Treca sreca, osobni ne znam mame koje su koristile platnene pelene...
AJMEEEEE, BEZPELENASTVO?! AAAJMEEEE... Vec zaaaamiiiisljaaaam
Bezpelenastvo…prvi put cujem i u soku sam 😱😨 😂
Naravno, svaka cast tko moze.
ja sam za to čula davnih godina (ok, kad sam prvo dijete dobila, isto ko ti mrvice sad) ali sam tek lani u razgovoru s kolegicom (koja je nekih 40+ i njena curica je bila beba pred 10-12god) vidila "uživo" nekog tko je bio "dovoljno lud" da to radi frapirala me, i to ona mrtva hladna.....a ja u šoku i nevjerici - kako joj se daaaaalo?!?!
žena-majka-carica:)
BEZPELENAŠTVO- ludost ako mene pitate! Ja se čudim i ovima koji koriste platnene pelene pa iskuhavaju, svaka čast
Violeta- ja nisam ekonomist, ali sve popisujem, imam tablicu gdje mi piše koliko čega imam i kojih brojeva pa da znam što mi fali hehe
Jedino nisam radila računicu koliko sam do sada potrošila, ali to ne želim jer ću se samo naživcirati
ja nemam tablicu, nego pofotkam - sve pidzame u jednoj veličini, pa drugoj, itd (i to imam na mob sejvano)
tako da ako se zateknem negdi u gradu u dućanu, da odmah znam koliko čega imam u tom broju u kojem dezenu/boji da ne kupujem preslično npr
a troškove vodim namjerno jer me baš zanimalo točno koliko
u prve dvije T nisam pratila, pa sam znala samo "ugrubo" a sad sam htjela detaljno znat
kad već imam vremena napretek trenutno....kad dođe treće neću više pisat ofkors neću stić se popišat hehe
Treca sreca ejj onda ce i tb trebat pelenice,jer nije da neces znat kad trebas na wc,nego neces stizat do wc 😂 😉
dzenny
sad sam našla još 2 paka po 3 šarene tetre na medeke iz NKD-a....toliko tog sam nakupovala da ne znam ni sama gdje sam zabila i kooliko tog imam. Eto, imam zbilja dovoljno. A skoro sam jutros 2 paka uzela u LIDLa
Ja cu isto morati voditi tu tablicu.. kad budem isla koe svojih cu pregledatu robicu koju sam dobila i koju sam kupila
Mame s iskustvom, imam jedno glupo pitanje
Može li majica dugih rukava ići na bodić dugih rukava? Uzela sam 2 one početne 50-56 još prije i sad si razmišljam jel to onda teško navući bebi ako je ispod bodi dugih rukava??
Ili bi majice možda trebale biti malo veće da mogu ići na to?
Heeeej curke! Drago mi je da su pregledi dobro prosli i sve ste lijepe trudnice koje lijepo napreduju ☺️☺️❤️
Meni je danas bas dobar dan, prvo sam brstila po Lidlu i kupila stvari za cca 200 kn, onda sam isla na pranje kose i feniranje jer mi se doma nije dalo, a imamo u kvartu frizera koji te "rijesi" za 35 kn! 😃
Nakon toga sam isla s frendicom na kavu i sad evo lezim i cekam muza da dode sa sluzbenog puta. Isao je danas u Graz i usput svratio u neki od njihovih super megalomanskih trgovina i sad je i on uzeo malcu jos robice, rucnika, dekica... i mami haljinicu! ☺️☺️ Kad dode doma zbrojit cemo sve sto imamo i vidjeti je li dovoljno za prvu ruku.
Sortiraj odgovore
Najstariji