Hej, zenske. I meni se danas bas nista ne da..a mislila sam malo cistit po stanu pa rucak pa peglat..a evo jos uvijek lezim 🙄
Kiki hvala za info o tetrama. (Iako mi se ne da ici danas)
Barbs da..ti festivali hrane su fora i sve.. volim i ja otici..ali stvarno nabiju cijene. Bas me to zivcira,umjesto da budu pristupacniji kad su vec na ulici pa ono.. popularizacija dobre hrane i to.. a oni jos poskupe u odnosu na inace.
Mrvice, nemoj raditi ništa. Što te briga! Muž je doma i napravit će roštilj. Moram vidjeti što napraviti kao dodatak ručku iako mi se baš i ne da, a nisam još ništa konkretno marendala (digla sam se, popila bijelu kavi i 4-5 keksa i otišla)... Vruče je. Nisam se još ni klimatizirala... Kad klima prošljaka će me glad uhvatiti
Ma ok, nije problem što nabiju cijenu... Problem je što nije ni toliko kvalitetno... Znači, nekoliko štandova sa čevapima, vratinom, hamburgerima i janjetinom u lepinji, jedan sa slasticama i jedan sa SENDVIČIMA od Samontane. Frendica vegetarijanka je samo to mogla jesti. Ako je već festival hrane onda neka to bude nešto raznovrsno... Očekuješ svašta, a dobiješ ništa
Ma sta bi radile po to vrucini. Odmarajte pod klimom, na moru, gdje god 😄
L i ja se iskupali. Sada ga trebam na spavanje poslat pa da popijem ness u miru, onda rucak i opet kupanje 😄
Vruce je danas bome da...ja sama od jutra pa sam iskoristila da OKRENEM KUCU NAGLAVACKE...hahahha...dragi je skoro pao u nesvjest kad je vidio😂😂😂😂 kak ce se ionako morat okretat, ja sam to danas, uhvatila me zuta minuta. Frizider ce morat van iz kuhinje kad krenu radovi pa sam si ja to odma okrenula da se naviknem na taj raspored jer cu se onda morat navikavat na novu kuhinju..hehe...
Tako da sam se oznojila i to posteno. Sad cu nest pojest brzinski i jos dovrsit...neki dan sam stavljala slike pa mislim da ste zapamtile kako je izgledalo..a sad izgleda ovako....
Jos kad decki dodu popodne moraju premjestit frizider i veliki ormar, to nisam htjela navlacit sama...tako je od pocetka trebalo bit..jos kad ae na to taj razmjestaj stavi novi najmestaj...ma milina😁
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ajme, Sanchi, jesi luda! Svaka ti čast
Sretna, potpisujem što si napisala Valja malo i ljenčariti s guštom
Želim ti da se lijepo odmoriš i da guštaš u Nessu dok L spava
Ja sam upravo marendala. Slijedeći obrok oko 15.30-16.00 Uzet ću si voće za more jer idemo nakon ručka
Sanjchi, zakuhat ces 😄 bas vam je dobar prostor, velik.
Barbs, uzivaj na moru! 😊
Ajme cure, ja sutra ulazim u trece tromjesjecje, finale 😄 pa kud prije
Barbs uhvatilo me pa sam morala😂😂 uzivaj na moru...
Sretna, sad sam gotova s premjestanjem jos moram obrisat prasinu i pod oprat..nista posebno.
E moji me sad ubili u pojam..imamo obitesljku grupu na Whatsappu pa sam im poslala slike..i odma napad: jesi normalna, sta si to micala???? Itd itd..
pa nisam uopce osjetila da se naprezem i da bi nesto moglo naskodit bebi. Mislim, pomakla tj. pogurala malo ta dva kauca, nisam ih dizala..a stol je lagan, nije masivan. Osjecam se ok i neznam zasto neki ljudi misle da ak si trudan da "ne smijes dic nista teze od vilice" kako mi je napisala kcer od macehe...😰
I sad osjetim bebu. Najela sam se fino i osjetim da se mice. Mislim neznam sta uopcce da mislim sad. Jesam pogrijesila?
Nisam micala ormar i frizider za koje znam da ne mogu jer su teski, a sve ovo mi nije bio napor
Ajme cure, ja sutra ulazim u trece tromjesjecje, finale 😄 pa kud prije
I ja za tri dana👏👏malo kaskam za tobom😜
Ajmeeee, Sretna... Vrijeme jaaakooo leti... Kad se sjetim da smo već 22.7. a npr termin mi 27.9....?! AAAJMEEEE Uživajte i vi na moru kad opet budete otišli!
Sanjchi, nemoj se pretjerano gristi... Ali trebala bi paziti što dižeš! Jesi trudna i nisi invalid, ali ipak se moraš malo pripaziti... Meni bude teško, iskreno, kad dignem polupraznu košaru mokre robe koju moram staviti sušiti, a kamoli da premještam sve živo sama... Muž bi me vjerojatno zadavio
Mi smo naručili sa IPOKLONA 4 fotobooka s našeg vjenčanja za naše noniće. Kako je akcija 1+1 gratis se jako isplati. I čak smo mogli platiti PAYPALOM Sve skupa, s dostavom nas je koštalo 345 kn, što znači 87 kn po fotobooku. Taman slijedeći mjesec moja nona ima rođendan, pa ću zamoliti svoje da prešute da su oni dobili kako bi joj to bio poklon.
Sad ćemo naručiti za naše roditelje i kumove bookove (baš me zanima koliko ćeš nas koštati) i onda se moram pozabaviti s našim... Bila sam ga napravila... Imao je oko 100 stranica... i na kraju sam SHVATILA da je veličina manja od onih koje smo naručili za roditelje i kumove... Poludjela sam... Nisam mogla to nikako srediti... A izgubila sam sigurno 4 sata na to U KOMADU
Sortiraj odgovore
Najstariji