Pilic tu smo negdje po terminima, brojat cemo skupa! 😊 Vidis, kokice mi nisu pale napamet, ja znam grickat stapice i te suhe stvari. Ubiti mi je najvaznije da nisam gladna, cim ogladnim odmah mi se povraca haha!
Ja sam 9+1 :)
I ja isto imam iscjedak, pa me hvata panika. Pitat ću slijedeći put ginekologa što s time, ali vidim da i neke od vas ga imaju, pa očito nije ništa alarmantno :D
Ja i dalje nemam mučnine, što je super, ali eto jučer sam se osjećala jako umorno i bockalo me u donjem djelu trbuha :( Ništa nepodnošljivo, ali neugodnooo... :/ Ne znam da li je to jer sam dan prije šetala sat i pol i navečer išla na trening.
Smanjila sam treninge sa 3xtj na 2xtj i idem na rekreaciju (sa +50 ženicama :D), pa nije ništa strašno što radimo.... Rekla je trenerica da iste vježbe rade na trudničkim vježbama, što mi je potvrdila mama koja je rodila pred 2 mj i koja je išla na te posebene vježbe za trudnice. :/
Danas ne znam što da napravim... Da li da idem na trening ili pak ne....
Kiki156, ista stvar i ovdje 😃 ali sam se maloprije najela sladoleda,vec danima me zove da ga kupim,vidjet cu kako ce to zavrsit 😂
Barbs,tijekom cijele trudnoce ce biti neka blaza bol prisutna,sirenje maternice,kukova,..ali sama najbolje znas kako se osjecas i sta mozes odradit 😊
Pilić :D Čitam i vidim da je kod više trudnica prisutna ta bol, a i prijateljica koja je rodila pred 7 mjeseci je rekla da se ne brinem, ali prva mi je trudnoća i sve je to novo za mene, pa sam sva u strahu ako/kad je nešto drugačije :D hehehehe
Ali proći će me :D
pa da vas i mi pozdravimo :D
vec duze vrijeme nije nas bilo,uvijek u nekim obavezama..
uglavno,mi smo danas 8+4tt,termin nam je 01.10 :D
na prvom pregledu smo bili 16.02. i sve je super,srce nam kuca,aa ja sam vec ovako mala na svoju mamu,volim da se slikam,tako mi je rekla doktorica kada je vidjela moju sliku :D
vecinom sve bebe svoje mame muce izjutra sa povracanjem,ali ja svoju navecer pred spavanje samo sa mucninama..
eto drage moje,inace ovo nam je prva beba i jedva cekamo da nam dodje.. :D
svima nama lijepu i sto ugodniju trudnocu zelim..
Pozdrav curke!
Jučer pregled prošao ok,osim trudničkog šečera koji je 5,4 već..što mi se ne sviđa al biti će da ga ovaj put fakat imam jer sam dan prije stvarno pazila šta jedem.
Danas ušli u 11. tjedan.. mučnine lagano prestale. Sječam se sluzavog iscjetka sa početka, jer znao se razvlačiti od mene sve do vode u wc-u dok sjedim na wc školjci. Baš sam slikovita . Rekla je gin da je to skroz u redu.ALramantno je ako mijenja boju i miris. Radim još punih 15 radnih dana i onda sam na komplikacijama. Jedva čekam!!!
Pozdrav curke!
Jučer pregled prošao ok,osim trudničkog šečera koji je 5,4 već..što mi se ne sviđa al biti će da ga ovaj put fakat imam jer sam dan prije stvarno pazila šta jedem.
Danas ušli u 11. tjedan.. mučnine lagano prestale. Sječam se sluzavog iscjetka sa početka, jer znao se razvlačiti od mene sve do vode u wc-u dok sjedim na wc školjci. Baš sam slikovita. Rekla je gin da je to skroz u redu.ALramantno je ako mijenja boju i miris. Radim još punih 15 radnih dana i onda sam na komplikacijama. Jedva čekam!!!
Jel se moze otici na komplikacije iako ih realno nema?
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji