Sanjchi moze! Al ne smijem ih peci u trudnoci, mislim da bi ih sve sama pojela. Obozavam ih!
Istina je to za odgoj, utjece i karakter djeteta i okolina, kasnije drustvo.. ali temelj odgoja dolazi od kuce. Kazu da su prve tri najvaznije, ali kako bilo uvijek se vidi kad je dijete dobro odgojeno i meni je to bas predivno.
A jeste lude s tim pumpanjem i nogama u zraku 😂😂
Mene pitaju kućni prijatelji kao koliko sam trudna. I ja mahinalno pogledam supruga. I kažu oni sta njega gledaš. A ja ko iz stopa: "pa on zna kad me napumpao" 😂
Hahha umirem 😂😂😂😂😂
Sretna nisi li ti ono rekla da mali ima gene nogometasa ili tako nekog sportasa? Eto ti odgovora! 😂
McMause i onda se oni prave kao da nisu imali veze s time😂😂😂
Kiki, ujutro ti poslikam! 😋
Sretna...to su djeca..ja gledam danas oko 2..jure klinci na biciklima i vesele se. A ja si mislim kak mogu..pa se sjetim da sam u tim godinama i ja tako...😆
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
McMause i onda se oni prave kao da nisu imali veze s time😂😂😂
Kiki, ujutro ti poslikam! 😋
Sretna…to su djeca..ja gledam danas oko 2..jure klinci na biciklima i vesele se. A ja si mislim kak mogu..pa se sjetim da sam u tim godinama i ja tako…😆
Ovaj moj je posebna biljka, vjeruj mi 😂 za njega se svi iscudavaju i pitaju jel on tako uvijek 😄
Znaci od trena.kad otvori oci ujutro, sto je oko pola 7, 7, nekad i 6 😂 do 22 h dok ga ne potjeram on je u pogonu 100%. To dijete.ne zna hodat, vjecito trci.
Evo danas je cijeli dan u moru, pliva,skace, trci pa nazad u more. Spavao je samo sat vremena i opet u more i ne gasi se 😂
Ja sam svojima ukinila popidnevno spavanje vec u dobi od 2god jer nisam imala snage vishe.
Mrcvarili bi me cijeli dan, puni force, do ponoci.
Sa starijim sam tek oko trece godine izborila da ranije ide lec, jer je dosla druga beba i bio je kaos pa nije bilo vise oces-neces....dotad me poludio. Od zore pa do ponoci.....a da ga sad vidite - svi se dive koje dobro i "mirno" dijete mislim se ja, prosla sam s njim torturu....da mi sad ko buba bude do osamnaeste
žena-majka-carica:)
za odgoj, utjece i karakter djeteta i okolina, kasnije drustvo.. ali temelj odgoja dolazi od kuce. Kazu da su prve tri najvaznije, ali kako bilo uvijek se vidi kad je dijete dobro odgojeno i meni je to bas predivno.
A jeste lude s tim pumpanjem i nogama u zraku 😂😂
Potpis na sve!
Od a do z :)
Ja sam svojima ukinila popidnevno spavanje vec u dobi od 2god jer nisam imala snage vishe.
Mrcvarili bi me cijeli dan, puni force, do ponoci.
Sa starijim sam tek oko trece godine izborila da ranije ide lec, jer je dosla druga beba i bio je kaos pa nije bilo vise oces-neces….dotad me poludio. Od zore pa do ponoci…..a da ga sad vidite - svi se dive koje dobro i "mirno" dijetemislim se ja, prosla sam s njim torturu….da mi sad ko buba bude do osamnaeste
Ja ovom jos ne mogu ukinut spavanje jer u jednom trenu bas pozuvcani jer je umoran, al ne da se, kao ne spava mu se i onda kad legnem s njim zaspi za minutu. I bas mu je potreban taj sat sna inace je nemoguc
Jutro cure! Ja pijem kavu i spremim stvari i idemo doma
Vidim da ste spominjale bočice, ja uzela aventovu i mam dudu na preporuku kume. Nek se nađe.
Hranilicu sam mislila tu pegperego siesta, ima podesiv naslon pa je od 0+. Rekla je kolegica s posla da će to ona kupiti pa ću vidjeti, ako ne budem naknadno. A toplomjer i ovo za nos sam isto mislila po potrebi, Al sad ste me bacile u razmišljanje da ipak prije. Budete vi izdajalicu kupovale isto iz preventive ili po potrebi?
Toplomjer moras imat spreman kad dodje beba...to ne mozes "kasnije"
A izdajalicu mozes i ne moras kupit za odmah.....ako mislis novu, ionako se u bilo kojem trenu muz ti moze zaletit do dezurne ljekarne i kupit aventovu i tak neku po full cijeni. Ako mislis povoljnije proci onda bolje sada....bude popusta znacajnih pa mozes ustedit i 100+ kuna.... ja sam imala spremno oba puta, prvi put novu avent kupila a s drugim tommeetipee koja mi je na kraju bila draza...al sad ima sigurno boljih modela, sigurno su napredovale bar malo u ovih 6+ godina...pa nisam uptodejt koju preporuciti. Malena je rekla da je ona elektricnu od medele imala mislim..
Sortiraj odgovore
Najstariji