Sanja, mene je i u prvoj trudnoći cijeli prvi trimestar probadalo u jajnicima, i sad u ovoj. Pitala sam prvi put ginekologicu i rekla je da je normalno. Kasnije me znalo probadati kad sam kihala.
Prevenirala sam to tako da se skupim u fetus položaj ili čučnem
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sanja, i mene probada svaki dan :) Očito je to normalno, ali svakako ću ginekologa pitati :D
Violeta1, ja ću što se stažiranja tiče krenuti.... Meni su rekli na hzzu da se naravno ugovor prekida ako/kad ne budeš više mogao raditi a i ovdje je neka cura pisala o tome.... Ipak ću probati krenuti... U nadi da ću makar koji mjesec odraditi.
https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/strucno-osposobljavanje-8267
Sanja, i mene je probadalo, znalo je kad kihnem bas presjeci kod jajnika. Ali proslo je. Jos da ove mucnine produ i super.
Barbs, sretno na strucnom. 😊
Cure, koje ste preglede obavili?
Mene za sad (nakon orvog pregleda)poslala samo krvnu grupu provjerit. Mislim da je bilo vaznije krvnu sliku il hormone..al eto. Zanima me jel tako kod svih prvo krvna grupa?
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Na moje pitanje o probadanju u desnom jajniku, moja super super doktorica mi je rekla da je to zuto tijelo koje potpomaze trudnocu i da je to pozitivno. Desni ili lijevi jajnik, ovisi koji je jajnik ovulirao pa je doslo do trudnoce. 👍
Mi smo bili vec na tri pregleda, prvi je bio potvrdjivanje trudnoce 5+0, drugi pregled je bio da cujemo srceko ❤ 6+6 i treci redovna kontrola 10+4.
Od pretraga u trudnoci zasad krvna grupa, laboratorijski nalazi (krv i urin) i urinokultura. 😊
Mene je poslala na pretrage za krvnu grupu, kompletnu krvnu sliku+urin, na urinokulturu i vadili su mi krv za provjeru bolesti.
Obavezno su mi vadili i hormone štitnjače, ali svakako sam znala da će to trebati pratiti jer sam na terapiji od 6.mjeseca prošle godine.
Eto, iznenadilo me koliko puno vas je išlo na utvrđivanje trudnoće "rano". Ja sam se javila ginekologici kad su 2 testa pokazala + i stavila me na pregled tek za 2 tjedna (onda sam bila 7+1).
Pričala sam sa prijateljicom koja živi u Njemačkoj. Kod njih je normalno da trudnice svaka 2 tjedna idu na pregled.
Ja sam isla na pregled 6+4tt i to radi bolova, inace sam bila narucena za tjedan dana. I sad svaka 4tj kontrola. Isto sam radila krvnu sliku, urin, krvna grupa i jos neke pretrage s krvnom grupom, cekam nalaz da vidim tocno.
Sortiraj odgovore
Najstariji