Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MY_life <3
    22. Srpanj 2017. 18:49

barbs

Violeta, vrucine su je pukle! HahahhaBas nismo imali sreceAaajmeeee, na jezeru je sigurno veliko osvjezenjeFrendica zivi u Njemackoj pored planina… Ovo joj je druga trudnoca po ljeti i rekla je da nas zali
    Natasha, aaJmeeee, dugo ste putovali a jos si si i posla dala umjesto da odmaras!!!Mislim da nas ta panika svih pomalo hvata Hahahhahaa
    Mameeee, na BABYLANDU sam vidjela da ima jeftinih kadica (jeftinijih nego u MAGIC BABYU), pa eto, informativnoi INTERSPAR isto ima akcije

Daa meni su super kunert rotax i jos su kod njih na akciji pa su malo manje od 3000 kn :)

violeta1
    22. Srpanj 2017. 18:50

Natasha oo pa cestitam..vrijeme bas leti da da..

barbs
    22. Srpanj 2017. 18:53

Natasha, vrijeme leeeetiii!!!!

barbs
    22. Srpanj 2017. 18:54

Buba mara, ne shvacam tvoju poruku! 

22. Srpanj 2017. 19:02

Barbs, Violeta, slatke ste 😍

Stavit cu i svoj trbuh! (Nemojte se smijat ;))

Sanjchi, radi po kuci al pomalo, ne dizi tesko to i sama znas.
    Ja odmaram do pocetka 8.mjeseca a onda krece projekt kupaona i moj stari ce nam pomoc pa cemo nas dvoje u kupnju materijala i bit cu taksist jer stari nema auto (ima 15 km do mojih)
    Tko je na moru neka gusta, i tko ima klimu 😛 Isto!

mc_mouse
    22. Srpanj 2017. 19:05

Blažena klima 😂 Ne znam kako se prije moglo bez nje živjeti. Na more idemo tek nakon mog ispita 26.08. Jer ne želim ici sa zakonima na plažu 😂
    A jaaaaaa samo naručujem. 300kn u hipu. I to sve preko aplikacije Zara i H&M. A u ponedjeljak dolazi paket od 525kn sa ethereala. Rekla sam ja muzu. Bolje da mi internet ugasi 😂

• Natasha555
    22. Srpanj 2017. 19:08

Hvala Violeta!
    Yel- mi prošle godine krovište,  kupaonu i wc komplet od cijevi do sanitarija, novu kuhinju i plocice i stolariju. A sad krecili, gledali i sobna vrata mijenjali, još parketi ( bio tepison), fasada i nadstresnica za auto. Sve je bilo staro 45 godina pa smo morali 

mc_mouse
    22. Srpanj 2017. 19:09
    H&M
    H&M
    Zara
    Zara

Zara se lošije vidi. Uglavnom dva bodija na preklop. Ali nisu obična. Bas divan neki uzorak. I vestica veličina 80 jer je 20kn 😂😂😂

22. Srpanj 2017. 19:12

Pocela je busa rast, ne vidi se bas toliko valjda zato jer sam visoka pa je trbuh 'duzi' vise nego loptast. 

MY_life <3
    22. Srpanj 2017. 19:15

Barbs super su mi kunert rotax kolica a kad si rekla da babyland ima jeftinije cijene vidila san da su kod njih na snizenju 700 kn pa dodu nesto manje od 3000 kn :) ugl pijem kaficu i tipkam pa sam malo pogubljena hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.