Klea, bas neprocjenjivo, kad se ova starija rodila ja sam plakala kao kisna godina. I volim ih obje ali nekako mi ova starija posebnija, neznam, mozda zato sto je prva. A svakako ih obje obozavam. I nema sanse da jednoj nesto kupim a drugoj ne.
Violeta, pa bas, imas doma vode i bar operi salicu il casu...uzas..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Evo mi se odmah raspolozenje popravilo, zvao je majstor za struju i ako sve bude po planu u utorak salje ekipu!!! Jeeej...sad nemoram na more..haha...bitno da se vise to zavrsi😂😂😂 Bas sam se razveselila tom pozivu😅

Sanjchi, inače donese poštar (pusti papirić ako te nema doma), ali ja nisam mogla izdržati ponedjeljak-utorak da mi donese, pa je mama rekla da me očekuju Super za majstore! WEEEEE
Preslatke su ti nećakinje. Nažalost, iako ih imam 3, ne znam kako je to biti blizak s njima (jer sestra nam ih nikada nije puštala, a viđamo ih eto kad se ona sjeti doći do mojih ili npr kad su određeni ručkovi povodom nečijeg rođendana... žalosno, ali istinito)...
Violeta, baš mi je žao radi nenajavljenih gostiju Dobro si ti to i rekla pred njima
Mi smo bili na moru od nekih 17 sati do 19 sati... I mogu reći da sam se fiiiinooo iskupala i opustila i osvježila... Nekako mi se čini da su mi noge manje natekle, ali baš su moji rekli danas kako se vidi da sam natekla

Barbs, i ja njih ne vidam precesto (pricala sam vec da dragi ne moze smislit sestru i sogora😕) pa tako da kad se vidimo, stalno se grlimo i ljubimo. 💖💖
Mozda ti je kupanje godilo jer smo u vodi u bestezinskom stanju pa ne osjetimo ni naoteklost ni nista od nuspojava😅

Cure, predivno je vrijeme danas, a more preeetoplo! I sada smo vidjeli dupine u moru 😍
Ne veselim se zahladenju, nadam se da ce nas zaobic 😄
Ja na srecu, jos uvijek ne oticem ni malo.

Kod nas jr evo zahladilo, ajme milinaaaa...di ste, koji kraj, Sretna?

Ej cure ja sam se danas nauzivala i nisam okupala. Ipak sam u jezeru/rijeci bila. Samo sam se kvasila. 😂
Al pazin je ful cudan sto se vremena tice pa nas je i pljusak oprao. Al je bilo taman zahladilo 😍 ( nije dugo trajalo, ubrzo opet zaprzilo ). Pa sta cemo.. reko idemo na rucak negdje. Uvijek kad smo u pazinu idemo u taj jedan restoran, ja kazem iz vremena jugoslavije 😂😂😂. Jeftino a fino. ☺ pa sam se napapla suga od divljaci i palacinki. Pa smo na povratku stali u jedan gradic/rusevinu istrazivat. 😂😂 koma sam. Pas i muz kak smo dosli kuci su se doslovno onesvjestili na krevetu a ja nit vam nit tam. 😥. Upalila klimu i chill pred tveom. 😁 sad sam tek dosla ksebi.
Ja imam 2 necaka od 10 i 17 god koje obozavam, al su vec veliki decki pa nema vise neke prisnosti kakve je bilo prije par god. Al redovito se cujemo. Nazovu oni mene i jave mi se. I imam necakinju 3 god al to je od muzeve sestre mala. Preslatka je i lisica je, mugerica jedna, al snjom nismo toliko povezani koliko sa deckima. Sa deckima smo odrasli..a malena je jos mala i vidimo se 1xgod pa nema te povezanosti.

Sretna, blaaaago ti se sto se oticanja tice
I me, neka ste se vi lijepo proveli danas... Vidjela sam na Istrametu da je u Pazinu padala kisa... Sad odmaranjeeee i punjenje baterija
Mi smo bas pojeli lubenicu
Kod nas kise jos nema na vidiku, ali navodno da ce po noci nesto napraviti...

A meni su prsti na rukama i nogana ko cevapi danas 😂😂😂😂 (znam i od cega,od svog tog hodanja i vrucine danas)
A sta vama otice? Samo prsti ili i zglobovi?
Meni za sada samo ti prsti ko cevapi kao oteknem.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji