Sretna blage ti se. Mi cemo opet na viksu tako tek next tjedan....zasad smo u gradu ostali radi crvica glupih...lakse mi je ovdjr hendlat to (operem 5 mashina dnevno a na viksi nemam vesmasinu! Nakon 3dana tamo inala bih sto prati....)
Ali okupali smo se tu u gradu, do 14h bili ali srecom na Marjanu ima hlada pa nakon kupanja trc u hlad.
žena-majka-carica:)
Violeta, trbuh lijepo napreduje! 😍 i vidim, volis ljubicastu😊 svida mi se soba..hehe...aa sigurno, cim je rekla da stize braco! Krevet mi se svida, sad samo krevete gledam jer jedva cekam da svoj izbacim van i da novi smontiramo (al treba ga prvo kupit) 😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Violeta, trbuh lijepo napreduje! 😍 i vidim, volis ljubicastu😊 svida mi se soba..hehe…aa sigurno, cim je rekla da stize braco! Krevet mi se svida, sad samo krevete gledam jer jedva cekam da svoj izbacim van i da novi smontiramo (al treba ga prvo kupit) 😅
Da volim ljubicastu 😊😊 Bila mi je i soba okrecena u ljubicasto, pa sam nakon 2god u bijelo, lakse mi je odrzavati, ak negdje s usisavacem otepem odma popravim hehe..inace vjecito udaram i tepem coskove s usisavacem 😃
Hahhhaa...tako i ja...zato mi je gore tata kad su sredivali kat, na skoro sve coskove stavio limeni coskic onaj i pogipsao ga..sta je sigurno sigurno je😂😂😂😂😂
Sanjchi bravo za tatu, to je najbolje rijesenje, htjeli smo i mi ove godine pa smo na kraju samo popravili coskove.
Zgodnaaaaaa si, Violeta
Hvalaaa 😘😘😘😘
Iako ja imam osjecaj da bujam ajmee..to radi ruku jer mi naoticu i zbog vrucine 😫🙄
Barbs bas si super, ravnomjerno sve i stomak ti je manji od mog 😉 Da vidi se da su stopala naotecena, ja sam neki dan obula patike i ajme meni, jedva ugurala nogu hahaha
Barbs, i ti si nam zgodna! 😘.a noge..mislim da nam je to svima sad tako, a nama trudnicama pogotovo...uzas...
Gledam sad vrijeme i kazu da ce noc bit neugodno topla😫
Sortiraj odgovore
Najstariji