Meni su isto najljepse tetre s Ethereala ali ako sam dobro vidjela oni nemaju obicne bijele, a te bijele mislim koristiti za bebi pod glavicu i za bljuckanje, brisanje...ove sarene su mi vise za ukras. Uzela sam sad u Lidlu palet sarenih ali nisam bas prezadovoljna materijalom, tanke su i grube, ili ja imam prevelika ocekivanja... Imate li savjet gdje ima za kupiti tih obicbih bijelih a da su malo bolje kvalitete?
Meni su isto najljepse tetre s Ethereala ali ako sam dobro vidjela oni nemaju obicne bijele, a te bijele mislim koristiti za bebi pod glavicu i za bljuckanje, brisanje…ove sarene su mi vise za ukras. Uzela sam sad u Lidlu palet sarenih ali nisam bas prezadovoljna materijalom, tanke su i grube, ili ja imam prevelika ocekivanja… Imate li savjet gdje ima za kupiti tih obicbih bijelih a da su malo bolje kvalitete?
Po obicnim trgovinama od lola ribara su najbolje kolko znam
Curke, super za preglede!
I kupnje su vam odlične, ja ću kad dođem s mora nastaviti još sto moram!
Kiki-Ja sam kupila u konzumu te lola bijele tetrice, 140 kn je 10 komada Al sam imala neki popust pa su me izašle 115kn
Natasha hvala za info, bas sam gledala gdje imaju trgovine pa mi je izbacilo samo Green Gold. Super ako ima i u Konzumu!
Moja frendica je bijele tetrice u magic babYu kupila... Rekla je 10 komada oko 100 kn
Onda cure definitivno uzimam 3 posteljine hehe 😊
Kiki divan dan, cak i ja razmisljam opet stavljati na kosu sto sam prosle godine, uglavnom nahrani kosu i bude mi mjesecima ravna, platim 550kn, ne znam kak se zove tocno. A to ce mi super doci kad beba dode, samo operem, osusim kosu i ona mekana i ravna kao iz salona. Inace obozavam ravnu kosu pa peglam al tako se isusi jako i ispuca pa tim tretmanom sam najmanje 4mj mirna.
Suncokretice ja pisem i cijenu hehe..cak sam mislila da smo i vise potrosili do sada.
Jos moram popisat sta sam dobila od robice a to cu kak peglam tak sortirat i pisat.
Mc mouse ak si iz Zg i blizu Tresnjevke taj ti je frizer kod Doma sportova, ne sisaju nego samo peru kose i 35 kn su sve duzine. Lijepo te isfenira i bok! 😊
Violeta super zvuci taj tretman, meni je kosa i inace ravna i bude ok i bez pegle pa je izbjegavam kad god mogu jer ostecuje kosu jako. A u subotu sam bila na sisanju i dosta mi je odrezala, al rekla sam joj da reze jer cu na iduce sisanje tko zna kad, a neka ona sad bude lijepa i bez ispucalih vrhova kad se beba rodi. 😊
Barbs zaboravih cestitati na okretanju bebe! Super da nije na zadak vise, jesi skuzila da je nesto drugacije i da se okrenula ili nisi?
Mene isto zanima kako je okrenut sada! A cini mi se da je jos na zadak jer me udara dolje ili bocno, a ne u rebra ili zeludac...
Violeta, jel mislis na 'keratinsko ravnanje kose'?
Ako si iz zg-a, u kojem salonu si to radila?
Sortiraj odgovore
Najstariji