Kiki, nije ih komplicirano napravit! Poslikam ti recept ako hoces😁
A za kolegicu svaka cast! Ja oduvijek govorim da je ponasanje djece odraz odgoja..
KAd smo kod kolegica, danas ova ato mi je bila vidjela venu na nozi pa kaze: sto vise drzi noge u zraku...a ja ko iz topa: pa to me i dovelo u ovu situaciju😂😂😂 bas smo se nasmijale....

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Mene pitaju kućni prijatelji kao koliko sam trudna. I ja mahinalno pogledam supruga. I kažu oni sta njega gledaš. A ja ko iz stopa: "pa on zna kad me napumpao" 😂

Sad sam malog sprasila u krevet. Pa taj valjds do ponoci ne bi spavao da ga ja ne natjeram ranije. Od kud mu snaga?? Ja bi malo 😄

Mene pitaju kućni prijatelji kao koliko sam trudna. I ja mahinalno pogledam supruga. I kažu oni sta njega gledaš. A ja ko iz stopa: "pa on zna kad me napumpao" 😂
Tipfeler. Topa😂
Ma skuzili ste 😂

Sad sam malog sprasila u krevet. Pa taj valjds do ponoci ne bi spavao da ga ja ne natjeram ranije. Od kud mu snaga?? Ja bi malo 😄
Tak i moj nećak.
Pa taj nebi nikad spavao 😂

Tak i moj nećak.
Pa taj nebi nikad spavao 😂
😂😂😂 onda je ko i moj L 😄

Sanjchi moze! Al ne smijem ih peci u trudnoci, mislim da bi ih sve sama pojela. Obozavam ih!
Istina je to za odgoj, utjece i karakter djeteta i okolina, kasnije drustvo.. ali temelj odgoja dolazi od kuce. Kazu da su prve tri najvaznije, ali kako bilo uvijek se vidi kad je dijete dobro odgojeno i meni je to bas predivno.
A jeste lude s tim pumpanjem i nogama u zraku 😂😂

Hahha umirem 😂😂😂😂😂

Sretna nisi li ti ono rekla da mali ima gene nogometasa ili tako nekog sportasa? Eto ti odgovora! 😂

McMause i onda se oni prave kao da nisu imali veze s time😂😂😂
Kiki, ujutro ti poslikam! 😋
Sretna...to su djeca..ja gledam danas oko 2..jure klinci na biciklima i vesele se. A ja si mislim kak mogu..pa se sjetim da sam u tim godinama i ja tako...😆

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji