Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    20. Srpanj 2017. 16:32

Meni su isto najljepse tetre s Ethereala ali ako sam dobro vidjela oni nemaju obicne bijele, a te bijele mislim koristiti za bebi pod glavicu i za bljuckanje, brisanje...ove sarene su mi vise za ukras. Uzela sam sad u Lidlu palet sarenih ali nisam bas prezadovoljna materijalom, tanke su i grube, ili ja imam prevelika ocekivanja... Imate li savjet gdje ima za kupiti tih obicbih bijelih a da su malo bolje kvalitete?

• sretna
    20. Srpanj 2017. 16:41

Kiki156

Meni su isto najljepse tetre s Ethereala ali ako sam dobro vidjela oni nemaju obicne bijele, a te bijele mislim koristiti za bebi pod glavicu i za bljuckanje, brisanje…ove sarene su mi vise za ukras. Uzela sam sad u Lidlu palet sarenih ali nisam bas prezadovoljna materijalom, tanke su i grube, ili ja imam prevelika ocekivanja… Imate li savjet gdje ima za kupiti tih obicbih bijelih a da su malo bolje kvalitete?

Po obicnim trgovinama od lola ribara su najbolje kolko znam

• Natasha555
    20. Srpanj 2017. 17:06

Curke, super za preglede! 
    I kupnje su vam odlične,  ja ću kad dođem s mora nastaviti još sto moram! 
    Kiki-Ja sam kupila u konzumu te lola bijele tetrice, 140 kn je 10 komada Al sam imala neki popust pa su me izašle 115kn

Kiki156
    20. Srpanj 2017. 17:06

Hvala, Sretna!

Kiki156
    20. Srpanj 2017. 17:07

Natasha hvala za info, bas sam gledala gdje imaju trgovine pa mi je izbacilo samo Green Gold. Super ako ima i u Konzumu! 

mc_mouse
    20. Srpanj 2017. 17:14

Ajme Kiki odličan dan!
    Da bar mene hoće tako srediti za 35kn 😂😂😂

barbs
    20. Srpanj 2017. 17:15

Moja frendica je bijele tetrice u magic babYu kupila... Rekla je 10 komada oko 100 kn

violeta1
    20. Srpanj 2017. 17:27

Onda cure definitivno uzimam 3 posteljine hehe 😊
    Kiki divan dan, cak i ja razmisljam opet stavljati na kosu sto sam prosle godine, uglavnom nahrani kosu i bude mi mjesecima ravna, platim 550kn, ne znam kak se zove tocno. A to ce mi super doci kad beba dode, samo operem, osusim kosu i ona mekana i ravna kao iz salona. Inace obozavam ravnu kosu pa peglam al tako se isusi jako i ispuca pa tim tretmanom sam najmanje 4mj mirna. 
    Suncokretice ja pisem i cijenu hehe..cak sam mislila da smo i vise potrosili do sada.
    Jos moram popisat sta sam dobila od robice a to cu kak peglam tak sortirat i pisat. 

Kiki156
    20. Srpanj 2017. 17:36

Mc mouse ak si iz Zg i blizu Tresnjevke taj ti je frizer kod Doma sportova, ne sisaju nego samo peru kose i 35 kn su sve duzine. Lijepo te isfenira i bok! 😊
    Violeta super zvuci taj tretman, meni je kosa i inace ravna i bude ok i bez pegle pa je izbjegavam kad god mogu jer ostecuje kosu jako. A u subotu sam bila na sisanju i dosta mi je odrezala, al rekla sam joj da reze jer cu na iduce sisanje tko zna kad, a neka ona sad bude lijepa i bez ispucalih vrhova kad se beba rodi. 😊
    Barbs zaboravih cestitati na okretanju bebe! Super da nije na zadak vise, jesi skuzila da je nesto drugacije i da se okrenula ili nisi? 
    Mene isto zanima kako je okrenut sada! A cini mi se da je jos na zadak jer me udara dolje ili bocno, a ne u rebra ili zeludac...

20. Srpanj 2017. 17:44

Violeta, jel mislis na 'keratinsko ravnanje kose'? 
    Ako si iz zg-a, u kojem salonu si to radila?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.