Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MY_life <3
    21. Srpanj 2017. 07:34

Hvala na odgovoru i sritno na elektricnoj stolici

kleaiva
    21. Srpanj 2017. 07:40

Curka je rodena u 7. mjesecu pa je od jeseni bila u vrecama samo a malac  20.12. Isto u vreci debljoj. Kad su bili veci onda sam dodala dekicu

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

21. Srpanj 2017. 07:40

Mamisita, dragi i ja smo pristali na zajednicki suzivot sa starcima jer su roditelji dosta mladi, rade, liberalni etc. Ali eto, malo se teze privikavam na promjenu.
    Svakako se planiramo odvojiti medjutim financije nam za sad ne dopustaju pothvate za kupnju/adaptaciju svog stana.
    Ha stisnut cu zube lol
    Hvala ti na feedbacku 😘

• sretna
    21. Srpanj 2017. 07:49

Jutro! Gledamo crtice 😄
    Moj je spavao u vreci mozda 2 dana. Niti se njemu svidalo, niti je meni bilo prakticno to, tako da smo ga oduvijek pokrivali dekicom/poplunom

21. Srpanj 2017. 08:00

Jutro cure...kavica se pije...
    Treca sreca, hehehe...znam da sam djetinjasta al vecinom mi kazu  ljudi (bliski) da je to dio mene i da me to cini takvom kakvom jesam. Tako da ce vjerojatno moja Lucija imat dosta djetinjastu mamu😆
    Mamisita, sretno na OGTT-u...
    A ovo za vrece-dekice....ne kosta me uzet jednu vrecu pa vidjet kak ce to ic...neznam..dok ne probam😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    21. Srpanj 2017. 08:00

Jucer je mm kolega zvao mm da mu posalje adresu, dobit cemo pozivnicu za svadbu u 9 mjesecu, ne znam tocan datum, uglavnom svadba je u Splitu. 😄 ja bi bas isla, ali ne znam kakvo ce stanje biti dolje 😏
    Treca sreca kaj kazes? 😄

21. Srpanj 2017. 08:26

Cure pitanjce...vezano za toplomjer. Kakav je najbolje uzet? Onaj beskontaktni (nisam ga nikad koriatila pa neznam dal to valja) ili onaj digitalni? Koliko znam, bebama se temp mjeri da se toplomjer stavi u guzu? 
    I jos sam nesto htjela pitat al sam zaboravila..hahaha...kad se sjetim, pitam😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Suncokretica
    21. Srpanj 2017. 08:30

Ja sinoć sanjala da sam rodila jednog preslatkog dečka. Lice na mene, a crna čupava gusta kosa na tatu 
    Idem sad na pregled pa ćemo vidjeti jel cura kao što su pričali do sada ili je ipak dečko, držite fige i javim se popodne 

• sretna
    21. Srpanj 2017. 08:32

Sanjchi,  ja imam digitalni od omrona i tocan je, pokazuje kao zivin. Tako da sam uvijek koristila ta 2, ali nikad nisam mjerila u guzi, to mi je nekako odbojno, nego ispod pazuha i imamo braunov za uho, on je isto dobar, ali potrebno je procitat upute o oravilno namjestit i toplomjer i uho da bi dobro ocitao temp

• sretna
    21. Srpanj 2017. 08:33

Suncokretica, sretno! 😊 cekamo novosti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.