Kiki meni je to blizu i spasilo bi me povremeno fenoranje. Moze ime salona ako nije problem? 😊 hvala
tetra pelene - meni su isto najdraže (najmekše) lola ribar...imam ih još od prvog djeteta i to je peri-deri klasa. Još uvijek mekane i podatne, a imam još par vrsti (od rodica i sl) bijelih ali nije to TO.
S druge strane, od svih koje imam trenutno najkrutije su mi jutros kupljene ove šarene iz LIDLa, lijeeeeeep dezen ali pamuk loš kvalitet jbg. To mi je za ukras, neću to bebi pod glavicu sigurno.
žena-majka-carica:)
Violeta, jel mislis na 'keratinsko ravnanje kose'?
Ako si iz zg-a, u kojem salonu si to radila?
Nisam iz zg, radila sam u Dakovu. Da na to sam mislila 😉 Bas sam se raspitivala dosta o tome prije no sto sam radila i vecinom svi kazu da cijena ovisi o duzini i stanju kose pa me muz bio pocastio za rod i bas mi se svidjelo. Inace tko god zeli ravnu, sjajnu, nahranjenu i mekanu kosu svakako preporucujem to. Doslovno operi-osusi i pici hehe 😊
Mrvice naravno, zove se Backstage, a broj je 095 8754 970. Nemoj ocekivati vrhunski tretman i pranje kose od pola sata, ali lijepo ce te isfenirat i brzo si gotova. 😉
E pa onda nije da umisljam 😅 Jer na dodir su mi te iz Lidla stvarno grube i jako tanke. Mozda budu bolje kad se operu, a ionako ce mi one biti za kolica, za zastitu od sunca, vjetra, prasine... a te od Lole cu potraziti 👍🏻
ne umišljaš ...nije to nešto što novorođenčetu treba ići na golu kožu. Grube jesu, mada to da su tanke ne bih rekla jer viđala sam i puno tanje....ali lola ribar su em "punije", ljepše tkanje, em meeekanije. Nije zaništa da su to neke "basic" stvari, evergreen kojem se mame generacijama vraćaju. Ove su samo vako malo za šminkeraj.
A te ethereal živo me zanima koja će klasa biti...jer dezeni su im mrak i sigurno ću ih uzeti, samo me zanima jesu li bolje od ovih LIDL ili sve te "opiturane" moraju bit tak grube - zbog tiska.
žena-majka-carica:)
I ja sam danas isla u Lidl po te pelene, al kad sam vidla koji materijal, odustala sam.Grube su i skoro prozirne.Ne svidaju mi se, radije cu onda imat samo bijele nego takve.
Violeta, bas cu se raspitat kod nas po salonima. Hvala ti 😊
Da li ti kosa onda bude ful ravna neko vrijeme, kao kad se speglas ili treba doraditi ipak nakon pranja?
Pitam jer je moja vlas tanka a puno je ima, tako da je prirodno malo valovita, mislim da je kod cura koje imaju tezu, gustu kosu, lakse postic ravnu kosu duzi period ili?
Ja isto nisam uzela pelene iz lidla, vec u trg gdje smo kupili svu opremu, uzela 10 bijelih i ok su (imam jos 5 doma pa cu uzet jos par komada) i uzela 4 sarene ciato da se nade, za sminku hehe...
Violeta, bas cu se raspitat kod nas po salonima. Hvala ti 😊
Da li ti kosa onda bude ful ravna neko vrijeme, kao kad se speglas ili treba doraditi ipak nakon pranja?
Pitam jer je moja vlas tanka a puno je ima, tako da je prirodno malo valovita, mislim da je kod cura koje imaju tezu, gustu kosu, lakse postic ravnu kosu duzi period ili?
Bude full ravna, kao da si ju opeglala, samo ovisi o samoj kosi tj.strukturi koliko ce ti dugo trajati. Ja sam pocetkom 9 mj radila, tocnije 04.09. Sam vec bila stavila jer mi je tad rodos i negdje u 2mj je jos bilo ok, ali od 1mj za neke fine izlaske sam ju samo preletila peglom. A sad opet ono peglanje klasicno od najmanje pola sata da bude ok, pa vecinom operem, osusim i u rep, prevruce mi je za peglu.
I da moja kosa je gornji sloj ravan a dole valovito, uvijek mi se frizerka cudi kako mi se frcka dole, cak nekad znam prvi sloj uhvatit kopcom i onda imam valovitu prirodnu kosu hehe tako da uhvatit ce ti, stave oni vise tog materijala, sve ovisi o kosi. Svakako se raspitaj o cijeni dosta, jer vjerujem da je kod vas razlicito, ali i raspitaj se o trajnosti, ja frizerku svoju znam i bas sam zadovoljna njenim radom, al sam opet gledala cijene iako sam se na kraju odlucila za nju, cijenom je tu negdje kao druge al kvalitetom puno bolje. Cak mi je jamcila ako nakon 3-4 pranja mi se vrati, da ce mi besplatno opet uradit. Pa probaj i za to pitati.
Sortiraj odgovore
Najstariji