Treca_sreca,ja isto mislim tako.. ajd zarad sb(mozda manje koju kilu dobijes ako se kreces ili budes imala malo vecu kondiciju,mislim pri ustajanju sa velikim stomakom,itd),ali definitvno se nebi htjela forsirat ako ne mogu,ako je vruce da ja moram oci prosetati.. jer najbolje je slusat svoje tijelo..
Suncokretica.. kad si kupovala lola ribar tetre u bipi s popustom? I u kojoj? Ja sam, potaknuta treca_srecinom informacijom danas poslala muza u bipu u spansko ali kaze da nemaju. Hvala 😊
Treca_sreca,ja isto mislim tako.. ajd zarad sb(mozda manje koju kilu dobijes ako se kreces ili budes imala malo vecu kondiciju,mislim pri ustajanju sa velikim stomakom,itd),ali definitvno se nebi htjela forsirat ako ne mogu,ako je vruce da ja moram oci prosetati.. jer najbolje je slusat svoje tijelo..
Potpisujem! Posebno zadnju recenicu.
Ja isto tako..kad mi dodje. I kako mi dodje. Cak zadnja dva dana opet vjezbam. U 4.mj trudnoce sam isto malo vjezbala ali zato sto mi je stvarno doslo da trebam i pasalo mi je. Onda sam stala s ovim vrucinams i sad sam opet pocela. I pase mi.
Inace nemojte mislit da sam neka fit sportasica..bas suprotno 😂
Hm pa ima već 2-3 tjedna u west gate-u. Isto su tako bile na akciji 50% kao što je treća sreća rekla. Još su imali 10 % na sve zbog late night shoppinga pa su me ful jeftino ispale, oko 40 kn čini mi se...
Možda samo treba pogoditi dućan gdje ih ima, da se nisu rasprodale, nek potraži u još kojoj Bipi
Naravno, ima i drugih hranilica, a ovi sto su koristili nisu spominjali da je bilo problema da se ne zna red sto se hranjenja tice. Jer kad je beba vec u dobi za kasice vise ni ne spava u hranilici, tako da je ona u pocetku bila vise kao lezaljka za spavanje, a kasnije kao hranilica i tada je uglavnom sluzila samo za tu svrhu. Meni se svida ideja da je beba tijekom dana blizu mene, a ne u kidacu u drugoj sobi. Iako se dvoumim oko toga jer ne znam je li pametno da beba ima vise mjesta gdje spava i je li uopce dobro tako ih seliti? Neki uzimaju pomocni krevetic za dnevni ali nama nema to smisla kad stan nije na kat. Jedni su imali koljevku na kotace uz kidic pa su u njoj drzali bebu preko dana i vukli bi je za sobom gdje god su isli; u kuhinju, dnevni...
Aaajmeeee, sto sam gladna... A jos jedno min pol sata trebam izdrzati
Ja sutra ujutro idem na more sa frendicom.... U Bibu busem isla makar i ponedjeljak rano ujutro dok sunce jos ne pici, mada jucer je bilo pakleno vec u 7h...
Hranilicu trenutno me gledam... Kad bude bilo vrijeme, raspitivat cu se Neke mame su zadovoljne sa hranilicom iz Ikee... Moja sestricna ima neku xy marku i zadovoljna je... Frendica mislim da ima Peg Perego, nisam sigurna..
Eto, prije, kad sam SLUCAJNO izasla sa stranice bas sam bila komentirala da neke trudnice preleze cijelu trudnocu (bila ona RIZICNA ili su mame lijene) i rode EKSPRESNO, a neke trudnice su aktivne i nikako da rode (npr frendica i sestra... Aktivne non stop i na kraju nakon puuuunoooo sati u radjaoni zavrsile na CR jer su bebacu otkucaji srca poceli padati)...
Medu nasim prijateljima je hit svih hitova ova hranilica za bebe.http://pegperego.hr/hranilice/siesta
Ima podesivu sjedalicu koja se moze spustiti u gotovo lezeci polozaj pa u tome drze bebe (od rodenja) kad npr imaju goste ili kad bilo sto rade po kuci. Djeca navodno jako vole spavati u njima, mislim na ono popodnevno spavanje. A koriste ih dosta dugo kako beba raste, navodno su jako isplativa investicija. Je li netko koristio?
mi je imamo I odlična je. Nisam je koristila za spavanje jer smo imali ljuljačku električnu pa je u tome spavala.
Može se podesiti naslon, ono za nogice, visina, može se lipo skinit pladanj I spustit pa da dite sidi ko na stolici za stolom.... Super funkcionalna.
Ono što je meni bio najveći plus I ne bi je minjala ni za jednu drugu je to šta ima onu plastiku između nogu I beba ne može skliznut iz nje. Micica je mršavica bila I naravno nije joj hrana bila baš na 1. mistu pa bi to hranjenje trajalo duuuugo dugo I u određenom trenutku bi krenilo koprcanje I izvlačenje, E iz nje se nije mogla izvuć zbog te konzole među nogama I jer je općenito malo uži model. A iz onih brevijevih (posudili za na selo kad smo ovu odnili u ZG) bi se isklizla samo tako. To koprcanje I izvijanje je bilo prestrašno. jednom je skoro ispala iz nje dok sam ja otišla po hranu niti 3 metra dalje od nje.
Što se mene tiče odlična je I nije mi ža ni jedne kune potrošene na nju.
Ja neću uzimat ovaj put chicco uloške jer su mi koma debeli I to me sve smetalo I vriđalo. Više od pola mi je ostalo I to sam dala nekome, ne sićan se vise. Uzet ću si onih pelena gaćica za odrasle I onda prić na libress I vatu ako bude predugo trajalo to obilno krvaranje.
Inače mi traje dugo, ali ne I nešto preobilno. Al nije ni da ne moram nosit prva 3 dana maxi uloške. I tako mi je bilo I nakon poroda. 4-5 dana velikih uložaka I ovih pelena I onda libress noćni I to je bilo to. Pristalo mi za nekih 15-ak dana I par dana nakon toga dobila 1. stvari zaprave. A dojila sam nakon toga još pola godine. Toliko o tome da nećeš dobit dok dojiš. Malo morgen.
Lola ribar je bio I u Konzumu, a jel ima još ne znam.
Što se tiče vrtuljka mi smo ga ostavili I kad ga je mogla dobavit, ali ono jedva jer smo pustili da se rasteže I vježba motoriku. Tek kad je počela to lako hvatat I mlatit s tim da se cili krevetić trese smo digli ća.
Moran primjetit da ste cure vrlo uplašene tim gušenjem. Nisu bebe baš toooliko živahne prva 2 mjeseca a I stalno će bit gladne pa ste stalno oko njih. prilagođavat ćete se bebici jer ćete vidit šta je OK za nju a šta ne. Nema s bebama univerzalnih stvari I svaka je na svoj način. Vi ćete ih najbolje znat. Triba bit oprezan al ne stvarajte si toliki pritisak jer ako budete tako oko svega.... Uhhh jadne vi.
Ona moja šušnuta kolegica što nije fan sapuna I vode sad nosi majce bez rukava a zadnji put se ispod ruke depilirala valjda za maturalni ples, znači prije nekih 26-27 god. Užaas!!!
I još se nešto češkala ispod ruke pa je poslije uzimala mog tost kruva.... sad bi ga najradije bacila
I da bebač me počeo udarat visoko ispod rebara. Nije valjda da se već okrenio. Danas smo tek 24+0.
I svrbi me oko pupka već koji dan pa se trackam, ali nema pukotina. Još.
Al tako mi je bilo I u 1T I nisam imala nijedne strije. Sad sam puno veća, al nadam se da neću ni sad. Valjda sam sad I malo starija, mlohavija pa ću težei popucat..... Ahh kad dođeš u period da želiš bit mlohav
Sortiraj odgovore
Najstariji