Jupiii ulovila sam tetre od Lole! Ima ih u Bipi na Tresnjevci u Trakoscanskoj. Na 50% su, u paketu 6 kom. Ja sam uzela 2 paketa za 100 kn 😃 Ali morate traziti tetu da vam da iz skladista jer ih vise nema na policama.

Sanjchi hvala! Valjda cu znati, ovako kad citam ne zvuci jako komplicirano. 😅
Mene je nocas probudila vrucina oko 3, nisam mogla spavati pa sam sam otisla u dnevni pod klimu, malo se rashladila i onda sam nekako zaspala. Al sam se vratila u krevet jer me bilo strah da se ne prehladim. Uzasno mi je kad je ovako vruce, bas me to zivcira. Ajde jos da smo na moru ili negdje u prirodi ali ovako doma….uh! 😓
Ja i ti smo očito imale isti scenarij noćas u 3
Ja se probudila, nisam imala zraka, vruće i sparno mi je bilo, užas... Otišla u dnevni, upalila klimu i šetala pa opet kasnije nazad u krevet kad sam uhvatila vremena. Popila sam valjda 1 litru vode samo po noći. Danas sam koma, za ništa...

jutro cure!
toploooooo mi jeeeee...i nis mi se ne da...
probudila sam se ko da me netko tukao nocas,slomljena..

Hello, curke!
Danas je OPAKO vruče...
Htjela sam na more sa kumom i na kraju čitam na netu da hara E.COLI u moru I to većinom u ovim mojim krajevima... I sad nisam pametna što raditi...
Probat ćemo muž i ja ići na stijene gdje nema puno ljudi i gdje je more otvorenije. Kuma i ja išle na piću... Stvaaaaaaaarno je opako vruče... NEPODNOŠLJIVO... Još je jučer nešto sitno kiša padala... Užas...
Bili smo na street foodu i nije ništa posebno bilo... Nekoliko štandova... Većinom hrana s roštilja.. Za vegetarijance (frendica) skoro pa ništa... Znači, hamburger + pomfri (NIŠTA POSEBNO I SKORO HLADNO) 55kn... Aaaajmeeeee, dragi je išao po kupon... Da sam znala bih mu rekla da idem na fast food kupiti si cheeseburger za 12 kn...
Danas je fešta u selu blizu našeg, pa ćemo vjerojatno otići tamo navečer... Da ne budemo kod kuće... Sad kreću te feštice
Upalila sam si klimu. Rekla sam: FUCK THE SISTEM I NONU koja brani

Hej, zenske. I meni se danas bas nista ne da..a mislila sam malo cistit po stanu pa rucak pa peglat..a evo jos uvijek lezim 🙄
Kiki hvala za info o tetrama. (Iako mi se ne da ici danas)
Barbs da..ti festivali hrane su fora i sve.. volim i ja otici..ali stvarno nabiju cijene. Bas me to zivcira,umjesto da budu pristupacniji kad su vec na ulici pa ono.. popularizacija dobre hrane i to.. a oni jos poskupe u odnosu na inace.
Mrvice, nemoj raditi ništa. Što te briga! Muž je doma i napravit će roštilj. Moram vidjeti što napraviti kao dodatak ručku iako mi se baš i ne da, a nisam još ništa konkretno marendala (digla sam se, popila bijelu kavi i 4-5 keksa i otišla)... Vruče je. Nisam se još ni klimatizirala... Kad klima prošljaka će me glad uhvatiti
Ma ok, nije problem što nabiju cijenu... Problem je što nije ni toliko kvalitetno... Znači, nekoliko štandova sa čevapima, vratinom, hamburgerima i janjetinom u lepinji, jedan sa slasticama i jedan sa SENDVIČIMA od Samontane. Frendica vegetarijanka je samo to mogla jesti. Ako je već festival hrane onda neka to bude nešto raznovrsno... Očekuješ svašta, a dobiješ ništa

Ma sta bi radile po to vrucini. Odmarajte pod klimom, na moru, gdje god 😄
L i ja se iskupali. Sada ga trebam na spavanje poslat pa da popijem ness u miru, onda rucak i opet kupanje 😄

Vruce je danas bome da...ja sama od jutra pa sam iskoristila da OKRENEM KUCU NAGLAVACKE...hahahha...dragi je skoro pao u nesvjest kad je vidio😂😂😂😂 kak ce se ionako morat okretat, ja sam to danas, uhvatila me zuta minuta. Frizider ce morat van iz kuhinje kad krenu radovi pa sam si ja to odma okrenula da se naviknem na taj raspored jer cu se onda morat navikavat na novu kuhinju..hehe...
Tako da sam se oznojila i to posteno. Sad cu nest pojest brzinski i jos dovrsit...neki dan sam stavljala slike pa mislim da ste zapamtile kako je izgledalo..a sad izgleda ovako....

Jos kad decki dodu popodne moraju premjestit frizider i veliki ormar, to nisam htjela navlacit sama...tako je od pocetka trebalo bit..jos kad ae na to taj razmjestaj stavi novi najmestaj...ma milina😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ajme, Sanchi, jesi luda! Svaka ti čast
Sretna, potpisujem što si napisala Valja malo i ljenčariti s guštom
Želim ti da se lijepo odmoriš i da guštaš u Nessu dok L spava
Ja sam upravo marendala. Slijedeći obrok oko 15.30-16.00 Uzet ću si voće za more jer idemo nakon ručka

Sanjchi, zakuhat ces 😄 bas vam je dobar prostor, velik.
Barbs, uzivaj na moru! 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji