
Ja pijem prenatal multivitamine i minerale.... Od početka. Pitala u ljekarni i rekle mi da je to dobro. Ima i folne koliko treba + ostalo, ali svakako na slijedećem pregledu mislim pitati ginekologa ako još nešto smijem piti.
Prenatal a kupila sam i kalcij+magnezij+vitamin D3, prije nego pocnem piti , pitat cu ginekologa jel ok da to uzimam
Da, zapravo vecina kaze da je dovoljna samo folna u prva 3mj, ja se pitam je li ovo sto uzimam previse jer razne stvari pisu kad se sta uzima, ali valjda ne moze stetit. mozda se ja malo previse svasta nesto pitam! 😜
Da, zapravo vecina kaze da je dovoljna samo folna u prva 3mj, ja se pitam je li ovo sto uzimam previse jer razne stvari pisu kad se sta uzima, ali valjda ne moze stetit. mozda se ja malo previse svasta nesto pitam! 😜
Elevit i folatnu kiselinu
D
cure,imate kakve simptome? mene samo malo bole grudi, ali nisu nesto narasle.. tamo oko 5 do 7 tj mi se samo spavalo,malo vrtilo...nista strasno...imala bi zgaravicu ako bi osjetila glad..za sada osim bolnih grudi nista
cure,imate kakve simptome? mene samo malo bole grudi, ali nisu nesto narasle..tamo oko 5 do 7 tj mi se samo spavalo,malo vrtilo…nista strasno…imala bi zgaravicu ako bi osjetila glad..za sada osim bolnih grudi nista
Ja ulazim u 10tt i jos uvijek nemam simptoma . Malo vise mi se spava,grudi bole al ne kao u pocetku u 5tt i malo vise vjetrova imam
[/url
U 12 tj sam,samo bolne bradavice na pritisak,grudi nisu nista narasle.Da mi nije ultrazvuka i izostale menstruacije ne bi nikad rekla da je beba tu
Sortiraj odgovore
Najstariji