Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    21. Srpanj 2017. 21:21

Mc mouse u kojoj si Bipi uzela? 
    Bila sam sada u Bubamari i gledala tetre, ne znam jesu li sve takve ali njihove od bambusa su ajmeeee 😍 Tako mekane, njezne...to je to sto trazim! Al nisam uzela  jer me zanimaju te od Lole, a i ove od bambusa su dosta skupe, oko 100 kn je komad.
    Sanjchi kad sam procitala da ides radit buhtle samo sam se vratila u djetinjstvo i jedva se suzdrzala da ne odem u pekarupo jednu s pekmezom mmmmmm 🤤

21. Srpanj 2017. 21:33

Barbs, lijep poklon..lajkam sve!! 😍 i lijepo se provedi u gradu😘 
    P.S. za hranu..ja ti ne pecem cesto takve atvari jer bi ih ja stalno jela. Ovo sad drugi put ove godine da ih pravim. I eventualno jos jednom (ako) i to je to.. Pokusavala sam i ja jest zdravo i hranit se bez ugljica. Ali brate mili ne mogu...hahahha...izdrzim 8 dana i 9 dan nadoknadim. Onda kontam da mi je bolje jeat sve ali manje i ne jest navecer. Tak sam krenula i uz terapiju za gusteracu mi je bilo islo na bolje. Dolje au krenule kilice..al eto, onda + na testu i gotova terapija..budem ja to kad rodim😁
    Kiki, ja kupovne bas ne volim..ni krafne ni kroasane ni nista punjeno tako osim pita i savijaca od jabuke i tresnje. Sva sreca pa ne volim kupovno. A pvo mi se neda pec uvijek kad mi se jede pa mi je to spas. Da ne trcim u ljekarnu😂😂😂
    Sad aam pojela lubenice...ceka me pisanje opet cijelu noc...jeeej...hahahah😂😂😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

21. Srpanj 2017. 21:34

I me...ma stici ce. Bitno da su poslane stvari😁

treca_sreca
    21. Srpanj 2017. 21:35

te od bambusa su posebna vrsta, vanredno mekane....ja ih još nisam uživo opipala ali imam par ručnika od bambusa, i čarape...osjetno glađe imekše na dodir od pamučnih. A moć upijanja i slična svojstva ko pamuk....baš kad budem u nekom TC di ima bubamara ću vidit pod ruku koliko su to mekše bambus tetre. Jer cijena im je "ajme". Tako da čekam na etherealu radije obični pamučni materijal za tetre, glupo mi preskupo plaćat tetru ipak...

žena-majka-carica:)

21. Srpanj 2017. 21:36

sanjchi255

Kiki, ja kupovne bas ne volim..ni krafne ni kroasane ni nista punjeno tako osim pita i savijaca od jabuke i tresnje. Sva sreca pa ne volim kupovno. A pvo mi se neda pec uvijek kad mi se jede pa mi je to spas. Da ne trcim u ljekarnu😂😂😂

Ne u ljekarnu nego u pekaru😂😝

Kiki156
    21. Srpanj 2017. 21:45

Sanjchi i meni su bolje domace, al kad ih nisam nikad pekla... 😂 I bolje jer sam sad opet dobila na kilazi i moram se suzdrzati, a svaki dan neku glupost pojedem. 
    I meni je malo preskupo dati 100 kn za komad gaze, ne znam... A ako ces uzimati trebaju ti bar dvije pa da izas za mijenjanje. 

mc_mouse
    21. Srpanj 2017. 21:51

Kiki156

Mc mouse u kojoj si Bipi uzela?
    Bila sam sada u Bubamari i gledala tetre, ne znam jesu li sve takve ali njihove od bambusa su ajmeeee 😍 Tako mekane, njezne…to je to sto trazim! Al nisam uzela jer me zanimaju te od Lole, a i ove od bambusa su dosta skupe, oko 100 kn je komad.
    Sanjchi kad sam procitala da ides radit buhtle samo sam se vratila u djetinjstvo i jedva se suzdrzala da ne odem u pekarupo jednu s pekmezom mmmmmm 🤤

U Virovitici 😁

Kiki156
    21. Srpanj 2017. 21:52

Sjetila sam se kolegice kad ste pricale o sjedenju po stolu i disciplini. Nije direktno vezana tema ali ja je uvijek volim istaknuti kao dobar primjer. Ona je zaposlena na puno radno vrijeme, muz radi vani i dolazi samo vikendom doma, a bake su u drugim gradovima. Mali ide u vrtic i ona je vecinom prepustena sama sebi. Al da vi vidite tog malog, bas se vidi da jako radi s njim i puno se trudi. Npr. Nije mu davala da bulji u mobitele, tv i sl vec je nastojala da mu ona zaokupi paznju npr citanjem knjiga. Mali je s tri godine imao vokabular da ga se i odrasli moze posramit. Tocno se vidi da su djeca kao spuzve i da ih samo treba usmjeravati i ulagati u njihovo znanje i vjestine. Ja joj skidam kapu! 

Kiki156
    21. Srpanj 2017. 21:54

Mc mouse ahaaaa, ja sam mislila da si u Zg kupila 😂

violeta1
    21. Srpanj 2017. 22:00

Kiki156

Sjetila sam se kolegice kad ste pricale o sjedenju po stolu i disciplini. Nije direktno vezana tema ali ja je uvijek volim istaknuti kao dobar primjer. Ona je zaposlena na puno radno vrijeme, muz radi vani i dolazi samo vikendom doma, a bake su u drugim gradovima. Mali ide u vrtic i ona je vecinom prepustena sama sebi. Al da vi vidite tog malog, bas se vidi da jako radi s njim i puno se trudi. Npr. Nije mu davala da bulji u mobitele, tv i sl vec je nastojala da mu ona zaokupi paznju npr citanjem knjiga. Mali je s tri godine imao vokabular da ga se i odrasli moze posramit. Tocno se vidi da su djeca kao spuzve i da ih samo treba usmjeravati i ulagati u njihovo znanje i vjestine. Ja joj skidam kapu!

Da ima divnih primjera, i svaka cast mami sto je uspjela u svemu, tesko je to. Moja kolegica ima malu 3 razred, mala je tako kulturna, dobra, uredna, ma uvijek hvalim kolegicu kao majku jer je napravila od djeteta divnu curicu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI