Meni su za razliku od prošle trudnoće simptomi došli puno ranije. U prvoj sam počela povraćati tek iza 8 tt.
Sad me i mučnine i vrtoglavice ubijaju.
Najgore mi je kad sam sama s malom pa mi pozli.
Ovog puta se nadam da neće trajati do kraja trudnoće, nego će prestati u nekom pristojnom periodu.
I nisam mogla izdržati do 29.3. pa sam se naručila ovdje kod privatnika na uzv da čujem srceko, tako da i moje bude na mjestu. A onda ću kad se vratim kod svoje gin. na kompletan pregled.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Jucer bila na pregledu, sve je ok;12+3tt
Zadnjih dana imam uzasnu prehladu,srecom bez temperature,gin je na to samo odmahnuo rukom.
Jucer mi je bio najgori dan,uzasna glavobolja popila sam 1 Lupocet 500. I sad me pece savjest
Violeta1, imamo isti termin, a i bome na isti dan idemo na pregled :)
Cure, meni danas prva mučnina… :( I prvi put da sam do sada povračala… Mislim da će biti od hrane koju sam prekasno pojela. :(
Bas lijepo 😊 Meni je prva trudnoca pa se istrazivam, pratim i nekako mi je bas zanimljivo. Jos imam mucnine ali nema povracanja. Kako si ti?
Cure, zanima me dali ima netko tko je dobio na komplikacijama otkaz? I kolika su primanja s hzzo-a? Inace placa je bila 3000kn.
Planirala sam jos raditi, ali radi upale i bolova ginekolog me stavio na komplikacije. Dugo smo cekali bebu i nismo zeljeli riskirati time da odbijem komplikacije i idem raditi, a poslodavac cim je cuo rekao je da pri isteku ugovora mi ne moze i ne zeli dati novi ugovor. A u toj firmi sam 5god, uz par prekida. Zalosno. 😯
Ja nemam ni mučnine ni ista, samo mi se spava ajme. Sad sam 6+3tt
Jedva čekam čuti srceko...
Ja radim.do daljnjeg,a posto radim u školi,mislim da ću izdržati.
Na komplikacijama ti violeta1 ne može dati otkaz,ali ti može nažalost ne produljit ugovor...
D
Ja nemam ni mučnine ni ista, samo mi se spava ajme. Sad sam 6+3tt
Jedva čekam čuti srceko…
Ja radim.do daljnjeg,a posto radim u školi,mislim da ću izdržati.
Na komplikacijama ti violeta1 ne može dati otkaz,ali ti može nažalost ne produljit ugovor…
Ajme cuti srce i vidjeti kako kuca, najljepse je na svijetu. 😊
Ma moze i dat otkaz, bilo je i takvih primjera i zene koje imaju ugovor za stalno. Meni ugovor istjece i odmah mi je naglasio nema produljenja. Pa sad sve provjeravam sta i kako.
Violeta1, i meni je prva trudnoća :D
Bolje mi je svakako :D Izgleda da je stvarno bila mučnina od teške hrane koju sam pojela večer prije :P
Sanchy8, ja sam na prvom pregledu vidjela kako srce kuca, ali nisam čula :( Da li znaš možda kad ti puste zvuk? :/
Što se tiče otkaza u komplikaciji, ne može ;) Odnosno, znam preko prijateljice jer i njoj su htjeli napraviti raskid ugovora dok je ona bila na g.o. (u međuvremenu je otkrila da je trudna) i išla je na komplikacije, aaaaaaaaliiii nisu joj produžili ugovor, pa se svejedno što se porodiljnog tiče vodila kao nezaposlena... raspitaj se sve na vrijeme. :)
Ja trenutno ne radim. Čekam da mi odobre stažiranje, ali svakako vidim da će biti oko toga problema jer me svaki drugi dan zovu iz vrtića da im treba još jedan papir dostaviti. Baš sam ljuta više.... Kao da joj ovi iz hzza ne mogu sve odjednom reći što joj nedostaje.
Ali svakako ću se i ja za porodiljni voditi kao nezaposlena osoba.
Barbs, i ja sam trebala poceti stazirati ali ostala trudna i od toga nista. A ovi iz hzza jednom dodes super sve, drugi put dodes setaju te vam tam. Kako kad im se radi.
Evo meni je termin 10.10, isto prva trudnoca, jedino me sad zadnja dva dana poceo probadati lijevi jajnik, da li se to dogadalo kome?
Sortiraj odgovore
Najstariji