E da...dobila sam bila dvije posteljine ali na kraju ih nismo ni koristili osim plahtica. Klinci su spavali u vrecama i pokrivali se njeznim antialergijskim dekicama koje i dan danas oboje obozavaju tako da nam je sve drugo bilo visak u kindacu
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
malena, ja se naručim cca 5 dana prije ako baš hoću neki određeni datum, u popodnevni sat. Inače vjerujem da bi se moglo ubacit i dan-dva ranije onak "u zadnji čas" (samo onda ne možeš birat npr uru)....radila sam to par puta.
Ja vodim kod Palade, ali bila sam i kod Aračićke - ona mi i nije baš neki ekstra dojam ostavila...nisam se više u nje naručivala. A prije puno godina u toj istoj poliklinici bila sam i kod Šparca, on je extra ginekolog, ali više ne radi tu...
ovo za Paladu sam si bila tražila preko portala najdoktor - u koga ću vodit trudnoću jer je moj socijalac taman bio na nekom duljem bolovanju a zamjenu nisam htjela isprobavat. Tako da, škicni i ti tamo....
p.s. jel ti muž dolazi polpraznim autom da bi mi mogao prevest paket jedan? naručila ima 2mj skoro a moj nikako da ode za ZG, propast će mi kupovina (a kaparala sam već sve)
žena-majka-carica:)
Danas mi je stigla maskica za mob..bas sam si hepi…jao, ko malo dijete sam😂😂
baš jesi
ali uozbiljit ćeš se sad kad postaneš mama guštaj još malo:)
malena, ja se naručim cca 5 dana prije ako baš hoću neki određeni datum, u popodnevni sat. Inače vjerujem da bi se moglo ubacit i dan-dva ranije onak "u zadnji čas" (samo onda ne možeš birat npr uru)….radila sam to par puta.
Ja vodim kod Palade, ali bila sam i kod Aračićke - ona mi i nije baš neki ekstra dojam ostavila…nisam se više u nje naručivala. A prije puno godina u toj istoj poliklinici bila sam i kod Šparca, on je extra ginekolog, ali više ne radi tu…
ovo za Paladu sam si bila tražila preko portala najdoktor - u koga ću vodit trudnoću jer je moj socijalac taman bio na nekom duljem bolovanju a zamjenu nisam htjela isprobavat. Tako da, škicni i ti tamo….
p.s. jel ti muž dolazi polpraznim autom da bi mi mogao prevest paket jedan?naručila ima 2mj skoro a moj nikako da ode za ZG, propast će mi kupovina (a kaparala sam već sve)
Mislim da nece biti problem ako nije preveliki paket. 😊 idu on i jos jedan frend s dvije torbe i par vrecica. Koliki je tvoj paket?
vrtuljak za dječji kinderbet + 10 komada najmanje robice sam usput od te žene uzela (2 haljinice i 8 bodibenkica)
ako stvarno mu ne bi bio problem, spasio bi me
odlučila sam se na preuzimanje a ne slanje, ponajviše zbog tog nesretnog vrtuljka kojeg je em nezgodno upakirati em može puknuti u procesu slanja
i onda evo od sredine svibnja stoji tako na čekanju, platila sam ženi pola novaca da bude sigurna da uzimam, a muž nikako da dobije nalog za ZG....da mi preuzme to napokon!
ako muž potvrdi da mu nije problem, ja bih se njoj javila da mu donese to negdje di je njemu zgodno. Ako žena nije u medjuvremenu na ljetovanje negdi otišla rekla je da nažalos ne ide južno skroz inače da bi mi ona osobno donijela kad je vidila da nikako da ja po to dođem (tj muž)
vrtuljak za dječji kinderbet + 10 komada najmanje robice sam usput od te žene uzela (2 haljinice i 8 bodibenkica)
ako stvarno mu ne bi bio problem, spasio bi me
odlučila sam se na preuzimanje a ne slanje, ponajviše zbog tog nesretnog vrtuljka kojeg je em nezgodno upakirati em može puknuti u procesu slanja
i onda evo od sredine svibnja stoji tako na čekanju, platila sam ženi pola novaca da bude sigurna da uzimam, a muž nikako da dobije nalog za ZG….da mi preuzme to napokon!
ako muž potvrdi da mu nije problem, ja bih se njoj javila da mu donese to negdje di je njemu zgodno. Ako žena nije u medjuvremenu na ljetovanje negdi otišlarekla je da nažalos ne ide južno skroz inače da bi mi ona osobno donijela kad je vidila da nikako da ja po to dođem (tj muž)
Provjerit cu s njim. No racunaj da nece biti problem.
Ajd provjeri u kojem je dijelu grada, pa mi javi na fejs. Ja cu dotad nazvati ovog frenda pa cu ga zamoliti da on to preuzme i ponese kad krenu, jer mi muz radi bez pauze i krecu direktno s njegovog posla nesto ranije da izbjegnu krkljanac na cestama.
Pozdrav cure! Stvarno ste se raspisale! Ne stignem toliko citati ni pratiti! :D Ja sam jucer bila u Lidlu i kupila sam dva bodija (obaj sareni plus sivi) muska i tetra pelene, nadam se da ce omeksat s pranjem....
Mi smo usli u 26 tjedan i vrlo smo zivahni!
Upravo se spremam ici u dom zdravlja vaditi OGTT i odjecam se ko velika pregazena macka jer nisam cijelu noc spavala jer je gospodin odlucio plesati breakdance od 3:00AM hahahah al neka je on meni zivahan :D
Yel citala sam nesto tvojih postova…
Bas mi je zao sta trudna sve to prolazis... Jako je tesko prilagoditi se vecoj zajednici a jos teze jer su njegovi i imaju svoje neke navike (pse,...) koje tebi ne odgovaraju...Moram se sloziti sa Treca sreca, nije mi to nikako idealno i mirno okruzenje za odgoj djeteta. Svakako pokusaj razgovarati s muzem i rijesiti to s njim, ne se prepirati i raspravljati s njegovima... Inace ces biti nezadovoljna i isfrustrirana i prenosit ces to sve na dijete... A to nikud ne vodi.... Bolje se maknuti sto prije...
Drzim fige i Barbs za stan!
Drzite mi fige za OGTT , iako sam sinoc fino u 21 h po keksima derala. :D
E da…dobila sam bila dvije posteljine ali na kraju ih nismo ni koristili osim plahtica. Klinci su spavali u vrecama i pokrivali se njeznim antialergijskim dekicama koje i dan danas oboje obozavaju tako da nam je sve drugo bilo visak u kindacu
Jel za pokrivanje dovoljna vreca za spavanje, u kojem su mj rodeni? Kako to funkcionira :)
Da, dovoljna je vreca. Novorodence nikad ne pokrivas dekicom niti icim... samo u tu vrecu i to je to... Inace postoji sansa od gusenja u snu i(li) SIDS-s
Bez obzira kad je roden tj u kojem mjesecu. Inas tanje i deblje vrece... Pretpostavljam ak je bas prevruce da ga neces ni u vrecu. To nisam sto posto ziher jer ja sad cekam 1.dijete pa nisam ekspert. Pisem sta su mene uputili....
Evo , ja izvadila 1.put krv ( 2x epruveta) i popila onu odvratnu glukozu koja je bila 10x gora od vadenja. Jos dvaput vade u razmaku od sat vremena. Ne smijem nista jest, pit... Tko pusi, ne smije ni pusit... Ja ne pusim al svejedno upozore...ugl sad cekam 8 h za elektricnu stolicu x2 hahaha zezam se :D nije strasno :D
Ugl smijete samo ovlazit usta! A ja jedva cekam stavit Tutku keks u usta
Sortiraj odgovore
Najstariji