Joj ako sutra bide sve po planu i programu meni sutra dolaze kolicaaaaaaaaaa 😍😍😍😍. A u utorak mi dolaze starci sa kreveticem i napokon cemo postavit laminat u spavacoj sobi i krecit. Bit ce pej in d as al jedna briga manje ☺
Mame s iskustvom, imam jedno glupo pitanje
Može li majica dugih rukava ići na bodić dugih rukava? Uzela sam 2 one početne 50-56 još prije i sad si razmišljam jel to onda teško navući bebi ako je ispod bodi dugih rukava??
Ili bi majice možda trebale biti malo veće da mogu ići na to?
I mene zanima :) nije glupo pitanje hHahaha mene najvise brine ocu znat obuc bebu, koliko joj je dovoljno robe da obuce, oce joj bit ladno il prevruce uh
Da vas i ja malo pozdravim... Kod mene je velika gužva i od obaveza ne znam di bi prije... Ali dobro završit ce i ova sezona
Drago mi je da su vijesti s pregleda uglavnom dobre, BELLE zao mi je zbog ogt-a... Uspjet ces ti to rjesit prehranom
mame koje se razume u klokanice jel mi možete pomoći? na njuškalu gledam ergobaby klokanice jedna teta prodaje za 350 kn pa ako možete pogledati link da mi kažete jel to original pakiranje i jel to ta klokanica, ja sam skroz neupućena u tu marku
http://www.njuskalo.hr/nosiljke-klokanice/ergobaby-nosiljka-bebe-crna-boja-pijeska-kao-oglas-23034157
I jel valja što ova tomy klokanica? http://www.njuskalo.hr/nosiljke-klokanice/nosiljka-tomy-oglas-23035461
Nadan se da ne pilan :)
Mame s iskustvom, imam jedno glupo pitanje
Može li majica dugih rukava ići na bodić dugih rukava? Uzela sam 2 one početne 50-56 još prije i sad si razmišljam jel to onda teško navući bebi ako je ispod bodi dugih rukava??
Ili bi majice možda trebale biti malo veće da mogu ići na to?
I mene zanima :) nije glupo pitanje hHahaha mene najvise brine ocu znat obuc bebu, koliko joj je dovoljno robe da obuce, oce joj bit ladno il prevruce uh
naravno da može ić jedno preko drugog. Tutice/majice normalne širine rukava dovoljno su široke da unutra stane još jedan rukav ne brini......iako, u jesen kad mi rodimo ne znam koliko će rukav dugi ispod trebat.
Ja sam njih dvojicu rodila usred zime, u stanu BEZ centralnog (grijanje na struju, na radijator/pećicu) nosili smo dva duga rukava (bodi + preko pidžamicu jednodijelnu plišanu) kad je bilo jako zima.
Sad nemam pojma kakvo će bit vrime kad rodim, može se otegnit lito a može zajesenit pa ne znam ni hoće li trebat 1 ili 2 sloja.....vidit ćemo u zadnji čas.
žena-majka-carica:)
tomy je po meni shit da prostiš...a ergobaby nisam imala osobno ali ovaj oglas mi pari autentičan jer ne vjerujem da je žena sama na kutiju lijepila cijenu (iako ima svakakvih luđaka!) ppa bih ja pretpostavila da je ta ergo zbilja original, i po meni to je dobar deal - dobiješ lijepo u pol cijene....a poslije prodaš za (barem) 200tinjak kn i za nekih 100kn koristiš vrhunsku nosiljku:)
žena-majka-carica:)
Luce, lijepa sii!!! SUPER za shopping!!
Treca sreca, hvala na objasnjenju Bas sam se pogubila bila...
I me, drzim fige da kolica stignu i krevetic
Mi cemo krevetic i madrac kupiti 1.8. Tako sam se sa svojima dogovorila... A valjda komodu + prematalicu slijedeci tjedan...
Sanjchi, samo to odmaraj - zasluzeno!!
Mi smo na sat vremena isli na more... Osvjezili se... Skoro zaspali na plazi hahah
Eto, kuma je dosla djir do nas i otisla s "prijateljem" na film na otvorenom U Areni je Filmski festival, ali besplatno se emitiraju filmovi uz more nedaleko od centra Pule (tamo gdje sam prosli vikend bila na moru dok je dragi igrao odbojku)...
Aaajmeeeee, fijaka me hvata More me izmorilo i slabo sam spavala i cijeli dan negdje trcala...
tomy je po meni shit da prostiš…a ergobaby nisam imala osobno ali ovaj oglas mi pari autentičan jer ne vjerujem da je žena sama na kutiju lijepila cijenu (iako ima svakakvih luđaka!) ppa bih ja pretpostavila da je ta ergo zbilja original, i po meni to je dobar deal - dobiješ lijepo u pol cijene….a poslije prodaš za (barem) 200tinjak kn i za nekih 100kn koristiš vrhunsku nosiljku:)
Puuuno si mi pomoglaa tenkju veri mac :)
Curke evo mene...vidim da ste pisale o platnenim pelenama pa da se nadovezem...koristila sam s drugim djetetom i sad cu opet jer ih imam i u dobrom su stanju. Ali ja imam susilicu i ukljucim si to i bez brige sam preko zime. Ne promacu i drekec ne izlazi van kad se naucite pokopcati sve kako treba😂
Ugl. kao za ista drugo tako nisam ni za krajnosti s platnenim pelenama...kad bi negdje isli koristili smo jednokratne da ne nosim mokre i pokakane pelene sa sobom uokolo. 😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Buba mara meni se isto cini ok ponuda za ergo...a uvijek ga mozes prodati za te novce...imala sam posuden ergo 360 tako da mogu reci da je odlican kad dijete bude malo teze pa moze i na bok se namjestiti i svakako😂
Tommy je nula i boljet ce te leda od nje. I nju sam isprobala u neznanju😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji