Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    21. Srpanj 2017. 12:29

Sanjchi, onda Sisak !!!  Ja sam mislila da ima vezu u ZGu 

21. Srpanj 2017. 12:29

A sve si mislim da ce Luce ranije doc, mozda na tetkin rodendan (starija seka mi je 21.10. rodena)
    E mene zadnjih par dana stalno trbih svrbi...vas?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

21. Srpanj 2017. 12:30

barbs

Mi smo jučer bili na moru sat vremena i tamo smo skoro zaspali a kad sam došla doma k'o da me traktor prignječio… Užas…Da sam išla šetati vjerojatno bih nakon 2 min sjela na prvu klupicu….

Sve teze ce nam bit...u to sam sigurna..haha...

treca_sreca
    21. Srpanj 2017. 12:47

sanjchi ako te svrbi trbuh, maži se! popucat ćeš inače....to se koža rasteže
    barbs imaš predivno ime, svaka čast mami....a ja se baš mislila od čeg je izvedenica tako čudan nick ovdje - nisam spojila..

žena-majka-carica:)

barbs
    21. Srpanj 2017. 12:57

Hvala, Treca sreca!!!  (Ja sam mislila da je očito )
    Sanjchi, baš sam ti htjela napisati što i Treca sreca. Odmah se krenu mazati jer se koža rasteže i mogla bi popucati. Ja srećom, nemam tih problema... Ja se mažem svaki put nakon tuširanja... 
    Btw. kad smo kod tuširanja baš ću pod tuš da se osvježim... Pokupila sam ručnike koje sam sinoć stavila da se suše i stavila taman sušiti robu...  
    Kako je i Sanjchi rekla, sad će nam biti sve teže!!! 

21. Srpanj 2017. 13:00

Treca sreca, mazem kad se sjetim..hahah...sad cu svaku vecer, jer me zadnjih dana svrbi..ne jako ali svrbi.  A da, Barbara...moja sogi je Barbara. I meni je to lijepo ime. Ja volim ta klasicna imena, ovo kako moda dode i prode, to mi nije nesto posebno..npr Tia il Kjara...to je sad moderno al za par godina...bit ce nesto drugo...

Suncokretica
    21. Srpanj 2017. 13:01

Evo i mene s pregleda i ove gradske vrućine. Odmah se bacila pod tuš kad sam došla doma...
    Sve je super, beba raste, ja zatvorena. Zasad još stoji da je cura, iako im je uzv toliko loš i ima samo 2D da ću izgleda morati opet kod privatnika oko 30-tog tjedna da potvrdimo 
    Dobila sam dozvolu za kupanje i more tako da se idući vikend napokon malo ohladimo, jedva čekam 

21. Srpanj 2017. 13:02

E a ovo za setnju, sto su tebi, Barbs rekli...to i meni kazu starije kolegice kao da ce bit laksi porod, nego da stalno lezim. Pa non stop sam po kuci u pokretu..i po vani..i na vrtu...setnja mi, iskreno ne pada napamet

21. Srpanj 2017. 13:04

I da, Barbs...slikicu kreveta nam posalji kad ga kupite...neznam vise dal si stavljala tu sliku s neta...
    I neekom kolica dolaze?? Isto slikica😜

treca_sreca
    21. Srpanj 2017. 13:05

sanjchi255

pa cemo onda po kindac..jedva cekam. Hehe..najradije bi ga odma slozila i cekala Luciju😂 ali to cemo tamo poslije 15.9. slozit samo komodu da mogu polako prat robicu i slagat unutra a ostatak dragi moze sloziimt kad ja odem u rodiliste.
    Kolega ga je pitao di planiram rodit, tu il u Zg. Ako tu kod nas u Sk, da moze taj kolega njegov s doktorom dogovorit da me lijepo prime i pobrinu se za mene😊 jel bi bilo pametno (ako ne rodim ranije) otic se prijavit u bolnicu na dan termina i da sam tamo na tim pripremama i sto vec? Tako je sad napravila ova jedna prijateljica sto je rodila…

vidiš ja uopće nisam u tom filmu
    s prvim sam krevetić složila puuuno ranije (ne sjećam se točno kad, ali na slici s trbuhom s 34tj se vidi iza već monitran) a bila bih i ranije da s 30tt nisam u bolnici završilana ležanju..
    a sad sam evo 31 tj  napunila i ne žuri mi se, kao ima vremena
    štoviše nemam pojma još niti - od koga ću ga dobit.
    S prvorođencem smo kupili unisex zeleni, i služio nam je i za drugo ofkors, ali kad su oni već uhvatili 4 i 7 god odlučila sam ga proslijedit dalje...da ne stoji.
    evo slike, baš mi je drag bio:

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.