Nema me 3 sata i odmah imam sta citat😅 bila mi kolegica s bivseg posla na kavi pa smo malo se podruzile...hehe
Ulosci...bas cu pogledat u Bubamari za te chicco...ajme samo dok cujem mi je gadljivo😲😵
Treca sreca, hvala na odg za stramplice😁 znaci, treba kupit od najmanjih brojeva. A kad oblacim stramplice, ok je na to jos gege ili kombinezonic? Nece joj bit vruce? Neznam dal cemo uvadat centralno ove godine il cemo jos na drva kurit, al ak cemo na drva onda ce mi po noci bit obucena dobro da mi se ne prehladi (ugasi se pec u nekom trenu)...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi, kad je tebi termin? Ja sam dobila od rodice 10ak komada stramplica, sve su 56 i 62, tako da pretpostavljam da jesu najmanji br ako je ona to uzimala za svoju djecu.
Gdje ima za kupiti TETRA PELENE OD LOLE RIBA?
Malo prije sam išla u Plodine kupiti Persil Sensitive (jer sam išla ionako u poštu i u ljekarni - bolje da nisam... umrla sam tih sat vremena od vručine... Svi "čoravi" ne vide trbuh i kako teško dišem) i tamo nisam vidjela...????
Mamisita, 24.10. Tebi?
Barbs,vani je uzas. Sad doma i ne daj se van do poslije 5. Opet nam stize toplotni val😩
Znači, prestrašno, Sanjchi, preeeeeestrašno... Rekoh, blizu mi je sve to, izdržat ću... aaaajmeeee, nikad više
Danas sam htjela na more na pol sata se bučnuti poslije podne, ali mužu treba auto i njegova teta dolazi oko 17 h donijeti mi 2 pack plahte za bebača tako da ništa od mora, ali eto, već se s kumom dogovaram za sutra ujutro... Ovo je nevjerojatnooooo Još kad mi sestra i frendica krenu pričati da LAKO MENI jer će mi biti hladnije kad budem rodila... Uuuuu, zadavit ću ih kad čujem još jednom to od njih... Ili: Barbaraaaaaaa, šetaj seee! Moraš puno šetatiiii!!!!!
A ONE RODILE POČETKOM 7. MJESECA
Jos malo i kupujemo krecetic👏👏👏 sogi je rekla tamo oko 10.8. Ceka da joj istekne rata na americanu pa cemo onda po kindac..jedva cekam. Hehe..najradije bi ga odma slozila i cekala Luciju😂 ali to cemo tamo poslije 15.9. slozit samo komodu da mogu polako prat robicu i slagat unutra a ostatak dragi moze sloziimt kad ja odem u rodiliste.
Kolega ga je pitao di planiram rodit, tu il u Zg. Ako tu kod nas u Sk, da moze taj kolega njegov s doktorom dogovorit da me lijepo prime i pobrinu se za mene😊 jel bi bilo pametno (ako ne rodim ranije) otic se prijavit u bolnicu na dan termina i da sam tamo na tim pripremama i sto vec? Tako je sad napravila ova jedna prijateljica sto je rodila...
Sanjchi, ako imaš veze u ZGu, zašto ne? Jedino ako Luce ne odluči ranije na svijet
SUPER za krevetić! Mi ga kupujemo s 1.8. tj. moji nam ga kupuju
Hahaha Barbs...razumijem te. Ja jucer isla sa sogi i malom prosetat (500 m) da se mala vozi na ringispilu, bile smo mozda pola sata al ja sam jedva dosla natrag i morala sam sjest cim sam usla u kucu. Bas nezgodno. Sad jos najgore i dolazi..em cemo bit sve vece em ce temperature bit sve vise. Po meni je 8. mj najgori...
Barbs u Zg bi isto mogla ali ovdje sam blize kuci. Mislim da cu ipak u Sisku rodit, na 15 min od bolnice sam. A jos cu vidjet. Ako odem na te pripreme tu mi mogu doc svi svaki dan..hahah....Zg je ipak malo dalje. Ovdje u Sisku ima kolega vezu..
Mi smo jučer bili na moru sat vremena i tamo smo skoro zaspali a kad sam došla doma k'o da me traktor prignječio... Užas... Da sam išla šetati vjerojatno bih nakon 2 min sjela na prvu klupicu....
Sortiraj odgovore
Najstariji