Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    21. Srpanj 2017. 11:35

Ja cu si chicco uzet 1 paket bar....za bolnicu. Jer dok prvih dana jaaako krvaris zgodnije je 1 u komadu imat nego 2-3 vir/veo/lolalady pa ti to sve ispadne iz gacica u onom trenu kad ides sjest na wc skoljku....a kad imas 1 samo njega pridrzis.

žena-majka-carica:)

21. Srpanj 2017. 11:36

Jao treca sreca, necu pitati komadi cega... znaci da bi u ruksaku vec kojeg cu furat sa sobom na porod trebala barem jedno pakiranje ulozaka stavit...To odmah pocne curit?

I_me
    21. Srpanj 2017. 11:38

mamisita27

Jao treca sreca, necu pitati komadi cega…znaci da bi u ruksaku vec kojeg cu furat sa sobom na porod trebala barem jedno pakiranje ulozaka stavit…To odmah pocne curit?

to i mene za zanima...odmah krvaris toliko ili krvarenje pocne nakon par sati od poroda,drugi dan??? kako to ide?

• sretna
    21. Srpanj 2017. 11:45

Odmah krvarite. Ja sam chicco tada kupila po cijeni od 50 kn na akciji, inace su sukplji, ne znam koliko. I ne sjecam se kolko ih je u pakiranju, mozda 30? Znam da sam mm slala po jos jedan paket al sam isloristila samo par iz tog drugog paketa.
    A mozes prijec na obicne ako i kad ti zelis, kad ti se krvarenje smanji

treca_sreca
    21. Srpanj 2017. 11:47

A pobogu zene moje  nasmijale ste me.
    da kako li nego odmah!
    Znaci izvade dijete od 3-4kg iz one dolje stvari, malo zasiju i vi biste da picme krvarit/ispadat eventualni ostaci SUTRA/PREKSUTRA??
    To u najmanju ruku ne bi bilo dobro. Sve se mora iscistiti iznutra a porodom se izbaci 98% ali ostaci ispadaju prvih par dana od poroda. 
    Ja sa sobom u bolnicu nosim 1 paket chicco i 2 ona vir/lola....pa cecdalje muz donosit.
    Svakako racunajte da za svaki pi-pi mijenjate i da idu 3 "mala" (vir/veo/lola) ili 1 "veliki" chicco porodiljni. Pa sracunajte ovisno koju cete velicinu nosir, koliko vam treba do prve vizite - kad vam rodbina/muz donese josh.

treca_sreca
    21. Srpanj 2017. 11:49

Sretna kupila sam buobaza feet i namazala upravo. Malo me brine sastav i sta ne pishe da smiju trudnice, ti to isto koristis i u T?
    Nisam jutros mogla stat na nogu, koliko me zeza ova lijeva noga zbog kapilara uzasno.

treca_sreca
    21. Srpanj 2017. 11:52

Chicco su bili u mojoj kvartovskoj BIPA-i prije misecipol na snizenju 30% ali nisam htjela pozurivat kupovat toooliko prije poroda. A i oni svako malo imaju vikend akciju 30% na higijenske uliske & intimnu njegu, pa cu to ba iducoj takvoj akciji kupit, zalihu svih tih za postporodno razdoblje, to mi je najisplativije....

• sretna
    21. Srpanj 2017. 11:53

treca_sreca

Sretna kupila sam buobaza feet i namazala upravo. Malo me brine sastav i sta ne pishe da smiju trudnice, ti to isto koristis i u T?
    Nisam jutros mogla stat na nogu, koliko me zeza ova lijeva noga zbog kapilarauzasno.

Koristili sam skoro svaki dan kad su me grcevi u nogama mucili, sada po potrebi. Mislim da se to moze u t, oni su mi nekkao prirodni pa vjerujem da nema bojazni

treca_sreca
    21. Srpanj 2017. 11:56

A danas sam tetrw lola ribar vidila na 50% off
    Dodushe cudno mi pakovanje, ne sjecam se da je bilo takvo ali evo...pishe 80x80cm 6komada lola ribar

21. Srpanj 2017. 12:07

Sretna i treca sreca, hvala na silnim info! Ja chicco uloske nisam vidjela u bipi al sam neke higijenske stvari uzimala u bipi, i bilo mi je takooo zao jer kad sam usla za dva dana u dm, u dmu je isti izbor a sve po par kn jeftinije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.