Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Srpanj 2017. 08:27

Jutro cure...
    Uh sretna, onda ti je mali bas aktivan..a mozda se smiri sad uz drugu bebu😁
    Treca sreca, cekaj pubertet😂😂😂😂
    Kiki evo ga...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

22. Srpanj 2017. 08:28

I pecemna 200 stupnjeva dok ne dobiju onako lijepu boju

Kiki156
    22. Srpanj 2017. 09:28

Sanjchi hvala! Valjda cu znati, ovako kad citam ne zvuci jako komplicirano. 😅
    Mene je nocas probudila vrucina oko 3, nisam mogla spavati pa sam sam otisla u dnevni pod klimu, malo se rashladila i onda sam nekako zaspala. Al sam se vratila u krevet jer me bilo strah da se ne prehladim. Uzasno mi je kad je ovako vruce, bas me to zivcira. Ajde jos da smo na moru ili negdje u prirodi ali ovako doma....uh! 😓

22. Srpanj 2017. 09:36

Ma nista Kiki..ako zapne, zovi😁
    Ja sam se nocas bas lijepo naspavala..sama sam spavala..dragi zaspao dolje na kaucu, a lijepo sam ga budila da ide gore...haha...moramo pod hitno kupit novi krevet. Ovaj sto imamo je 120×200 i mali nam je. To smo donjeli od njegovih kad smo selili (kupili smo ga novog kad sam ja preselila k njemu) jer nam tamo veci nije stao. A madrac jr koma...osjetim da me boli guzica na onoj strani na kojoj spavam. Nema od ceg nego od madraca...pod hitno soping😂 Dragi ce popizdit...hahaha

• Natasha555
    22. Srpanj 2017. 09:39

Hvala Treća!  Imam ovaj živin toplomjer u kućnoj ljekarni, Al pitat ću frendice koja radi u ljekarni da mi proba povoljnije naći ovaj braun. A izdajalicu sam mislila ako budem trebala poslat muža u dm s onim popustom sto se dobije u baby bonus paketu. Al 
    možda i to kupim još prije da sam mirna.
    A buhtle, mmmmm,  baš ću napravit jedan dan 

22. Srpanj 2017. 09:52

Samo pravi Natasha! Ja sam jucer pojela dvoje dok su bile tople i danas dvije uz kavu..hehe...

Kiki156
    22. Srpanj 2017. 11:08

Jupiii ulovila sam tetre od Lole! Ima ih u Bipi na Tresnjevci u Trakoscanskoj. Na 50% su, u paketu 6 kom. Ja sam uzela 2 paketa za 100 kn 😃 Ali morate traziti tetu da vam da iz skladista jer ih vise nema na policama. 

Suncokretica
    22. Srpanj 2017. 11:15

Kiki156

Sanjchi hvala! Valjda cu znati, ovako kad citam ne zvuci jako komplicirano. 😅
    Mene je nocas probudila vrucina oko 3, nisam mogla spavati pa sam sam otisla u dnevni pod klimu, malo se rashladila i onda sam nekako zaspala. Al sam se vratila u krevet jer me bilo strah da se ne prehladim. Uzasno mi je kad je ovako vruce, bas me to zivcira. Ajde jos da smo na moru ili negdje u prirodi ali ovako doma….uh! 😓

Ja i ti smo očito imale isti scenarij noćas u 3 
    Ja se probudila, nisam imala zraka, vruće i sparno mi je bilo, užas... Otišla u dnevni, upalila klimu i šetala pa opet kasnije nazad u krevet kad sam uhvatila vremena. Popila sam valjda 1 litru vode samo po noći. Danas sam koma, za ništa... 

I_me
    22. Srpanj 2017. 11:36

jutro cure!
    toploooooo mi jeeeee...i nis mi se ne da...
    probudila sam se ko da me netko tukao nocas,slomljena..

barbs
    22. Srpanj 2017. 12:13

Hello, curke! 
    Danas je OPAKO vruče...
    Htjela sam na more sa kumom i na kraju čitam na netu da hara E.COLI u moru  I to većinom u ovim mojim krajevima... I sad nisam pametna što raditi...  Probat ćemo muž i ja ići na stijene gdje nema puno ljudi i gdje je more otvorenije. Kuma i ja išle na piću... Stvaaaaaaaarno je opako vruče... NEPODNOŠLJIVO... Još je jučer nešto sitno kiša padala... Užas... 
    Bili smo na street foodu i nije ništa posebno bilo... Nekoliko štandova... Većinom hrana s roštilja.. Za vegetarijance (frendica) skoro pa ništa... Znači, hamburger + pomfri (NIŠTA POSEBNO I SKORO HLADNO) 55kn... Aaaajmeeeee, dragi je išao po kupon... Da sam znala bih mu rekla da idem na fast food kupiti si cheeseburger za 12 kn...  
    Danas je fešta u selu blizu našeg, pa ćemo vjerojatno otići tamo navečer... Da ne budemo kod kuće... Sad kreću te feštice 
    Upalila sam si klimu. Rekla sam: FUCK THE SISTEM I NONU koja brani  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.