Uuuuu Natasha! Vi ste imali kompletni remont!
Mi cemo kupaonu sad od cijevi do plocica, to je u kuci od staraca od dragog gdje ofc ima kupaona no 5 nas je odraslih tako da smo dgv da ce u 'spajzi' biti jos jedna mala.
Isto je kuca jako stara, busili smo dodatne police u kuhinji i to zbuka otpada, ne moze saraf unutra osim s duplom tiplom (jedna u drugu itd).
Od jedne prostorije koja je uz kucu se sad radi bratu soba i radit ce se temelji za jos jednu sobu uz taj 'podrum' pa ce se dobit i veci dnevni...(iz kuhinje ce probit prolaz u novu dnevnu).
Mi planiramo sredit stan iza kuce gdje je garaza, trenutno je taj prostor u goloj cigli pa ni krenuli od starta (sto je nekad lakse nego renovirat)
Al za sad smo svi skupa i tim preinakama cemo olaksat kretanje i komociju u kuci hehe
Yel pa lijepo se vidi busica! Zasto bi se smijale...sve smo prosle taj dio😅 cekaj, bude i tebi ubrzo kao nama👏👏😘
Natasha, mi smo proslo ljeto gornji kat sredivali a sad prizemlje..i jos necemo vit gotovi..mislim da cemo i iduce provest tako😌😭😭
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Mc mouse, samo gustaj 😊, slatke su stvarcice 😍
Nisam nikad narucivala preko appa ali mogla bih se malo zabavit hihi 🤓
Cure super su vam buše, neke veće, neke manje
mcmouse, kako funkcionira to sa tim aplikacijama i plaćanjem? Sve znači mogu preko mobitela i naručiti doma?
Sanjci, zato sto sam cekala da se zaokruzi pa da i ja mogu sliku stavit 😛
Ehh da radovi! Bas me nervoza hvatala kako sta kad koliko, al ne mora sve odjednom (mada bi voljela zgotovit), polako..
Violeta, super ti je trbuh, zgodna si!
Barbs, tebi isto, kolko vidim samo trbuh raste, sve ostalo isto 😊
Yel, vidi se trbuh 😊 ni meni se u prvoj t nije dugo vidio 😄
Yel, aaajmeeee, preslatki trbuscic!!! I vi ste u radovima vidim... Super je kad imas pomoc, pogotovovoko biranja materijala
Buba mara, aaaahaaaaa, nisam pohvatala!! Znam za Kunert kolica, ali nisam znala gdje sam ih spominjala
Nisam povezala trgovinu hahaha
Natasha, boooomeeee si obavila OPAKI shopping... Sreca za mog muza da ja npr ne zaradjujem hahahahaha i da mi nije sjela stambena stednja nego ce tek u 9.sjesti kad cemo imati sve spremno hahaha
Da, Sretna, od mene samo trbuh... S time da su mi noge omlohavile otkad ne treniram... I primijetila sam da sam opako pocela oticati: stopala i lice Za lice skontam kad vidim slike na kojima mi je kosa dignuta... A pijem puno vode... Probat cu i vise jabuka dnevno jesti(navodno da ona izbacuje vodu iz tijela!)... Moji su nam domace jabuke poslali... Fiiinooo... Sad smo pojeli i domacu lubenicu i sad chillam s psom na terasi i susim kosu 😊😊😊😊😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji