Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    babylove28
    02. Ožujak 2017. 15:49

Mene nisu htjeli naruciti prije 8 tt.

I_me
    02. Ožujak 2017. 16:03

Ja sam bila u 5tt na potvrdi trudnice, u 8 tt da cujemo srce( tada sam vadila krv,urin, toxo,stitnjaca..)  i sad idem u 12 tt ponovo. ( rekla je da ce mi tada dati uputnicu za kromosome, tj onaj kombinirani ili kako vec test..)

Pilić
    02. Ožujak 2017. 21:58

Ja sam trenutno u Svedskoj i sad sam 8.tjedan,a ovdje preglede ne rade do iza 9.og tjedna..tako da jos uvijek cekamo prvi pregled..jedva cekamo 😊 uskoro dolazimo u Zg pa ako cure imate kojeg dobrog socijanog ginekologa za preporucit 😊

• Sanja1810
    03. Ožujak 2017. 11:00

Evo lagano me bolovi popustaju, vidit cemo dalje.. ja sam na prvi pregled isla u 5 tjednu i sad idem drugi tjedan kad mi je 8 tjedan, nije me jos nista slala vadit krv niti nikakve nalaze..

barbs
    03. Ožujak 2017. 11:41

Sanja, vjerojatno će ti na slijedećem pregledu dati uputnice ;) Meni je dala kad na prvom, ali sam bila 7+1
    I_me, jesi ti pitala za kromozomski pregled ili je sama rekla da će te poslati? Mene baš zanima što će mi reći na slijedećem pregledu. Jedva čekam 8. :D 

I_me
    03. Ožujak 2017. 12:14

barbs, sama je rekla da ce me poslati! idem sad 7og na pregled (12tt )

• M@lena
    03. Ožujak 2017. 22:56

Ja sam odbila raditi kombinirani jer sve da mi dijete i ima bilo kakve kromosomopatije ja bih ga rodila.
    Koliko sam uspjela shvatiti dosta nasih ginekologa preskace jedan vazan korak jos u vrijeme planiranja trudnoce, a to su cervikalni brisevi. Moja doktorica brine o tome i to joj je jednako vazno kao i papa test, kako prije trudnoce, tako i u trudnoci. Pa evo, tko nije radio briseve, moja preporuka je da to napravi jer je jako vazno i jer se mogu otkriti bakterije koje mogu stvoriti probleme kasnije u trudnoci. 

dzenny
    04. Ožujak 2017. 11:40

Ja sam prvi pregled imala 7+2tt.. onda me poslala da dam krv za krvnu grupu,stitnu zlijezdu,glukozu i dala sam urin.. cure,tada su mi uzeli 3 bocice krvi  onda sam imala kontrolu za 2 tjedna,samo mi ultrazuk napravila.. pa sad 21.03 imam nuhalnu svetlinu ii kod svog ginekologa imam tek 13.04. kao nema potrebe da dolazim cesce jer je sve uredu.. 

Sanja86
    04. Ožujak 2017. 22:23

evo ja sam u 7.tjednu,vadila sam krv i urin, samo hormone štitnjače, hemoglobin,leukocite...imam povišene leukocite i to je to. Krvnu grupu mi znaju od ranije. I sestra me u petak naručila pa se nadam napokon vidjeti plod jer s 5+3tt vidjela  se samo gestacijska vrećica...zvuk srca gin.pusti kad trudnica zamoli,bar je kod mene tako bilo :)
    Evo meni treća trudnoća,imam 31godinu, radim u školi..termin krajem listopada :)

• KiaraSara
    05. Ožujak 2017. 10:42

Pozdrav cure.
    Drago mi je da je netko otvorio grupu.
    Eto da se predstavim, zovem se Sara i trudna sam 6 + 5,prvi pregled mi je 09.03.
    Nadam se da me primate u grupu ;) 
    Bila sam i u proljetnim bebama ali na zalost trudnoca se zavrsila blighted ovumom. 
    Trenuti simptomi su umor, osjetljive grudi i glad hehe :) 

Kiara

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.