Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    21. Srpanj 2017. 10:13

Ah evo konacno se i nas datum pregleda priblizava vrhu liste! 🎉 Jedva cekam, uzasno sam nestrpljiva i nervoza raste! Krizam dane kao u zatvoru 😂 
    Za banana jastuk ja imam taj iz Malog andela i super je, prvo sam ga vidjela kod frendice koja je zadovoljna pa sam si narucila. Jeftiniji je od Bubamarinog ali nije punjen tim kuglicama. Meni je stvarno dobar, a mozda su kuglice bolje, nisam probala pa ne znam. 
    Toplomjer evo koliko ste korisne, ja bi bila jedna od onih naivnih koje bi kupile taj na celo sto ide. Neki dan sam gledala u trgovini i skup je, al kao izmjeri za 1sec pa me to odusevilo. Dakle Braun za uho 😊 
    Tetre ja sam ta koja gleda di bi sta bi jer zelim da budu meke i njezne. Pogledat cu i te u Mulleru, a Lola ima dosta preporuka pa mi je to ziher. 
    Vidim da mi jutros nije poslalo poruku... pisala sam za pokrivanje beba isto sam cula da uglavnom ne pokrivaju, a to nisam znala jer se u ducanu prodaje pod normalno a u Ikei su cak i veci popluni koji kasnije mogu i na krevetic. Frendovi su nam rekli da su oni pokrivali samo s laganom dekicom (sto je isto pokrivanje) al nekako mi se to cini malo jer u to vrijeme ni sebe necu pokrivat samo s dekicom. Probat cemo s vrecom, a u onom jastuku mi se isto cini nezgodno jer kazu da beba mora spavati na tvrdoj podlozi, a on je mekan.

barbs
    21. Srpanj 2017. 10:17

Moje frendice bebu prekrivaju poplunom... Ja imam baš jedan kojeg sam kupila u Kauflandu još pred 2 tjedna na akciji

I_me
    21. Srpanj 2017. 10:21
    Barbs, to?
    Barbs, to?

ja sam nabavila ovu kremu prosle godine jer sam dobila gljivicu na stopalu.. sta se to moze koristit i za namazat pipi?! 
    Mislim, krema mi je super za sve manje vise...

I_me
    21. Srpanj 2017. 10:22

ili si mislila bas na etericno ulje cajevca??

luce <3
    21. Srpanj 2017. 10:25

Jutro mamice, jutros sam se probudila na wc kad ono pi-pi malo natecena, cini mi se da je neko vec pisao o tome al ne mogu se sjetiti sta ste napravile? Jel to normlno u trudnoci? Nista me ne boli, niti pecka samo je onako cudan osjecaj

21. Srpanj 2017. 10:25

Stvarnp sam zacudena za pokrivanje, koga god sam pitala i sto sam citala, svugdje se upozorava na neppkrivanje bebe...Cak i na trudnickom tecaju...a sad, svasta se prodaje....Ja sam isto vidjela u Ikei da imaju set posteljine i jako su lijepe ali ja svog malog necu pokrivat, pored vreca. Grijanje doma nam je odlicno, a sta je sigurno je sigurno...
    Za toplomjere sam cula te koje ste nabrojale.... Ja jos ne znm koji cu... Mi doma imamo od galija obicni al ga toliko trebaa trest da se spusti da ti ruka otpadne... Pitala sam u ljekarni i zena mi je rekla da ga stavim pod hladnu vodu i guess what-nije nist pomoglo!!!
    A digitalni po mom iskustvu nis ne valjaju...Navodno u bolnicama uvijek mjere na obicne galijeve i pitaju s cime ste mjerili e sad .... vidjet cu, stvarno nisam pametna sta se toga tice....

barbs
    21. Srpanj 2017. 10:26

NEEEE, BRAVOOO!!!! To je ta, I me! Ta ti se koristi za svašta... Možeš i vaginalete napraviti...
    Tako je meni rekla ta cura koja to prodaje da je za sebe radila... napravila bi crtu na foliji i stavila u duboko i kad bi se to stvrdnulo bi kidala komadiće... Ja osobno tako ne radim  Ja navečer stavim na dnevni uložak 

21. Srpanj 2017. 10:27

Jel zna netko gdje ima kupiti chicco uloske koje svi hvale? 

barbs
    21. Srpanj 2017. 10:29

Mamisita, navodno u ljekarni, ali može se naručiti s neta. 

21. Srpanj 2017. 10:35

E super! Gledala sam u dmu i bipi al ih nisam nasla... a nisam bas za narucivanje preko neta :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.