Hvala, curke!!
NOGE, PRESTRAAAAASNOOO!! Espadrille sam jedvna jucer navukla..
Idemo dragi i ja NADOBUDNO na more... Tamo gdje smo htjeli, na stjene, ne mozes doci ner su cijeeeeeluuuu cestu zatvorili radi festivala, a da smo se parkirali tamo gdje je rampa bi puuuuno morali hodati...
Idemo onda na plazi gdje smo inace bili.... NEMA MJESTA za parkirat...
Idemo na trece mjesto, nasli smo parking, ali je voda bila sva mutna od mulja... I eto, nakon 40 min voznje se vratili doma... Lezimo u sobi... Uzaaaaaasssss...
Ovih dana cemo ici na more na stijene. Sutra je zadnji dan festivala i onda mjesec dana zatisja... I na otok... Nema nam druge.... Ali eto, i kad on bude na treningu necu moci skociti na more u blizini kuce jer ima puno ljudiiii... Jedino ujutro, ali sa E.COLI koja hara, nisam pametna
A joj barbs bas niste imali srece, steta 😏 Mi sutra idemo na jezero ujutro, a ova moja necakinja mlada danas je kao poludila hahha....skace, vristi, stvara pizdarije, ajmee kao na federima cijeli dan. A ja kuham od vrucine 🙄
Bas su vam lijepe buše
Mi stigli s puta, išli sve okolo po staroj cesti zbog gužvi, skoro 6 sati voznje. Sad stavila jednu rundu vesa prati pa u vodoravni položaj. Majstori su pokrecili pa čekamo drugog za parkete stavit tak da mi je slobodna kutna i krevet, sve ostalo je pokriveno
Mene isto hvata panika da nećemo stici sve srediti po kući i spremiti za bebu, s tim radovima nikad kraja
Violeta, vrucine su je pukle! Hahahha Bas nismo imali srece
Aaajmeeee, na jezeru je sigurno veliko osvjezenje
Frendica zivi u Njemackoj pored planina... Ovo joj je druga trudnoca po ljeti i rekla je da nas zali
Natasha, aaJmeeee, dugo ste putovali a jos si si i posla dala umjesto da odmaras!!! Mislim da nas ta panika svih pomalo hvata Hahahhahaa
Mameeee, na BABYLANDU sam vidjela da ima jeftinih kadica (jeftinijih nego u MAGIC BABYU), pa eto, informativno i INTERSPAR isto ima akcije
Ja ću ovaj tjedan po kadicu i jastuk za nosenje i bočno spavanje, ima kod nas ovih sa stranice tetra pelene, baš su lijepi. A kad moji dođu s mora, sredinom 8.ćemo po krevetić i prematalicu, to će moji i muževi kupiti, pošto su nam radovi još neću to vući u kuću. Ionako su sve stvari za bebu kod mojih a naše kod njegovih
Barbs- dok čekam da se ves opere lezim na kutnoj i gledam telku i surfam
Ali mi je vruće i od samog ležanja...
Barbs, raste busa, raste👏👏😊💕
Violeta, pa sta joj bi?? Hehe..
Natasha, razumijem te skroz vezano za radove po kuci😵😵 vec imam nocne more od renoviranja...
P.S. Barbs, hvala za info! 😘
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ja joj kazem da se najela ludih gljiva hahahah 😂😂 Stane pred ventilator i pjeva iz petih zila 😂😂
Nama već drugo ljeto prolazi u radovima Al onda smo gotovi i čekamo bebicu i uzivancija.
Sutra nam prva godišnjica braka, a iducu ned 10 godina kak smo zajedno, ajmeeee kak to letiii
Sortiraj odgovore
Najstariji