Sanjchi, dobro au ti cure rekle, mazi se da ne popucas!! Svrbez je prvi znak toga
Ajmeeeeeeeeeeeeee, Treca sreca, pa tebe jbt nema nigdje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tj. nije te bilo nigdje... Imaš brz metabulizam očito, kao i moja frendica...
to je nakon drugog poroda a nakon prvog sam bila u prevelikom kaosu da sebe fotkam
ali linija se još troduplo brže vratila.
Ali šta kaže sretna, samo naizgled.....sve ostane mlohavo, jer ipak se rastegneš i ostane ti taj višak kože, koji tek nakon xy tjedana (ako ne i mjeseci, tko se sjeća više?? davno je to bilo) se vrati da ima tonus kao prije, i to uz nekakvo mazuckanje (a tko ima vremena i za vježbu - još bolje! ja nisam imala)....svakako, ne vrati se na ono stanje kao prije djece NIKAD, pogotovo kod mama koje su bile utegnute....to se ne može vratit jbg.
žena-majka-carica:)
Sanjchi, meni je 31.10. Blizu smo s terminima. :) Mene isto trbuh svrbi nekad a mazem se svakodnevno, nakon tusiranja uvijek!
Mi smo kupili krevetic al cemo ga najesen sloziti .
Barbs, nemoj previse hodat po vrucini, kuca klimica i lagano ;)
4D smo obavili kod njega gdje je on sasvim sigurno vidio i rekao da je cura, al eto bolje još jednom provjeriti kad beba naraste, da se nije što promijenilo.
Sve sam kupila univerzalno (osim 2 haljinice kojima nisam mogla odoljeti) tako da neće biti problema,
mene ovoga strah ne Nakupovala sam komplet garderobu (i kolica itd) do godine dana starosti, a od sveg tog moooožda 3% je unisex, većina je totalno za cure (naravno!! jedva dočekala
)
i svaki put panično pitam "jel naraslo šta u medjuvremenu" a ginekolog se maltene vrijeđa (jer time kao ispada da nemam povjerenja u ono šta mi je rekao prethodni put, i put prije tog, i prije tog.....) ali šta da radim kad me strah da ne budem morala kompletnu nabavku garderobe iznova (i to u zadnji čas, kad ne budem više imala vremena)
žena-majka-carica:)
Što se vježbanja tiče nakon trudnoće, ja ću to sebi prijuštiti. Ako može muž, mogu i ja Mada smo već krenuli pričati o tome i rekli da se moramo dogovoriti kojim danom će tko vježbati
Mamasita, više mi eto ne pada na pamet... Još sam i dobra... Jbt... Kad se sjetim frendice ona je krenula sa glumljenjem invalida još na početku trudnoće... Ok, ona je imala rizičnu blizanačku trudnoću (na kraju je rekla NAJMANJE rizična trudnoća... bebači svako u svojoj posteljici i super su napredovali), pa nije ništa radila (niti ručak)... A iz kuće nije izlazila ne radi toga što su joj rekli da bi više trebala mirovati već jer ju je bilo sram izgleda...
A druga frendica nije išla na more prošlo ljeto iz istih razloga i na kraju mi je rekla: pametnija si od mene, kad sam joj rekla da s ponosom s trbuhom idem na more
Ne znam ako slučajno netko nije pročitao, ali pitala sam GDJE mogu kupiti LOLA RIBAR tetra pelene
Uspješno završeni fotobookovi za naše noniće I za roditelje i za kumove su isto gotovi... Pa ću se pozabaviti pomalo i s našim, ali mislim da bi bilo vrijeme naručiti ove koje već imamo (pogotovo za noniće jer je 1+1 akcija!!!)
Mame koje još nisu kupile KADICU za bebača, imate ju na akciji u INTERSPARU! Slične kakvu sam ja kupila za puno manje novaca
Treca sreca, mene je jučer ginekolog u bolnici pitao ako znamo spol i ja kažem: da, muško je, a da li je na zadak?
A on meni: nije, ali je i dalje muško!!!
HAHAHAH
Sestra, on i ja smo se počeli kidati od smijeha!
Sortiraj odgovore
Najstariji