Mi smo jucer isto dobili nesto od sefice moje kume
Je rekao dragi: wuhuuuu, jer nemamo vec dovoljno toga ahahahha (vidio je koliko smo od sestricne dobili!!)
Treca sreca i ja volim zive boje za klince. Uatvari sma htjela zelenu, ali dobila.sam tu. Nema veze i ta je lijepa 😄
Sretna pa to je to. Samo razliciti proizvodjaci. Cijene.isto su li la bez neke razlike.
Ma svi oni imaju slicne stvari funkcionalno samo je dizajn malo drugaciji.
Ja vise volim neutralnije tu djecju opremu pa su nam i kolica i hranilica bez, autosjedalica siva i bili krevetic.
Pa da, to i kazem, ima ih jos na tu foru
https://www.babycenter.hr/sadrzaj/200241-H001/otvorena-nova-trgovina-u-dugopolju
Evo u dugopolju otvorili baby centar i ovaj vikend su velike akcije,pa ko moze ili je blizu neka pogleda 😀
url=https://daisypath.com]
Maca, bas sam na fejsu vidjela obavijest
Evo sto smo dobili isto od svekra i svekr(i)ve
Barbs bas su slatke patkice 😊😊 obozavam te male stvarcice hehe
Kako ste vi cure? Meni je bas tesko u zadnje vrijeme, ne mogu bas kao prije raditi, radim sve ali u pauzama. I sva sam si neka troma, teska, napuhana. Sinoc smo bili na igralistu, moja necakinja i muzeve dvije, njegove su bile malo drske i bezobrazne pa su se i svadale, valda takav dan im bio, ajme ja sam se samo maknila i nisam se mogla borit s djecom pa ih muz sredio. Idu i danas oni ali bez mene, nemam snage za djecu. Moja necakinja mene slusa, al njegove ne, a muz bude strog pa ga moraju slusat sve tri.
I da kad sam htjela vidjeti kakvo je dole stanje (posto se ne brijem cesto) pao mi je mrak na oci, ja ne mogu uopce pogledat se dole 😂😂 Onda sam muzu komentirala sva ocajna pa ja si ni pi pi ne vidim, a on mrtav ladan kaze pa ja ju lijepo vidim hahahah 😂
Mislim da cu morat bit jako odmorna i strpljiva sad sa krenem u tu akciju sredivanja 🤔😐
Klokanice prodruzite se...te su s cokoladom a sad se peku one s pekmezom...😋
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Violeta bila si vrijedna...dosta toga imate...
Barbs, neka ima. Bolje da kasnijr podijelis (ip sacuvas za drugi) nego da fali😁
E a jel nije to jos rano prat robicu? Mislim, nitko jos nije ispo 60 dana, a vi vec perete i spremate..ja si nekak mislim da je bolje ato kasnije da bude friskije oprano😕
I da kad sam htjela vidjeti kakvo je dole stanje (posto se ne brijem cesto) pao mi je mrak na oci, ja ne mogu uopce pogledat se dole 😂😂 Onda sam muzu komentirala sva ocajna pa ja si ni pi pi ne vidim, a on mrtav ladan kaze pa ja ju lijepo vidim hahahah 😂
Mislim da cu morat bit jako odmorna i strpljiva sad sa krenem u tu akciju sredivanja 🤔😐
Ni ja se ne vidim..haha...samo ako uzmem ogledalo u ruke..a to redovno prije kontrole napravim😁
Nekak mi neugodno doc doktoru neobrijana...mada si mislim da je njima to svejedno? Bitno da je cisto i ne smrdi😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji