Imam jako "zdrav" meduobrok, ness vanilija i napolitanke 😄
LAJKAM!!!!
Ja sam ujutro pojela bananu i čokoladu za kuhanje i 4 keksiča uz bijelu kavu... Bilo me malo strah radi probave Najviše sam pojela bananu i čok za kuhanje radi probave jer opet mi je čudna bila jutros... Ali nakon kave se ništa nije desilo (nisam morala trčati na wc) i pojela sam onda oko 10 i pol sendvič, pa oko 12 i pol jabuku
Sad moram otići očistiti krumpir... Imamo za ručak mesa od jučer, blitvu i kuhani krumpir... mmmmmm....
Evo cure i mene. Jucer sam bila na pregledu koji je bio super, pa sam poslije iz euforije odmah isla da kupim par stvarcica za bebicu, to mi je bio prvi shoping jucer. Taman kad sam pohvatala sve stranice zaostatka nisam se mogla ulogirati na mobitelu, vec tjedan dana nece, pise mi da je doslo do neke greske 500 i da pokusavaju otkloniti problem. Tako da sam opet sad par stranica u zaostatku s citanjem Uglavnom sto sam htjela komentirati, treca sreca zao mi za kapilare, nadam se da se nece siriti dalje, nazalost jos jedna od trudnickih tegoba. Yel zao mi je da ti je tesko sa muzevom obitelji ali stavrno najbolje je kad su mladi posebno jer to u rijetko kojem kucanstvu funkcionira. Sanjchi blago tebi za pedikuru, ja nisam bila od lani, a jucer nisam mogla ni nokte si srediti pa sam molila muza, on mi ih je tako odrezao da slucajno nekog ogrebem sa noktima dobio bi valjda ozljede ne znam kojeg stupnja. Sve cure koje ste slikale robicu sve je super lijepo, saljem i ja svoje slikice kad se jednog dana uspijem ulogirati s mobitela na forum
Treba li ogradica za kinderbet biti debela? Koja je njena svrha, da se beba ne lupi ili? U Ikei ima ogradica ali je jako tanka, evo link, ne znam koliko cete vidjeti: http://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/art/90319701/
Meni se svida jer je neutralna, ali ne znam jel ok...
Suncokretice drago mi je da je sve dobro i kuzim da zelite znati spol, nadam se da ce privatnik vidjeti! 😊
Barbs ja isto ne izlazim puno po vrucinama, a jos sam u stanu tako da nemam di puno setat, ali mislim da je pametnije mirovati nego ludovar okolo kad je vruce.
Treca sreca nisam shvatila za taj vrtuljak gore, njega hoces ili neces koristiti prvih mjeseci?
barbs......lola ribar tetre - osim po baby dućanima, tipa bubamara i sl.....ja sam ih vidila tu kod sebe u BIPA dućanu ali baš piše da izleze iz asortimana (dakle neće ih više držat očito) pa su zato na 50% popusta što nije malo. Jel imaš BIPA dućan tu kod sebe da proviriš jel i u vas ima tako?
sretna - i ja obožavam ness vanilija! U biti jedino to naručujem kad sjedam u kafić, jer običnu kavu nikad ne pijem, pregorko mi ti si još na poslu?
žena-majka-carica:)
vrtuljak jedino ima smisla tako u početku, ne baš prvi dan kad doneseš dijete iz rodilišta (tad mu je čudno SVE oko njega, tek izašlo u vanjski svijet) ali tako u nekoj dobi dok samo ležat može....npr s cca mjesec dana kad je bitno jel okicama prate predmete (to im i pedijatar na pregledu provjerava) ta je igračka taman - ne vrti se prebrzo a "maami ih " da ju prate pogledom. I kad razvijaju koordinaciju oko-ruka u tim prvim tjednima......oni rukom pokušavaju dohvatiti te igračke koje vise na vrtuljku i to tomu i služi.
Opasnost je kad dijete može dohvatit na bilo koji način taj vrtuljak - da ga ne svali na sebe jelte i klepi se time (ne bude to lagano kao pero baš) i onda ga se odmah miče. Ili i prije, ako djetetu prestane bit zanimljivo....da ti ne smeta dok ga lijegaš u krevetić.
Treća sreća, neka si ti kupila, nakon 2 dečka mogu misliti koja ti je ovo euforija
Ja sam uzela sve univerzalno, ali bome će kad se rodi dobiti robicu za cure! Tako da tada neću štediti ali ću biti sigurna u spol. A robica za cure je prelijepa i 100 puta ljepša nego za dečke tako da te razumijem. Ako ništa drugo, obući ćeš to sve na dečka, da se iskoristi
barbs, ja sam ih uzela u Bipi, pogledaj si tamo.
GaLu, drago mi je da je sve dobro. A nas je tu teško pohvatat koliko pišemo, da smo na kavi ne bi stale brbljat
Vrućine- ne idem nikud po ovim paklenim vrućinama iz stana i klime, eventualno rano ujutro ili navečer, ovo nije za ljude, a kamoli za trudnice. Danas sam išla jer sam morala, a nadam se da će se malo smanjiti temperatura...
Treba li ogradica za kinderbet biti debela? Koja je njena svrha, da se beba ne lupi ili? U Ikei ima ogradica ali je jako tanka, evo link, ne znam koliko cete vidjeti:http://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/art/90319701/
Meni se svida jer je neutralna, ali ne znam jel ok…
da, to joj je prvenstveno uloga...na engleski se zove cot bumper
ja osobno ne volim tanke, već sam spominjala da nemaju formu, "ovjese se" i to nit liči na išta nit služi čemu treba...onda možeš tako i krpu stavit.
Što deblja spužva to bolje
Ja sam ih imala dosta, ova koju ste vidjele na slici maloprije, mi je izgledom bila dosta draga ali ni ona za moj pojam nije bila dovoljno "kruta" (ja bih tu još spužve nafilala) pa sam poslije uzela drugu, koja je dosta tvrđa bila, i višlja....da je pokrivala baš cijelu ogracu/rešetku od kindača, ne samo dio....a ova vesela lijepa mi je bila ok tako u početku dok je bebač samo ležao i nije mogao puno mrdat a kamoli skakat i divljat pa se nije mogao ni udarit - a bili su mu zanimljivi likovi (te životinjice) za promatrat u prvim tjednima života....u istom periodu kad i vrtuljak u biti.
obući ćeš to sve na dečka, da se iskoristi
ajd (tooliko) munjena nisam. Al bila bi šteta, koja je to kolekcija čovječe
melem za oči
Treca sreca hvala na infu. I meni se ucinila tankom, a gledam te posteljinje da ih nekako ukombiniram da nije sve prerazlicito... Nisu mi lose one os Dada&Rocco pa mozda od njih narucim.
Inace za baldehine nam je zena u jednoj baby trgovini rekla da ako bas zelimo uzimati da moraju biti sto prozracniji jer inace zaustavljaju cirkulaciju zraka. Ne znam bas kako to zatvaraju jer vise samo na jednom dijelu kiderbeta, ali ionako to ne bi uzimala pa me nije previse zanimalo.
Za vrtuljak me jedino strah da ne padne na bebu, inace su mi oni fora!
Sortiraj odgovore
Najstariji