Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    20. Srpanj 2017. 22:06

Buba_mara

mame koje se razume u klokanice jel mi možete pomoći? na njuškalu gledam ergobaby klokanice jedna teta prodaje za 350 kn pa ako možete pogledati link da mi kažete jel to original pakiranje i jel to ta klokanica, ja sam skroz neupućena u tu marku
    http://www.njuskalo.hr/nosiljke-klokanice/ergobaby-nosiljka-bebe-crna-boja-pijeska-kao-oglas-23034157

I jel valja što ova tomy klokanica?http://www.njuskalo.hr/nosiljke-klokanice/nosiljka-tomy-oglas-23035461
    Nadan se da ne pilan :)

Meni je samo cudni da je prodaje tako jeftino jer su te nosiljke cca 1200 kn i do sad najjeftinije sta sam vidjela da ih prodaju je 700-800 kn, rabljene jel

treca_sreca
    20. Srpanj 2017. 22:08

al crna je boja....nema zvjezdica nit ikakav poseban dezen....a i boja/dezen "kroje" cijenu.

žena-majka-carica:)

• M@lena
    20. Srpanj 2017. 22:12

Jao zene moje... ne mogu vas pratiti! Sad sam brzinski preletjela 50 stranica. Ne vidjam mobitel po cijele dane. 😊
    Treca_sreca, ne znam jesam li te vec pitala, ako jesam, zagubila sam taj post. Koliko prije se moram naruciti u Cito na pregled? I imas li mi preporuciti kojeg dr od tamo? Trebala bih na pregled u prvom tj u 8.mj. i iza tog na Sv Duh! Ajme sto vrijeme leti! 😰

• sretna

treca_sreca

al crna je boja….nema zvjezdica nit ikakav poseban dezen….a i boja/dezen "kroje" cijenu.

Sve nove su oko 1200 bez obzira na dezen. Mozda je koja stotinjak kuna skuplja, ali jeftinija nije

Ja evo ispeglala hrpu vesa...oznojila sam se sva dok sam opeglala a peglala kraj otvorenog prozora...😌 
    Hmm...te nosiljke su mi bas fora al neznam koliko cu je koristit kad mi je sve kud sta trebam obavljat na dalje. I do ducana imam 2 km. Pa mislim da bi mi bilo lakse kolicima😕 a za po doma, mislim da mi nije bas toliko potrebna..tako da mislim da cu ja to preskocit..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• M@lena
    20. Srpanj 2017. 22:16

Od sutra mi je i muz na godisnjem. Konacno i on dolazi na more! Bas se veselim... dugo nismo bili.ovoliko razdvojeni. 😊
    Je li se javila senoritakova?
    Boze, cesto mi padne na pamet! Sto li je s njom i bebicom?!

violeta1
    20. Srpanj 2017. 22:18

Yel da to je bas puno para, iako kazem ovisi o duzini i stanju kose. A mozda negdje ima i jeftinije 😀😉 Vidit ces 😊

20. Srpanj 2017. 22:19

Danas mi je stigla maskica za mob..bas sam si hepi...jao, ko malo dijete sam😂😂

Te sljokice se onako razlijevaju...
    Te sljokice se onako razlijevaju...

20. Srpanj 2017. 22:20

Bome da...Senoritakava se nije javila vec bome dugo😕

MY_life <3
    20. Srpanj 2017. 22:25

I meni je cudna cijena ova jer sam gledala na njihovoj stranici i cijene su astronomske zato sam i pitala jel ovo moguce hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.