Evo kad me razljuti ,posalje se poruka.. molim admine da to poprave jer ovako ispadamo ko glupače koje neznaju upaliti komp , a kamoli se dopisivati na običnom forumu..
Meni je termin 5.10..i jedva cekam da dode ta jesen..
Danas imam neki tupav okus ustima , traži mi kiselo...pa onda slatko.. popodne sam spavala i sanjala sladoledl s karamelom iz Mc-a..uff
Pozdrav curke!
Jučer pregled prošao ok,osim trudničkog šečera koji je 5,4 već..što mi se ne sviđa al biti će da ga ovaj put fakat imam jer sam dan prije stvarno pazila šta jedem.
Danas ušli u 11. tjedan.. mučnine lagano prestale. Sječam se sluzavog iscjetka sa početka, jer znao se razvlačiti od mene sve do vode u wc-u dok sjedim na wc školjci. Baš sam slikovita. Rekla je gin da je to skroz u redu.ALramantno je ako mijenja boju i miris. Radim još punih 15 radnih dana i onda sam na komplikacijama. Jedva čekam!!!
Jel se moze otici na komplikacije iako ih realno nema?
Ja sam isla na komplikacije cim mi je ginekologica potvrdila trudnocu,..mislim da ovisi i o poslu koji radis..moj je tada ukljucivao nocne smjene i malo tezi rad pa sam ih zato dobila 😊
Koliko nas je, bas super! 😃 Senoritakova, nisi jedina, mene isto zeza forum, kao da ovaj send slabo radi, al ja sam uglavom na mobitelu. Ps. Jucer sam jela taj sladoled...uh! Barbs, ti najbolje znas kako ti je, ti mali bolovi su normalni, imam ih i ja tu i tamo, pogotovo nekad kad kihem, bas presjece! Ali ako si primjetila sa ti tijelo nesto signalizira nakon treninga onda bi ja malo usporila, ali ti bolje znas kako se osjecas. Nina, kako si znala da imas secer? Meni je prije trudnoce bio sasvim
uredan ali me brine to jedenje slatkog. Ne prode dan da nesto ne utrpam u sebe...i bojim se tog secera, ne znam kako to ide...
Dobro jutro cure.......
Bas sam sretna koliko nas ima, a sve se vrtimo približno tu negdje. Nama Kiki156 isti dan termin :)))
Meni je ovo druga trudnoća, sjećam se u prvoj su mi najprije odredili termin sukladno zadnjom M i tako mi se termin vodio sve do zadnjih mjesec i pol prije poroda kada je doktor rekao ( koji me prije toga pregledao već dosta puta) da bi on premjestio termin za 7 dana unaprijed jer bebica po svim mjerama više odgovara tome. Na kraju sam rodila 5 dana prije starog termina....
Lagani iscjedak imam i ja, vidjet ću malo na pregledu sljedeći tjedan što će gin reći, ali čini mi se da nije ništa ozbiljno kad ga većina nas ima. Mislim da neću disati dok mi gin ne potvrdi da srce kuca
Jutro cure!
Prikljucujem vam se 🤗
Prije tjedan dana ugledala plusić, i sad s nestrpljenjem očekujem prvi pregled. Igrom slučaja sam dogovorila termin još prije 3 mjeseca, tako da 29.3. idem na pregled kod ginekologa.
Prema mojoj računici sada sam 5+2 i termin mi je 25.10.
Pišemo se 😊
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Pozz buduce mame! :) da se pridruzim. Prva trudnoca, 10+3tt, termin 20.09. :)
Dobro došle, MalaKoza i Jolene :D
Cure, mi smo si blizu ;) meni je termin (za sada) 27.9. :) Idem 8.3. na drugi pregled. Nadam se da će sve biti u redu :D
A ups, krivo sam shvatila za tebe, MalaKoza :D ja sam vidjela 29. i odmah me asociralo na 29.9 :D
Kiki156, svakako sam odlučila preskočiti trening, ali ponovno idem u utorak :D
Sortiraj odgovore
Najstariji