Mamuka,ja sam svoj platila 30-35 € u bubamari .. stvaarno se ne sjecam.. nisam ninja jos njihov clan..

Dzenny, Tea se bila javila za vikend (čini mi se) da izlazi iz bolnice Ali eto, od toliko komentara se pogubimo...

Suncokretica držim fige da napokon saznate spol 😃
Sto se tiče toplomjera ja planiram uzeti taj Braunov sto ide u uho i vec sam napomenula muzu da tko god mi bude pokušao djetetu staviti toplomjer u guzu, da ce mi se svi odreda Morat naguzit 😂
Imam totalnu diverziju prema tome 😂

jutro cure!
barbs hvala na slici!
tko je pisao o onim vaginalnim probioticima?? koji su ok. da probam i stim..
opet ne nesto zeza dolje,mozda je nista, a mozda glivice opet

I me, ja koristim linex lady vaginalne probiotike, 14 kapsula, svaku vecer prije spavanja stavim jednu. To po preporuci ginekologa preventivno zbog mora i kupanja

Ja više ne koristim vaginalete... Ja koristim, kao i prije trudnoće od JUSTA čavejac koji je antibiotik i nesmije se koristiti preko 7 dana... Zadnji put kad sam osjetila nešto čudno sam ga koristila na 6-7 dana, imala sam pregled i ništa mi nije rekao... Pomaže jako...

Ah evo konacno se i nas datum pregleda priblizava vrhu liste! 🎉 Jedva cekam, uzasno sam nestrpljiva i nervoza raste! Krizam dane kao u zatvoru 😂
Za banana jastuk ja imam taj iz Malog andela i super je, prvo sam ga vidjela kod frendice koja je zadovoljna pa sam si narucila. Jeftiniji je od Bubamarinog ali nije punjen tim kuglicama. Meni je stvarno dobar, a mozda su kuglice bolje, nisam probala pa ne znam.
Toplomjer evo koliko ste korisne, ja bi bila jedna od onih naivnih koje bi kupile taj na celo sto ide. Neki dan sam gledala u trgovini i skup je, al kao izmjeri za 1sec pa me to odusevilo. Dakle Braun za uho 😊
Tetre ja sam ta koja gleda di bi sta bi jer zelim da budu meke i njezne. Pogledat cu i te u Mulleru, a Lola ima dosta preporuka pa mi je to ziher.
Vidim da mi jutros nije poslalo poruku... pisala sam za pokrivanje beba isto sam cula da uglavnom ne pokrivaju, a to nisam znala jer se u ducanu prodaje pod normalno a u Ikei su cak i veci popluni koji kasnije mogu i na krevetic. Frendovi su nam rekli da su oni pokrivali samo s laganom dekicom (sto je isto pokrivanje) al nekako mi se to cini malo jer u to vrijeme ni sebe necu pokrivat samo s dekicom. Probat cemo s vrecom, a u onom jastuku mi se isto cini nezgodno jer kazu da beba mora spavati na tvrdoj podlozi, a on je mekan.

Moje frendice bebu prekrivaju poplunom... Ja imam baš jedan kojeg sam kupila u Kauflandu još pred 2 tjedna na akciji

ja sam nabavila ovu kremu prosle godine jer sam dobila gljivicu na stopalu.. sta se to moze koristit i za namazat pipi?!
Mislim, krema mi je super za sve manje vise...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji