Barbs, ja sam narucivala…
Oke..znam da jr islo mene😂😂😂 znaci tak oko tjedan dana? Cek sta ne donese postar to kuci da preuzmes?? Zasto si u poslovnicu morala?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi, eto, hvala…s bolognesem me ne gustiras
😂😂😂😜

Sanjchi, kad me doticna nazvala za kumstvo, rekla je da ne trazi obaveze od mene, samo svjedoka jer nema kog pitati..
Rijec je o mom necaku koji je bolesno dijete i zato mi je bilo zao odbit na prvu.
Da me opteretila s tim, je, zna u kakvoj smo situaciji.
I danas si mislim da moram ici po potvrdu u zupu i upitnik mi se pojavi da li uopce mogu biti kuma obzirom na stanje...
Nije mi problem ni cak da moram posudit novce za poklon, ali je priroda odnosa dosta smusena a i zadnjih dana se doticna poziva na kavu, rostilje kao kod 'mene'...ne zovem je niti nista, al kad dodjem do svojih vidim je
Hmmm. A neznam. Sama najbolje znas. Samo nemoj da te to uznemirava a ako zelis pristat, pristani..ali mozda da svejedno zadrzis neku distancu...

E pa tako sam i mislila, pristala jesam, obavimo sto treba i svatko svojim putem.
Mada je pojam kumstva sasvim nesto drugo.
Dijetetu cu svakako pomoci koliko cu moci, teta sam mu na koncu. Al s njom i burazom na pristojnu udaljenost
Hvala drage :)
Curke, neki dan je neka od vas stavila sliku spavacica/haljinica koje je kupila za bolnicu, onak, na naramenice, V izraz. Zanima me dal su takve dobre il moraju bas one sa gumbicima da budu? Jednu imam, htjela bih jos jednu al ne mogu nigdje naci kod nas sa gumbicima.
Prijateljice imam samo 3, bar one u pravom smislu te rijeci, znam da sam cudna al jednostavno ne mogu kliknuti sa bilo kim, pa sam s vremenom i prestala pokusavati.

url=https://lilypie.com]
Natasha, a peci, sto da ti kazem..hehe..necu vise pricat sto pravim za papat😋 vi ste znaci vec nasli kumove? Mislim, pitali ih? Nije jos rano?
Dena, ja sam stavljala. Cek dok nadem pa cu ti poslikat.
Yel, onda tako i napravi. Najbolje drzat distancu..

Yel dobro da si nazvala mamu od te cure.
A sto se tice kumstva odluci kako mislis da je najbolje. Ja sam bila jedno kumstvo odbila jos s 19god duga prica i danas sam ostala dobra s tom curom.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji