Kako ste vi cure? Meni je bas tesko u zadnje vrijeme, ne mogu bas kao prije raditi, radim sve ali u pauzama. I sva sam si neka troma, teska, napuhana. Sinoc smo bili na igralistu, moja necakinja i muzeve dvije, njegove su bile malo drske i bezobrazne pa su se i svadale, valda takav dan im bio, ajme ja sam se samo maknila i nisam se mogla borit s djecom pa ih muz sredio. Idu i danas oni ali bez mene, nemam snage za djecu. Moja necakinja mene slusa, al njegove ne, a muz bude strog pa ga moraju slusat sve tri.
e draga moja, da malo vidiš kako je nama koje već imamo klince....dok ti je prva trudnoća uživaj.
U drugoj (i svakoj idućoj) nema "ja nemam snage za djecu" - moraš je imat.....šta ću, ne mogu ih dat nekom, jer eto nemam sad snage za njih....a znaju me izmrcvarit da je to čudo jedno. Njima dosadno, puni energije, spremni za radit kaos i šušur 24/7 a ja bi odmarala...moš mislit!
Jedva čekam kad će počet školaaaaaa i treninzi - da ih izmori malo
žena-majka-carica:)
Bome Treca sreca...sretan je onaj koji ima na raspolaganju baka servis pa utrapi djecu na par sati da se malo odmori...ja se nekad zapitam ko odgaja malu od sogi, jer ona nekad zna vise vremena kroz tjedan provest kod bake nego s mamom i tatom. Bila je stara ma mozda mj dana kad je prvi put spavala kod njih, da se sogi moze naspavat...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
mene ova noga s kapilarama pretvorila u poluinvalida. Krenem bilo šta (a sve uključuje stajanje na nogama) i nakon nekog vremena krene bolit da moram leć i dignut nogu. Moram vidit za kompresijske carape u ljekarni, jer mazuckanje nije dovoljno a ovako ne mogu ništa. Sreća pa sam shoppinge za bebu već obavila, bilo bi veselo da moram ovakva kupovat robicu i opremu!
sanjchi ako će i tebi tako čuvat - super.
Sretan je onaj tko ima tako baka-servis....ali tko ima, ne zna cijenit jer ni ne zna kako je onima koji nemaju.
Nebo i zemlja je bit roditelj sa ili bez tako baka koje uskaču....
Ajme Treca sreca...uzas...sigurno boli jako😩😩 mozda kompresijske pomognu..
Pa da, bit ce dobro. Samo ne bih ju ostavljala tako dugo kod njih kao oni Zaru. Sad ce u vrtic (3 godine) i ne svida mi se sta joj sve zivo dopustaju. Ona vlada njima a ne oni njom. Dodem tamo milijun puta i ona sjedi na SRED STOLA I JEDE..to po meni nijr normalno i ja to svom djetetu necu dizvoljavat..
Naravno da ce bit dana kad cu im je tako utrapit😂😂 ali opet do neke granice. Radije bi ju u vrtic dala neg njima. Bar ja osobno...
Sanjchi, mmm, prefino ti izgledaju, daj pošalji koju do Zagreba, nisam ih jela 100 godina, odmah mi se otvorio apetit...
Ne pali mi se pećnica po ovoj vrućini pa ih ne bi ni pekla, ali slobodno može koja s pekmezom!
Treća sreća, baš mi je žao zbog noge, mogu mislit kakvi su to neugodni bolovi...
Probaj s tim čarapama i što više noge na povišeno. Nešto mora pomoći!
Suncokretica evo saljem! Hehe...ja sam upalila klimu pa mi nije vruce. Bila sam danas kod kumova i dode njihov pas do mene, ja mu kazem da se sav udebljo a kaze baka: ko buhtlica je..i eto, ja sam morala ic pec buhtle😂😂😂
Evo, konacno vas i ja pohvatala od prekjucer. Ne sjecam se tko je sta pisao, pa cu komentirati samo zadnje sto sam zapamtila
Treca sreca ja bih na tvom mjestu pitala doktora jer se na kapilaru/venu ne smije uvijek stavljat komprese, a s obzirom da imas i bolove, najbolje pitaj prvo. A i neznam kolko ces izdrzat sa carapama, osim ove vrucine i svraba, meni su zadnji put usporile cirkulaciju toliko da mi je bilo zlo.
Jel moze koja preporucit bocice za bebu? Htjela bih kupit prije, u slucaju da budu potrebne, al neznam dal je bolje plasticne il staklene? Staklene mi djeluju jako teske, a plasticne su plasticne, imam dojam da su ko da mi pijemo iz plasticnih casa (nadam se da ste me shvatile). 🙂
url=https://lilypie.com]
Treca_sreca jao ja imam problema sa venama.. na jedboj nozi mi jedna vena iskocila,pomalo me boli (ali nista strasno) nisam isla doktoru jer i ginekolog aa i doktor opce prakse su na GO,aa ne boli me toliko strasno da bi isla na hitnu..
Sad pisem sa prijateljicom,imala je termin u ponedjeljak i jos se nije porodila.. pa bas pise da ju je sad tak jako presjeklo,kao nikad do sada.. sad cekamo hoce li se ponoviti.. mame sa iskustvom,sta mislite da li bi to moglo biti to?? 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji