Da, treca sreca, dobro si ovo navela '...izgubljeno da se najednom oslobodis od svega'
Tocno to je mene 'pomelo'.
Ali sam naucila cijeniti neke stvari i ne bjezat od problema, barem nesto 😛
Barbs, svasta, svasta..volim jest pa sam ss naucila i svasta radit😁 heheh

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Treca sreca, LEGENDARNA mi je ona slika jer se meni tako frendica smijala kad bih joj nešto rekla...
Doduše, inače sam samo komentirala kako mi ide na živce (to prošle godine kad sam trenirala odbojku+vanjsku teretanu s curama s treninga) što mi dođemo tamo (ili tko god) s namjerom da trenira na onim spravama, dječji park se nalazi TIK UZ vanjsku teretanu, a roditelji s djecom idu na te sprave... I komentirala sam kako me to nervira jer HAJDE da nema skoro nikoga na tom terenu, ali teren krcat ljudi koji žele trenirati, a NE MOŽEŠ protjerati dijete... I onda se ona meni tu smijala jer kao: sigurno ćeš vući dijete od tamo ako vrišti...
Ne znam za vas, ali te sprave su opasne... Ne do Bog da dijete padne... Ili npr dok treniraš, dijete ti hoda iza i ti ga udariš jer ga ne vidiš...

Barbs, svasta, svasta..volim jest pa sam ss naucila i svasta radit😁 heheh
I ja volim jesti i zato se pomalo učim svašta kuhati Doduše, trudim se da ne jedem previše gluposti
IRIS je lijepo ime, ali me dosta podsjeća na odgajateljicu kod koje sam na zadnjoj godini odrađivala praksu... Aaaajmeeee, koj' ODBIJANAC od žene... Zločesta, isfrustrirana... Što god da bih ja npr radila bi bilo loše... Nikad niti jednu riječ hvale nije imala za mene... A bitno da su djeca SRETNO trčala prema meni kad su me vidjela, ZA RAZLIKU od onda kad su vidjeli nju...
Možda jedino zato ne bih dala svojoj curici to ime

Naravno da nije lijepo reći MOJE DIJETE NEĆE NIKAD, ali s druge strane: POTRUDIT ĆU SE DA ... se može reći!
Ako ćemo realno? Odmah se vidi kad djeca znaju JASNO I GLASNO što smiju, a što ne smiju....
Mada se s djecom uvijek iznenadiš

Evo, danas nakon ručka su nam u posjet došli teta od muža s nonom i donijeli nam puno poklona (i sestrična je učestvovala samo nije došla! ):

Također sam dobila poplun, ali njega nisam slikala

Oh i da, moram dragoga pohvaliti... Prije nego je išao na trening je pobrao suhu robu

Naravno da nije lijepo reći MOJE DIJETE NEĆE NIKAD, ali s druge strane: POTRUDIT ĆU SE DA … se može reći!
fali mi onaj smajlić koji aplaudira.
Sjedi 5 ženo....
na nama je da se potrudimo, ukoliko nam je stalo, da nam dijete bude lijepo odgojeno i ponaša se "kako treba"
ali ja sam se u ovih 10god roditeljstva zilijun puta uvjerila da "nikad ne reci nikad".....Doslovno!!
Djeca nas iznenade, čak i kad bismo mi ruku u vatru dali "ne bi moje dijete to-i.to"

žena-majka-carica:)
a evo žao je i meni osjećam se debilno jer sam sva usporena i sputava me u poslovima.
Ali probat ću bar nešto dobro izvuć iz te cijele priče - da me dragi malo češće masira. Dosad mu je bilo tlaka pa svako peti dan i eto ti mojih vena tj kapilara!
Rekla sam mu baš popodne - kako u prve dvije T nisam imala problema, samo zato jer me svakodnevno masirao a gle sad
Onda se uvrijedio, da kako ja odmah njega krivim
pripremam teren da krene štedit za operaciju nagodinu

žena-majka-carica:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji