Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    22. Srpanj 2017. 15:35

Sretna blage ti se. Mi cemo opet na viksu tako tek next tjedan....zasad smo u gradu ostali radi crvica glupih...lakse mi je ovdjr hendlat to (operem 5 mashina dnevno a na viksi nemam vesmasinu! Nakon 3dana tamo inala bih sto prati....)
    Ali okupali smo se tu u gradu, do 14h bili ali srecom na Marjanu ima hlada pa nakon kupanja trc u hlad.

žena-majka-carica:)

22. Srpanj 2017. 16:01

Violeta, trbuh lijepo napreduje! 😍 i vidim, volis ljubicastu😊 svida mi se soba..hehe...aa sigurno, cim je rekla da stize braco! Krevet mi se svida, sad samo krevete gledam jer jedva cekam da svoj izbacim van i da novi smontiramo (al treba ga prvo kupit) 😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    22. Srpanj 2017. 16:06

sanjchi255

Violeta, trbuh lijepo napreduje! 😍 i vidim, volis ljubicastu😊 svida mi se soba..hehe…aa sigurno, cim je rekla da stize braco! Krevet mi se svida, sad samo krevete gledam jer jedva cekam da svoj izbacim van i da novi smontiramo (al treba ga prvo kupit) 😅

Da volim ljubicastu 😊😊 Bila mi je i soba okrecena u ljubicasto, pa sam nakon 2god u bijelo, lakse mi je odrzavati, ak negdje s usisavacem otepem odma popravim hehe..inace vjecito udaram i tepem coskove s usisavacem 😃

22. Srpanj 2017. 16:27

Hahhhaa...tako i ja...zato mi je gore tata kad su sredivali kat, na skoro sve coskove stavio limeni coskic onaj i pogipsao ga..sta je sigurno sigurno je😂😂😂😂😂

violeta1
    22. Srpanj 2017. 16:29

Sanjchi bravo za tatu, to je najbolje rijesenje, htjeli smo i mi ove godine pa smo na kraju samo popravili coskove. 

barbs
    22. Srpanj 2017. 16:30

Zgodnaaaaaa si, Violeta 

barbs
    22. Srpanj 2017. 16:35

Evo nase slike s mora (u cet.sam se slikala)

violeta1
    22. Srpanj 2017. 16:35

barbs

Zgodnaaaaaa si, Violeta

Hvalaaa 😘😘😘😘
    Iako ja imam osjecaj da bujam ajmee..to radi ruku jer mi naoticu i zbog vrucine 😫🙄

violeta1
    22. Srpanj 2017. 16:37

Barbs bas si super, ravnomjerno sve i stomak ti je manji od mog 😉 Da vidi se da su stopala naotecena, ja sam neki dan obula patike i ajme meni, jedva ugurala nogu hahaha

22. Srpanj 2017. 16:52

Barbs, i ti si nam zgodna! 😘.a noge..mislim da nam je to svima sad tako, a nama trudnicama pogotovo...uzas...
    Gledam sad vrijeme i kazu da ce noc bit neugodno topla😫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.