Ja cu si chicco uzet 1 paket bar....za bolnicu. Jer dok prvih dana jaaako krvaris zgodnije je 1 u komadu imat nego 2-3 vir/veo/lolalady pa ti to sve ispadne iz gacica u onom trenu kad ides sjest na wc skoljku....a kad imas 1 samo njega pridrzis.
žena-majka-carica:)
Jao treca sreca, necu pitati komadi cega... znaci da bi u ruksaku vec kojeg cu furat sa sobom na porod trebala barem jedno pakiranje ulozaka stavit...To odmah pocne curit?
Jao treca sreca, necu pitati komadi cega…znaci da bi u ruksaku vec kojeg cu furat sa sobom na porod trebala barem jedno pakiranje ulozaka stavit…To odmah pocne curit?
to i mene za zanima...odmah krvaris toliko ili krvarenje pocne nakon par sati od poroda,drugi dan??? kako to ide?
Odmah krvarite. Ja sam chicco tada kupila po cijeni od 50 kn na akciji, inace su sukplji, ne znam koliko. I ne sjecam se kolko ih je u pakiranju, mozda 30? Znam da sam mm slala po jos jedan paket al sam isloristila samo par iz tog drugog paketa.
A mozes prijec na obicne ako i kad ti zelis, kad ti se krvarenje smanji
A pobogu zene moje nasmijale ste me.
da kako li nego odmah!
Znaci izvade dijete od 3-4kg iz one dolje stvari, malo zasiju i vi biste da picme krvarit/ispadat eventualni ostaci SUTRA/PREKSUTRA??
To u najmanju ruku ne bi bilo dobro. Sve se mora iscistiti iznutra a porodom se izbaci 98% ali ostaci ispadaju prvih par dana od poroda.
Ja sa sobom u bolnicu nosim 1 paket chicco i 2 ona vir/lola....pa cecdalje muz donosit.
Svakako racunajte da za svaki pi-pi mijenjate i da idu 3 "mala" (vir/veo/lola) ili 1 "veliki" chicco porodiljni. Pa sracunajte ovisno koju cete velicinu nosir, koliko vam treba do prve vizite - kad vam rodbina/muz donese josh.
Sretna kupila sam buobaza feet i namazala upravo. Malo me brine sastav i sta ne pishe da smiju trudnice, ti to isto koristis i u T?
Nisam jutros mogla stat na nogu, koliko me zeza ova lijeva noga zbog kapilara uzasno.
Chicco su bili u mojoj kvartovskoj BIPA-i prije misecipol na snizenju 30% ali nisam htjela pozurivat kupovat toooliko prije poroda. A i oni svako malo imaju vikend akciju 30% na higijenske uliske & intimnu njegu, pa cu to ba iducoj takvoj akciji kupit, zalihu svih tih za postporodno razdoblje, to mi je najisplativije....
Sretna kupila sam buobaza feet i namazala upravo. Malo me brine sastav i sta ne pishe da smiju trudnice, ti to isto koristis i u T?
Nisam jutros mogla stat na nogu, koliko me zeza ova lijeva noga zbog kapilarauzasno.
Koristili sam skoro svaki dan kad su me grcevi u nogama mucili, sada po potrebi. Mislim da se to moze u t, oni su mi nekkao prirodni pa vjerujem da nema bojazni
A danas sam tetrw lola ribar vidila na 50% off
Dodushe cudno mi pakovanje, ne sjecam se da je bilo takvo ali evo...pishe 80x80cm 6komada lola ribar
Sretna i treca sreca, hvala na silnim info! Ja chicco uloske nisam vidjela u bipi al sam neke higijenske stvari uzimala u bipi, i bilo mi je takooo zao jer kad sam usla za dva dana u dm, u dmu je isti izbor a sve po par kn jeftinije
Sortiraj odgovore
Najstariji