barbs……lola ribar tetre - osim po baby dućanima, tipa bubamara i sl…..ja sam ih vidila tu kod sebe u BIPA dućanu ali baš piše da izleze iz asortimana (dakle neće ih više držat očito) pa su zato na 50% popusta što nije malo. Jel imaš BIPA dućan tu kod sebe da proviriš jel i u vas ima tako?
sretna - i ja obožavam ness vanilija! U biti jedino to naručujem kad sjedam u kafić, jer običnu kavu nikad ne pijem, pregorko miti si još na poslu?
Sada sam na godisnjem, kad se vratim, 21.08. radim jos 3 tj cini mi se i onda od 08.09. mi se otvara porodiljni, vec 😨😨😨
Ja svaki dan pijem ness vaniliju, obizavam ga 😄
Za ogradiceje treca sreca sve rekla, sto deblje to bolje. Ja imam isto jednu koja mi.je bila ful draga, ali.je tanja i tako se frkala, izludivalo me to! Sada cu narucit od dada &rocco ogradicu
Medu nasim prijateljima je hit svih hitova ova hranilica za bebe. http://pegperego.hr/hranilice/siesta
Ima podesivu sjedalicu koja se moze spustiti u gotovo lezeci polozaj pa u tome drze bebe (od rodenja) kad npr imaju goste ili kad bilo sto rade po kuci. Djeca navodno jako vole spavati u njima, mislim na ono popodnevno spavanje. A koriste ih dosta dugo kako beba raste, navodno su jako isplativa investicija. Je li netko koristio?
Mamisita, drzim fige za dobar nalaz :* i svim curama koje idu na pregled, sretno!!
Danas sam isla po doznake i slala postom u firmu da ne vozim po vrucini i radovima kroz cijeli grad...al u posti vjecito tih penzica to je nevjerojatno! Ima salter za invalide (radi taj i jos jedan salter od 5 njih), i tu je guranac jer oni stvarno bolesni imaju prednost al se guraju svi stariji...badave im automat s brojevima, i tako po redu prozivaju plus guranje....
Ajd obavila sam i to!
Lijep vikend svima!
sretna vidiš da imam kokošju memoriju sad sam se sjetila da si na moru od nekidan na duži period, i da zato nećeš 6tj na pregled.....ali u datom trenutnku mozak bloka
doznake - moj soc gin ne želi izdavat prije 26og tako da ja to uvijek u zadnji čas....ne mogu birat
žena-majka-carica:)
Moja prijateljica se znaci minimalno kretala u trudnoci.. znaci napravi rucak i sjede ispred tw,tako cijelu trudnocu.. svi su joj govorili da nece imat nimalo lak porod.. ii na kraju,ona na porodu super prosla.. ja sam dosta setala dok nisu dosle ove vrucine,aa sad idem samo kad je dragi kuci,ne usudim se sama zbog svog niskog tlaka.. zato mi je bolje da sjedim kuci,nego da odem pa se negdje srusim..
Bitno je da sam ja "znaci" ponovila dva puta 😂😂
Sto se tice ulozaka i pampersa i kremica,sve to dobijemo u bolnici,tak da mn za u bolnicu ne treba nista osim licne higijene.. i ono i cemu cemo ja i bebica da izidjemo iz bolnice..
Mi sutra idemo na dopust,weee 😀😀
hranilica - svatko ima svoje razloge...neki vole multifunkcionalne proizvode zbog manjeg zauzimanja mjesta, ali meni nekako nije ideala da hranilica i glumi viper/ljuljačku, i da se tu jede....automatski dijete ne zna kad je vrijeme za jelo, ako je za više namjena u njoj. Ovako ako je samo hranilica, kad ga sjedneš zna da ide kašica.
Mi smo imali Brevi Jupiter, cca 1000kn i jako je dobra bila. Podešavanje naslona, plus po visini.
S drugim smo kupili, bila prilika Graco Tempo....isto tako negdi cijenom, možda 100+ kn jeftinija, sličan model tom Brevi al još mi je robusnija bila i draža....sad ju opet identičnu namjeravam kupit. Najbitnije mi je to da po VISINI može "šetat" a to da se pladanj miče (za pranje) to ima svaka ionako....svakako, moooore hranilica ima i tu je stvarno izbor na mami em estetski em šta želi od hranilice (neke imaju igračke ugrađene dodatno itd)
http://www.bubamara.in/info/aktualno/super-subota---20-na-proizvod-po-izboru
Evo u bubamari sutra imate 20% popusta na proizvod po izboru pa ako hoćete iskoristiti za jastuk ili nešto drugo
Medu nasim prijateljima je hit svih hitova ova hranilica za bebe.http://pegperego.hr/hranilice/siesta
Ima podesivu sjedalicu koja se moze spustiti u gotovo lezeci polozaj pa u tome drze bebe (od rodenja) kad npr imaju goste ili kad bilo sto rade po kuci. Djeca navodno jako vole spavati u njima, mislim na ono popodnevno spavanje. A koriste ih dosta dugo kako beba raste, navodno su jako isplativa investicija. Je li netko koristio?
Osobno ne bi dijete ostavljala da spava u hranilici niti sam malog istavljala da spava u njoj. Sto se tice tih polozaja ima jos hranilica koje idu od 0+ mj, ,ne samo peg perego. Mi smo dobili cam hranilicu koja ima sve te polozaje i super nam.je bila. Ali koristili smo je iskljucivo za hranjenje, nikakvo spavanje
Moja prijateljica se znaci minimalno kretala u trudnoci.. znaci napravi rucak i sjede ispred tw,tako cijelu trudnocu.. svi su joj govorili da nece imat nimalo lak porod.. ii na kraju,ona na porodu super prosla.. ja sam dosta setala dok nisu dosle ove vrucine,aa sad idem samo kad je dragi kuci,ne usudim se sama zbog svog niskog tlaka.. zato mi je bolje da sjedim kuci,nego da odem pa se negdje srusim..
ja sam prvu trudnoću preležala, ali doslovno. dio doma dio u bolnici....rodila express
a rodice su skakale i ludovale cijelu trudnoću (tako nose jednostavno...) i radjale gotovo 24h
nema ti to veze. Može odmoć/pomoć ali ne može promjenit ženino tijelo koje samo za sebe ima predispozicije da se brže ili sporije otvara / porađa
Sortiraj odgovore
Najstariji