Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    21. Srpanj 2017. 10:35

barbs

NEEEE, BRAVOOO!!!! To je ta, I me! Ta ti se koristi za svašta… Možeš i vaginalete napraviti…
    Tako je meni rekla ta cura koja to prodaje da je za sebe radila… napravila bi crtu na foliji i stavila u duboko i kad bi se to stvrdnulo bi kidala komadiće… Ja osobno tako ne radimJa navečer stavim na dnevni uložak

ajd probat cu tako navecer na ulozak..
    ak ne upali, onda pon ginekolog..

21. Srpanj 2017. 10:35

Hvala ti Barbs!

barbs
    21. Srpanj 2017. 10:37

I me, stavljah si svaku večer 
    Nema na čemu, Mamisita 
    Ja radim fotobook za noniće svog muža da možemo naručiti za naše roditelje i noniće, a za nas ću nakadno napraviti...
    I čekam 11 h da mogu ići podići pakete u poštu i moram njegovoj noni podići ljekove Nije mi dosadnooo...
    A vruče je za poludjetiii 

I_me
    21. Srpanj 2017. 10:57

barbs

I me, stavljah si svaku večer
    Nema na čemu, Mamisita
    Ja radim fotobook za noniće svog muža da možemo naručiti za naše roditelje i noniće, a za nas ću nakadno napraviti…
    I čekam 11 h da mogu ići podići pakete u poštu i moram njegovoj noni podići ljekoveNije mi dosadnooo…
    A vruče je za poludjetiii

tnx barbs!!
    ja moram danas u trgovinu i pravit rucak ..tlaka mi u trgovinu od turista... jucer kad sam isla u lidl,na cijelom parkingu niti jedno slobodno mjesto..sva sreca plodine i lidl su jedno pokraj drugog pa sam parkirala u plodinama i prosetala do lidla..i iznenadila se..bilo je robice koliko ces i nije bilo guzve oko robice pa sam mogla u miru birat..
    odlucila sam.. pohano,pire i salata..

• sretna
    21. Srpanj 2017. 11:08

Mamsita, chicco uloske imas u bubamri 100%, prije 3 i pol godine je bilo u konzumu, ne znam jel ih jos imaju. I da, odlicni su! Stavis taj 1, umjesto 2-3 vir ili sl ulozaka

I_me
    21. Srpanj 2017. 11:18

sretna

Mamsita, chicco uloske imas u bubamri 100%, prije 3 i pol godine je bilo u konzumu, ne znam jel ih jos imaju. I da, odlicni su! Stavis taj 1, umjesto 2-3 vir ili sl ulozaka

oni su ful veci od ovih virovih?
    kak stavis 2,3?? to su onda neki mini?? ili toliko krvaris??
    uopce si ne mogu predocit toliko krvarenje jer od kada imam mengu traje mi 3,4 dana i mogu koristit one najmanje tampone i uloske...
    uopce ne znam sto ocekivati..

• sretna
    21. Srpanj 2017. 11:29

I_me

sretna

uopce si ne mogu predocit toliko krvarenje jer od kada imam mengu traje mi 3,4 dana i mogu koristit one najmanje tampone i uloske…

Da, ti tipa vir su kratkimi trebas 2-3 stavit, meni je zo uzas bilo + ona mrezica kad mi je zapela za sav, brrrrr.
    Chicco su dugacki i jedan stavis i mirna si, a mijenjas ih cesto orvih par dana jer dosta krvaris. Bar sam ja dosta krvarila, kad sam doma dosla sam presla na libresse nocne jer su ful mekani i kao pamucni

21. Srpanj 2017. 11:32

Sretna, hvala ti na info, svakako sam planirala u King Cross u Bubamaru otici. Ja sam inace prije trudnoce imala jace menstruacije, nisu bile preobilne, ali niti oskudne. Uvijek su trajale 7-8 dana, a prva tri dana bi bilo dosta. Zato sam razmisljala o tim chiccovim jer me strah koliko ce krvi biti. Kupila sam si 2 paliranja Vir 80 a ostalo cu chicco, pogledat cu i Konzumu...

treca_sreca
    21. Srpanj 2017. 11:33

sretna

I_me

sretna

uopce si ne mogu predocit toliko krvarenje jer od kada imam mengu traje mi 3,4 dana i mogu koristit one najmanje tampone i uloske…

Da, ti tipa vir su kratkimi trebas 2-3 stavit, meni je zo uzas bilo + ona mrezica kad mi je zapela za sav, brrrrr.
    Chicco su dugacki i jedan stavis i mirna si, a mijenjas ih cesto orvih par dana jer dosta krvaris. Bar sam ja dosta krvarila, kad sam doma dosla sam presla na libresse nocne jer su ful mekani i kao pamucni

Da, I-me....tooooliko krvarish. I moras mijenjat svako malo. Plus komadi znaju ispadat to ja ovako bez cenzure, da se pripremite na gadljive prizore. Da ne bude shockova. Inace sretna je sve rekla....
    osim sta ja ne preferiram nocne jer su full plasticni...ja sam eto te "porodiljne" lola lady furala i doma da mi bolje dishe dolje i tako mi se rana nije ni inficirala i full brzo zaraslo.

žena-majka-carica:)

21. Srpanj 2017. 11:34

Sretna, a smije se nakon dolaska kuci prijeci na normalne /nocne uloske...?
    Koliko dodu Chicco i koliko komada ima pakiranje? Koliko bi mi pakiranja bilo dosta uzeti, s obzirom da vec imam 2 pakiranja Vir 80 ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.