Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    22. Srpanj 2017. 13:52

Barbs, mi smo tu od jutra do.mraka u badicima samo. Do mora se spustimo direkt iz kuce stepenicama, tako da smo ti mi stalno na moru 😄

Kiki156
    22. Srpanj 2017. 13:53

Cure samo lagano po ovim vrucinama! Al kazu da ce od iduceg tjedna biti bolje 😊
    Barbs cuvaj se te e coli, nije bas bezazlena bakterija, pa ako ces se kupati radije biraj neka osamljenija mjesta. 
    Sanjchi naravno da moras paziti i ne naprezati se, ali ako se nisi jako naprezala i osjetis da je sve ok onda ne brini. Sad lijepo odmori i nemoj vise raditi. 
    Da, jos malo i nase bebice stizu! Ja sam vec taaako nestrpljiva. Prvo sam nestrpljiva sad jer cekam pregled, a vec sam pomalo i nestrpljiva da nam se rodi bebica 😍😘🙏🏻 Stalno razmisljam o njemu, kako ce nam biti, kako cemo se maziti, koliko ce nam se zivot promijeniti.. ❤️❤️❤️ 

Kiki156
    22. Srpanj 2017. 13:56

Suncokretice suosjecam! 😅 Ja sad cak imam energije, ali popodne nas ceka jedan djecji rodendan, a ja nisam spavala kako treba. Bit ce veselo! 
    Sretna blago vama... 

22. Srpanj 2017. 14:06

Barbs, bas se mucis s tim albumima😅 al bude i to gotovo jednom😁
    Kiki, nisam se naprezala tj. osjetila da mi je tesko. Sad idem negdje s dragim, vozi neke cijevi za vrata sto ce nam covjek radit pa kad dodem doma legnem i odmaram, za danas dosta uzbudenja😁
    Na prvom mjestu mi je bebica moja pa onda sve drugo...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    22. Srpanj 2017. 14:36

Sretna, waaaaw, super! 
    Kiki, da, zato i idemo na stijene... Tamo ne bude puno ljudi. Inače smo se išli tamo kupati prošlih godina (ako nismo s barkom išli) jer ovdje gdje idemo u zadnje vrijeme ima PREVIŠE ljudi  Tamo gdje ćemo danas ići moramo ići autom i nakon toga se kroz šumu provlačiti. Bude ljudi, ali ne toliko da ne znaš gdje stvari staviti.
    Daaa, još malo nam bebice dolazeeeeee!!!!  Opet me neka nervoza pere... haha 
    Hoću li stići sve naručiti/kupiti/skupiti na vrijeme?! Ajme, kako li će porod proći?! itd… Eto, sve mi se to vrti kroz glavu  Mislim da ću slijedeći mjesec spremiti sve za rodilište. Što je sigurno, je sigurno! 
    Ajmeee, i još frendičino vjenčanje + 2 dana prije djevojačka....  Sad sam baš pitala u grupu njene frendice ako je neka voljna mi pomoći jer mi je teško sve sama raditi (a niškoristi su skoro sve ).

barbs
    22. Srpanj 2017. 14:38

Sanjchi, bome se mučim  Po nekoliko sati mi je trebalo da sve napravim... najgore je što sam bila jako zadovoljna s našim, ali kako sam mijenjala veličine tako sam sve morala prepravljati, a bilo bi mi jednostavnije da ispočetka do radim 

22. Srpanj 2017. 15:16

A dobro, Barbs, na greskama se uci😁 ja evo legla malo, u vodoravu...jedino nemg TV upalit, moram cekat da mi brat dode spojit nesto jer sam ga sad skroz maknula na drugo mjesto,pa ce on s posla navratit da mi to rijesi😅 
    Sad mi je sve cudno😂😂 dok se ne naviknem..hahah
    A za rodiliste mislim da ce od 1.10. torba cekat spremna😆

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    22. Srpanj 2017. 15:16

Evo i nas, bili u gradu pa na rucku, i sad odmorili pa sam na internetu. Uzeli bebacu 2 deke jednu deblju jednu tanju i jaknu, a necakinjama (one su isle s nama, moje) starijoj japanke a mladoj nema broja bas mi bilo krivo pa je dobila veliko pakiranje ono ga puhat balone. 
    Sanjchi svaka cast bila si vrijedna, prostor ti jw bas velik. Cuvaj se, vjerujem da nisi dizala tesko, ali cuvaj se.
    Ja sinoc nisam mogla usisat pa ce danas muz, bude mi bas tesko kad usisavam.
    I da danas u trg kaze teta na blagajni ooo stize vam braco cestitam, i mi kad smo izasli odma smo komentirali garant teta misli da su necakinje nase kceri hehe 😊

violeta1
    22. Srpanj 2017. 15:18

barbs

Sretna, waaaaw, super!Kiki, da, zato i idemo na stijene… Tamo ne bude puno ljudi. Inače smo se išli tamo kupati prošlih godina (ako nismo s barkom išli) jer ovdje gdje idemo u zadnje vrijeme ima PREVIŠE ljudiTamo gdje ćemo danas ići moramo ići autom i nakon toga se kroz šumu provlačiti. Bude ljudi, ali ne toliko da ne znaš gdje stvari staviti.
    Daaa, još malo nam bebice dolazeeeeee!!!!Opet me neka nervoza pere… haha
    Hoću li stići sve naručiti/kupiti/skupiti na vrijeme?! Ajme, kako li će porod proći?! itd… Eto, sve mi se to vrti kroz glavuMislim da ću slijedeći mjesec spremiti sve za rodilište. Što je sigurno, je sigurno!
    Ajmeee, i još frendičino vjenčanje + 2 dana prije djevojačka….Sad sam baš pitala u grupu njene frendice ako je neka voljna mi pomoći jer mi je teško sve sama raditi (a niškoristi su skoro sve).

I ja cu iduci mj sve pripremit za rodiliste. Neka stoji 😊😊😊

violeta1
    22. Srpanj 2017. 15:33

Evo i nas dvoje, nismo se dugo slikali. I da primjetila sam pupak mi je sve vise vani 😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.