Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    21. Srpanj 2017. 16:13

Mi smo upravo ručali i dragi mi je pohvalio kako sam skuhala blitvu  Inače, prvi put sam ju danas radila ahahahahaha 
    I baš mi je bilo super, Otišla sam kod sveki i na miru radila i odmarala u klimi. Svekar je išao raditi i šogor isto, a muž i sveki su došli pred pol sata doma.  
    Sutra na kraju ne idemo na ročkas od sestrične jer njena sestrična ima neku alergiju/točkice po tijelu i rekla je da ne zna ako je ili zarazno, pa da je bolje da ne dođem. Nadoknadit ćemo to već.

• sretna
    21. Srpanj 2017. 16:17

https://www.google.hr/search?q=cam+istante&client=ms-android-samsung&source=android-browser&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwip34GXyJrVAhUBqxoKHY4wBDoQ_AUICSgB&biw=360&bih=512#imgrc=cF-0ejtdMhnMYM:

Evo nasa je tocno ovakva

treca_sreca
    21. Srpanj 2017. 16:22

ni ja ne mislim žurit s hranilicom, jer to ne treba bar još pola godine
    mada sam jednu preko njuškala vidila povoljno, ovakvu kakvu sam imala i kakvu želim identičnu ponovno - za male novce
    ali muž nikako da ode u ZG, a nemam namjeru plaćat dostavu kad znam da inače svako malo ide i može prebacit to da ne plaćam 60-70kn kurirsku službu...a nije da mi je hitno dobit ju.

Mamuka, i mislila sam da je to ta "liša" od 400kn....ta je baš ono za rezervu na selu kod bake i sl. Ne bih to koristila na dnevnoj bazi....radije polovnu kvalitetnu uzet nego takvu novu.

Mi smo s prvim imali ovakvu, model Jupiter od Brevi marke:
    http://www.njuskalo.hr/oprema-bebe-ostalo/hranilica-brevi-jupiter-oglas-4379804
    samo u pastelno plavoj/zelenoj kombinaciji
    hranilica je zbilja po svemu okej, samo mali nije koristio i prodala ju kao novu...užas

...a za drugog ovu Graco Tempo smo iskoristili dok god je kilažom i veličinom mogao u nju fizički stati, evo je:

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    21. Srpanj 2017. 16:25

sretna, super su mi te boje.....ja isto sam za svoje dečke uvik vesele - narančaste/zelene/žute birala, kad već nisam mogla roze/lilaste itd

žena-majka-carica:)

barbs
    21. Srpanj 2017. 16:32

Sretna, lijepa je hranilica! 
    Treca sreca, kako su slatkiii! 
    Učlanila sam se u DJEČJI KLUB Konzum 

21. Srpanj 2017. 16:33

Hranilice su bas slatke...a klinci su premedeni💕

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

21. Srpanj 2017. 16:34

Barbs, zar i Konzum ima to?
    E kad se u dmu mozemo uclanit u babybonus? Jel tek nakon rodenja bebe il? Ja se uclanila u klub trudnica pa me zanima kad se ovo moze..i u Bubamari sam clan..nezz dal Muller ima to? I bipa....

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    21. Srpanj 2017. 16:38

Cure super za preglede da je sve u redu. Ovdje je vruce ajmee ja sam pod klimom 5h peglala 15min peglam 20min odmaram hehe a ovo je rezultat, to je sve sto smo dobili od moje i njegove seke, a sto smo mi kupili to cu stavit danas prat.

barbs
    21. Srpanj 2017. 16:44

Sanjchi, daaaa, nisam za to znala dok nisam procitala na fejsu na grupi za mame  Babybonus u dmu mislim da se uclanjujes tek kad se beba rodi, ali nisam sigurna... Netko je rekao za Muller da isto ima... Dobila sam poklon pon u Mulleru pa moram otici tamo i taman cu se raspitati 
    Violeta, baaaaaas si bila vrijedna!!! Bravo! Ooopaaaaa, imas i ti toga 😉😉😉😉😉

• Mamuka
    21. Srpanj 2017. 16:45

Sretna pa to je to. Samo razliciti proizvodjaci. Cijene.isto su li la bez neke razlike.
    Ma svi oni imaju slicne stvari funkcionalno samo je dizajn malo drugaciji.
    Ja vise volim neutralnije tu djecju opremu pa su nam i kolica i hranilica bez, autosjedalica siva i bili krevetic.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.