KiaraSara dobrodošla! Sretno sa novom trudnoćom!
Netko me pitao da li sam bila na dijeti onda kad sam rodila malu od 4,5kg i imala trudnički dijabetes. Bila sam, al samo za vrijeme radjenja GUK profila
Dajte me uputite
Koje bi ja preglede trebala obaviti?
I dal netko zna pod kojim uslovima mi ginekolog moze dati cuvanje?
Kiara
Dajte me uputite
Koje bi ja preglede trebala obaviti?
I dal netko zna pod kojim uslovima mi ginekolog moze dati cuvanje?
Ja sam u 6tt potvrdila trudnocu, u 8 dobila uputnicu za krv ,urin i transfuziju. Sad cekam 15.3 pregled u 12tt.
[/url
Hvala pandora
Mene je moja narucila 09.03. tada cu biti 7 + 2 ako se ne varam
Nije htjela ranije za slucaj da se srce nebi culo pa da ne strepim s obzirom kaj je bilo prvi put.
Mada i ovak i onak jedva cekam taj cetvrtak samo da se uvjerim da je sve oke
Kiara
Ciao mame,
evo i nas da se prijavimo u družinu...nekih 11 tjedana sam trudna, termin cca 21.9.
Do 7.tjedna sve je bilo divno, a onda su krenule mučnine, nespavanje po noći tj buđenje u 2-3 ujutro (rano je krenulo!)....uglavnom veselo
Jedva čekam drugo tromjesečje kad je sve puno lakše
Želim nam svima zdravu i mirnu trudnoću, i ugodno piskaranje ovdje!
žena-majka-carica:)
Dobro došla :)
Znam kako ti je, ja također imam problema sa spavanjem hehe
Kiara
Dobro došle, cureeee :D :D :D
Ja spavam k'o top :D Probudim se jednom noću da idem piškitiiiiii, a za ostalo je sve ok :D Zapravo, navečer fiše ne funkcijoniram nakon 9-9.30 i spavam oko 9 sati :D haha
KiaraSara, sretno s novom trudnoćom Ja imam pregled 8.3. :D Javi kako je prošao tvoj :D još nekoliko daaaaanaaaaa :D
Dobro dosle nove cure :)😊 ja sam sutra 12 tj! I sutra je pregled ( jedva cekam vidjet bebaca opet 😍 ) . Osim sto piskim ko luda, sanjam svaku noc gluposti, a zaspim oko ponoci i dizem se sama od sebe oko 7-8 😐. I sad sam primjetila da mi u zadnjih par dana ful smeta kuhati.. svi ti mirisi i izgled sirovog mesa dize mi zeludac u grlo 😭. Jedem sve i nista mi ne smeta. I jedem svaka 4h po malo.
Kad ti se draga moja dite rodiu ujisen to se baca ća naš.
Tako meni bar moja mater uvik rekla , da me dobila misec dna prije da bi me intila ća eh. ja vec dvoje morala utopit #jesenskadječica :)
Ja sam noava cura , cijel isam život bila muškarac ali sada želim imati dijete hehe :)
ali ozbiljno kako zatrudnjeti sa penisom?
Sortiraj odgovore
Najstariji