Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    21. Srpanj 2017. 13:05

E da idući pregled mi je 22.08. pa zapišite...
    TKo će to dočekati 

treca_sreca
    21. Srpanj 2017. 13:07

Suncokretice super za pregled, glavno da si zatvorena (meni je to najveći strah! ostalo je sve lako...)
    a za spol - nema ti druge nego privatno na 3D....da ne bi krenula rozo kupovat pa na kraju "oooops, bio je loš uzv aparat...."

žena-majka-carica:)

21. Srpanj 2017. 13:15

Suncokretica super za dobre vijesti!! 😘
    Haha Treca sreca..kazes i sama, s prvim si bila azurna..tako i mi sve kojima nam je prvo..tebi vec sve poznato pa ti nije tolika strka..ja se svakoj kupljenoj sitnici veselim i jedva cekam da nam Luce dode...😍
    E evo slika koja nas opisuje poslijr poroda..neznam dal bi se smijala ili plakala😂😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

21. Srpanj 2017. 13:18

P.S. treca sreca slatki je kindac! Jel im treba dok su tako maleni stavljat te plisance kraj njih? Gledala sam u Bubamari one slatke male plisane zivitinjice, mekanr, bas kao igracka za bebu. Al to kasnije tek nekad, jelda? Kad krenu hvatat sve okolo...

barbs
    21. Srpanj 2017. 13:22

Aaaajmeeee, napisala sam ogroman komentar i izašla sa stranice!!! 

barbs
    21. Srpanj 2017. 13:25

Suncokretice, drago mi je što je sve u redu s trudnoćom i s bebicom i što možeš na more. SADA GUŠTAJ!  Što se robice tiče, kupuj unisex ili poslušaj savjet Trece sreca i idi privatniku na potvrđivanje 
    Sanjchi, aktivna sam i ja, ali ne sada nešto extra. Ne glumim invalida, ali me ova vručina ubija i ako idem negdje, kao i danas, u 11 sati, umrem  Kako god, trudim se ne biti neativna... Kuham, čistim, perem, puštam pse vani, idem negdje (makar navečer..) Krevetić budem slikala svakako kad ga kupimo  I me čeka kolica 
    Treca sreca, super krevetić... Ma ja bi ih pitala što je s time... Što je sigurno, je sigurno!!! 

treca_sreca
    21. Srpanj 2017. 13:26

da, to je bilo samo za ukras dok smo čekali da se rodi...poslije im to ne smije bit u krevetu, da ne stavljaju u usta radi dlaka itd (o gušenju neću ni govorit!)
    a slika je fali još gubitak kose - jedna od "divota" koja nas čeka iza trudnoće...
    ja sam sad tražeći sliku kindača našla i slike nakon poroda, baš sam si fotkala trbuh namjerno:

čudo! baš se "ispuše"
    samo ostane koža mlohava, to se ne povuče baš u potpunosti skroz NIKAD:(

žena-majka-carica:)

• sretna
    21. Srpanj 2017. 13:31

Suncokretica, szper za pregled! I zajedno cemo odbrojavat do iduceg pregleda jer nam je na isti dan 😄
    Treca sreca i meni je trbuh brzo nestao nakon poroda, ali je trebalo vremena i vjezbe da ga ucvrsnem nazad.
    Barbs, imate puno do mora? L i ja se po cijele dane kupamo, bas uzivam. Mislim da bi poludila da sam doma po ovim vrucinama

21. Srpanj 2017. 13:31

Barbs, mislim da nam je po ovakvim vrucinama dovoljno kretanje po kuci..a sad kad opet krenu radovi kod mene, nece mi falit kretanja...😩
    Treca sreca, gubitak kose?????😭😭😭😭😭 A trbuh...nist ti nije ostalo....

Suncokretica
    21. Srpanj 2017. 13:32

Definitivno idemo na privatni uzv! Tog privatnika znamo osobno i 4D smo obavili kod njega gdje je on sasvim sigurno vidio i rekao da je cura, al eto bolje još jednom provjeriti kad beba naraste, da se nije što promijenilo. Mama mi kaže da su oni svi čekali da se beba rodi i tek onda saznali spol, nije da nam je bitan al hoćemo znati! 
    Sve sam kupila univerzalno (osim 2 haljinice kojima nisam mogla odoljeti) tako da neće biti problema, samo nas znatiželja ubija hehe
    Jastuk- imam iz bubamare, koštao je 200 kn i vrijedi svake kune! Ima unutra perlice, lijepo se da oblikovati, navlaka se da skinuti i oprati i mislim da će mi trajati dosta dugo, više ne mogu zamisliti spavanje bez njega, a koristiti će i za dojenje, moja preporuka 
    Toplomjer- znači svi preporučujete onaj u uho? A ja baš čula da ti nisu mjerodavni...
    Pokrivanje bebe- planiram koristit vreće za spavanje, iako će nam moji kupiti set posteljine pa ćemo dobiti i poplun, ali to ću koristiti kasnije kad beba bude veća. Može se i s dekom i poplunom pokriti ali treba jako dobro sa strane ispod madraca ugurati da se ne miče i da ne bi slučajno bebi pokrilo glavicu...
    Ulošci poslije poroda- frendica mi je poslala popis što treba i rekla je isto Chicco za prve dane dok jako krvarimo, a kasnije može Vir
    Barbs- ja sam tetre od lole ribara kupila u Bipi, isto bilo na 50% kao što je treća sreća našla, ali su moji drugačije pakiranje, 3 bijele i 3 zelene
    Treća sreća- kinderbet je super. A tvoja linija nakon poroda je mrak! Ništa ti se ne vidi, kao da i nisi rodila. Baš si fit mama 
    Sanjchi- i meni se čini da će nam biti tako kao na slici, ali samo neka su naše bebe dobro, sve drugo će s vremenom doći... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.