Jutro cure...
Uh sretna, onda ti je mali bas aktivan..a mozda se smiri sad uz drugu bebu😁
Treca sreca, cekaj pubertet😂😂😂😂
Kiki evo ga...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I pecemna 200 stupnjeva dok ne dobiju onako lijepu boju
Sanjchi hvala! Valjda cu znati, ovako kad citam ne zvuci jako komplicirano. 😅
Mene je nocas probudila vrucina oko 3, nisam mogla spavati pa sam sam otisla u dnevni pod klimu, malo se rashladila i onda sam nekako zaspala. Al sam se vratila u krevet jer me bilo strah da se ne prehladim. Uzasno mi je kad je ovako vruce, bas me to zivcira. Ajde jos da smo na moru ili negdje u prirodi ali ovako doma....uh! 😓
Ma nista Kiki..ako zapne, zovi😁
Ja sam se nocas bas lijepo naspavala..sama sam spavala..dragi zaspao dolje na kaucu, a lijepo sam ga budila da ide gore...haha...moramo pod hitno kupit novi krevet. Ovaj sto imamo je 120×200 i mali nam je. To smo donjeli od njegovih kad smo selili (kupili smo ga novog kad sam ja preselila k njemu) jer nam tamo veci nije stao. A madrac jr koma...osjetim da me boli guzica na onoj strani na kojoj spavam. Nema od ceg nego od madraca...pod hitno soping😂 Dragi ce popizdit...hahaha
Hvala Treća! Imam ovaj živin toplomjer u kućnoj ljekarni, Al pitat ću frendice koja radi u ljekarni da mi proba povoljnije naći ovaj braun. A izdajalicu sam mislila ako budem trebala poslat muža u dm s onim popustom sto se dobije u baby bonus paketu. Al
možda i to kupim još prije da sam mirna.
A buhtle, mmmmm, baš ću napravit jedan dan
Samo pravi Natasha! Ja sam jucer pojela dvoje dok su bile tople i danas dvije uz kavu..hehe...
Jupiii ulovila sam tetre od Lole! Ima ih u Bipi na Tresnjevci u Trakoscanskoj. Na 50% su, u paketu 6 kom. Ja sam uzela 2 paketa za 100 kn 😃 Ali morate traziti tetu da vam da iz skladista jer ih vise nema na policama.
Sanjchi hvala! Valjda cu znati, ovako kad citam ne zvuci jako komplicirano. 😅
Mene je nocas probudila vrucina oko 3, nisam mogla spavati pa sam sam otisla u dnevni pod klimu, malo se rashladila i onda sam nekako zaspala. Al sam se vratila u krevet jer me bilo strah da se ne prehladim. Uzasno mi je kad je ovako vruce, bas me to zivcira. Ajde jos da smo na moru ili negdje u prirodi ali ovako doma….uh! 😓
Ja i ti smo očito imale isti scenarij noćas u 3
Ja se probudila, nisam imala zraka, vruće i sparno mi je bilo, užas... Otišla u dnevni, upalila klimu i šetala pa opet kasnije nazad u krevet kad sam uhvatila vremena. Popila sam valjda 1 litru vode samo po noći. Danas sam koma, za ništa...
jutro cure!
toploooooo mi jeeeee...i nis mi se ne da...
probudila sam se ko da me netko tukao nocas,slomljena..
Hello, curke!
Danas je OPAKO vruče...
Htjela sam na more sa kumom i na kraju čitam na netu da hara E.COLI u moru I to većinom u ovim mojim krajevima... I sad nisam pametna što raditi...
Probat ćemo muž i ja ići na stijene gdje nema puno ljudi i gdje je more otvorenije. Kuma i ja išle na piću... Stvaaaaaaaarno je opako vruče... NEPODNOŠLJIVO... Još je jučer nešto sitno kiša padala... Užas...
Bili smo na street foodu i nije ništa posebno bilo... Nekoliko štandova... Većinom hrana s roštilja.. Za vegetarijance (frendica) skoro pa ništa... Znači, hamburger + pomfri (NIŠTA POSEBNO I SKORO HLADNO) 55kn... Aaaajmeeeee, dragi je išao po kupon... Da sam znala bih mu rekla da idem na fast food kupiti si cheeseburger za 12 kn...
Danas je fešta u selu blizu našeg, pa ćemo vjerojatno otići tamo navečer... Da ne budemo kod kuće... Sad kreću te feštice
Upalila sam si klimu. Rekla sam: FUCK THE SISTEM I NONU koja brani
Sortiraj odgovore
Najstariji