Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    21. Srpanj 2017. 13:33

Sanjchi, dobro au ti cure rekle, mazi se da ne popucas!! Svrbez je prvi znak toga

barbs
    21. Srpanj 2017. 13:34

Ajmeeeeeeeeeeeeee, Treca sreca, pa tebe jbt nema nigdje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  tj. nije te bilo nigdje... Imaš brz metabulizam očito, kao i moja frendica... 

treca_sreca
    21. Srpanj 2017. 13:38

to je nakon drugog poroda  a nakon prvog  sam bila u prevelikom kaosu da sebe fotkam  ali linija se još troduplo brže vratila.
    Ali šta kaže sretna, samo naizgled.....sve ostane mlohavo, jer ipak se rastegneš i ostane ti taj višak kože, koji tek nakon xy tjedana (ako ne i mjeseci, tko se sjeća više?? davno je to bilo) se vrati da ima tonus kao prije, i to uz nekakvo mazuckanje (a tko ima vremena i za vježbu - još bolje! ja nisam imala)....svakako, ne vrati se na ono stanje kao prije djece NIKAD, pogotovo kod mama koje su bile utegnute....to se ne može vratit jbg.

žena-majka-carica:)

21. Srpanj 2017. 13:39

Sanjchi, meni je 31.10. Blizu smo  s terminima. :) Mene isto trbuh svrbi nekad a mazem se svakodnevno, nakon tusiranja uvijek!
    Mi smo kupili krevetic al cemo ga najesen sloziti .
    Barbs, nemoj previse hodat po vrucini, kuca klimica i lagano ;)

treca_sreca
    21. Srpanj 2017. 13:42

Suncokretica

4D smo obavili kod njega gdje je on sasvim sigurno vidio i rekao da je cura, al eto bolje još jednom provjeriti kad beba naraste, da se nije što promijenilo.
    Sve sam kupila univerzalno (osim 2 haljinice kojima nisam mogla odoljeti) tako da neće biti problema,

mene ovoga strah ne Nakupovala sam komplet garderobu (i kolica itd) do godine dana starosti, a od sveg tog moooožda 3% je unisex, većina je totalno za cure (naravno!! jedva dočekala )
    i svaki put panično pitam "jel naraslo šta u medjuvremenu" a ginekolog se maltene vrijeđa (jer time kao ispada da nemam povjerenja u ono šta mi je rekao prethodni put, i put prije tog, i prije tog.....) ali šta da radim kad me strah da ne budem morala kompletnu nabavku garderobe iznova (i to u zadnji čas, kad ne budem više imala vremena)

žena-majka-carica:)

barbs
    21. Srpanj 2017. 13:45

Što se vježbanja tiče nakon trudnoće, ja ću to sebi prijuštiti. Ako može muž, mogu i ja  Mada smo već krenuli pričati o tome i rekli da se moramo dogovoriti kojim danom će tko vježbati 

barbs
    21. Srpanj 2017. 13:48

Mamasita, više mi eto ne pada na pamet... Još sam i dobra... Jbt... Kad se sjetim frendice ona je krenula sa glumljenjem invalida još na početku trudnoće... Ok, ona je imala rizičnu blizanačku trudnoću (na kraju je rekla NAJMANJE rizična trudnoća... bebači svako u svojoj posteljici i super su napredovali), pa nije ništa radila (niti ručak)... A iz kuće nije izlazila ne radi toga što su joj rekli da bi više trebala mirovati već jer ju je bilo sram izgleda... 
    A druga frendica nije išla na more prošlo ljeto iz istih razloga i na kraju mi je rekla: pametnija si od mene, kad sam joj rekla da s ponosom s trbuhom idem na more 
    Ne znam ako slučajno netko nije pročitao, ali pitala sam GDJE mogu kupiti LOLA RIBAR tetra pelene 

barbs
    21. Srpanj 2017. 13:50

Uspješno završeni fotobookovi za naše noniće  I za roditelje i za kumove su isto gotovi... Pa ću se pozabaviti pomalo i s našim, ali mislim da bi bilo vrijeme naručiti ove koje već imamo (pogotovo za noniće jer je 1+1 akcija!!!)
    Mame koje još nisu kupile KADICU za bebača, imate ju na akciji u INTERSPARU! Slične kakvu sam ja kupila za puno manje novaca 

• sretna
    21. Srpanj 2017. 13:51

Imam jako "zdrav" meduobrok, ness vanilija i napolitanke 😄

barbs
    21. Srpanj 2017. 13:51

Treca sreca, mene je jučer ginekolog u bolnici pitao ako znamo spol i ja kažem: da, muško je, a da li je na zadak?
    A on meni: nije, ali je i dalje muško!!!
    HAHAHAH
    Sestra, on i ja smo se počeli kidati od smijeha! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.