mame koje se razume u klokanice jel mi možete pomoći? na njuškalu gledam ergobaby klokanice jedna teta prodaje za 350 kn pa ako možete pogledati link da mi kažete jel to original pakiranje i jel to ta klokanica, ja sam skroz neupućena u tu marku
http://www.njuskalo.hr/nosiljke-klokanice/ergobaby-nosiljka-bebe-crna-boja-pijeska-kao-oglas-23034157
I jel valja što ova tomy klokanica?http://www.njuskalo.hr/nosiljke-klokanice/nosiljka-tomy-oglas-23035461
Nadan se da ne pilan :)
Meni je samo cudni da je prodaje tako jeftino jer su te nosiljke cca 1200 kn i do sad najjeftinije sta sam vidjela da ih prodaju je 700-800 kn, rabljene jel
al crna je boja....nema zvjezdica nit ikakav poseban dezen....a i boja/dezen "kroje" cijenu.
žena-majka-carica:)
Jao zene moje... ne mogu vas pratiti! Sad sam brzinski preletjela 50 stranica. Ne vidjam mobitel po cijele dane. 😊
Treca_sreca, ne znam jesam li te vec pitala, ako jesam, zagubila sam taj post. Koliko prije se moram naruciti u Cito na pregled? I imas li mi preporuciti kojeg dr od tamo? Trebala bih na pregled u prvom tj u 8.mj. i iza tog na Sv Duh! Ajme sto vrijeme leti! 😰
al crna je boja….nema zvjezdica nit ikakav poseban dezen….a i boja/dezen "kroje" cijenu.
Sve nove su oko 1200 bez obzira na dezen. Mozda je koja stotinjak kuna skuplja, ali jeftinija nije
Ja evo ispeglala hrpu vesa...oznojila sam se sva dok sam opeglala a peglala kraj otvorenog prozora...😌
Hmm...te nosiljke su mi bas fora al neznam koliko cu je koristit kad mi je sve kud sta trebam obavljat na dalje. I do ducana imam 2 km. Pa mislim da bi mi bilo lakse kolicima😕 a za po doma, mislim da mi nije bas toliko potrebna..tako da mislim da cu ja to preskocit..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Od sutra mi je i muz na godisnjem. Konacno i on dolazi na more! Bas se veselim... dugo nismo bili.ovoliko razdvojeni. 😊
Je li se javila senoritakova?
Boze, cesto mi padne na pamet! Sto li je s njom i bebicom?!
Yel da to je bas puno para, iako kazem ovisi o duzini i stanju kose. A mozda negdje ima i jeftinije 😀😉 Vidit ces 😊
Danas mi je stigla maskica za mob..bas sam si hepi...jao, ko malo dijete sam😂😂
Bome da...Senoritakava se nije javila vec bome dugo😕
I meni je cudna cijena ova jer sam gledala na njihovoj stranici i cijene su astronomske zato sam i pitala jel ovo moguce hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji