Babylove28, znam kako ti je :D
Ja imam pojačani apetit, ali nikakve simptome kao povračanje, vrtoglavica, itd... :D Baš super
Mene isto bole grudi, navecer jace, a ujutro puno manje pa se svako jutro uplasim. Imam mucnine tu i tamo a najcesce ako sam gladna. Jos sam u istom grudnjaku. Mislim da sve prolazimo kroz slic
Mucnina i umor..i dosta tesko spavam,zadnjih deset dana se samo prevrcem i nemogu se namjestit i kad uspijem imam nocne more..davno prije sam citala da trudnice to imaju,ali nisam znala da tako rano moze doci 😕
MalaKoza i Jolene dobrodošle!
Pardon ako sam koga izostavila.
Mala koza podsjeti me kako se tickeri rade. Vidim bit ce mala razlika- veselo.
Kiki156 na prvom vađenju krvi što te gin šalje mi je već bio povišen. Tako i u prošloj,samo u prošloj tek na granici. Ne gine mi svakih 2 mj pikanje doma,skupljanje krvi i nosit to na Vrh Vrhovec. Nadam se samo da bude beba bila manja nego zadnji put (4500 )
Bok cure... Moj termin je 27.9. Jos jedna jesenska bebica 😊 Idemo 8.3.na kontrolu i jedva cekam da vidim bebu. Imala sam povracanje svaki dan, jedan dan cak 9 puta ali eto sad vec tjedan dana je sve super. Osim kad je primjena vremena onda opet mucnine i glavobolja.
MalaKoza i Jolene dobrodošle!
Pardon ako sam koga izostavila.
Mala koza podsjeti me kako se tickeri rade. Vidim bit ce mala razlika- veselo.
Kiki156 na prvom vađenju krvi što te gin šalje mi je već bio povišen. Tako i u prošloj,samo u prošloj tek na granici. Ne gine mi svakih 2 mj pikanje doma,skupljanje krvi i nosit to na Vrh Vrhovec. Nadam se samo da bude beba bila manja nego zadnji put (4500 )
Nina,meni je na prvom vađenju secer bio 5,3.
Moja ginekologica ne panicari,ponovno cu vatiti u srijedu pa cemo vidjeti.U proslij T(koja je nazalost zavrsila spontanim) je bilo sve ok sa secerom.
Dali si imala kakvu dijetu?
Drage moje evo i mene ;) sad sam 6tt 1. trudnoca;) sretna i presretna ;) za sad samo jaki umor (popest se po stepenicama je uspjeh, prije sam to trcala bez problema) i svako malo probanje ali to kazu da je sve ok ;) veselim se citati vasa iskustva i dojmove buduci da mi je sve ovo neobicno :D iscekujem sljedeci pregled jer cekamo otkucaje srca ;)
Mucnina i umor..i dosta tesko spavam,zadnjih deset dana se samo prevrcem i nemogu se namjestit i kad uspijem imam nocne more..davno prije sam citala da trudnice to imaju,ali nisam znala da tako rano moze doci 😕
sto se tice spavanja i ja isto tako...nikako se namjestit i zaspat...a o s novima da ne pricam...sve nesto nepovezano,tmurno,horor :(
sto se tice spavanja i ja isto tako…nikako se namjestit i zaspat…a o s novima da ne pricam…sve nesto nepovezano,tmurno,horor :(
Nadam se da ce nas brzo proci da se naspavamo dok mozemo 😊
cure,
sto se tice simptoma samo mucnina na miris bez povracanja i bolne grudi..
aa do vitamina pijem elevit i ginekolog mi je rekao da je to sasvim dovoljno jer u njemu imam sve sto mi je potrebno..
ii kad sam prvi put vadila krv,prije 2 tjedna secer mi je bio 4,9 za sada putpuno uredu..
Sortiraj odgovore
Najstariji