Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    21. Srpanj 2017. 13:22

Aaaajmeeee, napisala sam ogroman komentar i izašla sa stranice!!! 

barbs
    21. Srpanj 2017. 13:25

Suncokretice, drago mi je što je sve u redu s trudnoćom i s bebicom i što možeš na more. SADA GUŠTAJ!  Što se robice tiče, kupuj unisex ili poslušaj savjet Trece sreca i idi privatniku na potvrđivanje 
    Sanjchi, aktivna sam i ja, ali ne sada nešto extra. Ne glumim invalida, ali me ova vručina ubija i ako idem negdje, kao i danas, u 11 sati, umrem  Kako god, trudim se ne biti neativna... Kuham, čistim, perem, puštam pse vani, idem negdje (makar navečer..) Krevetić budem slikala svakako kad ga kupimo  I me čeka kolica 
    Treca sreca, super krevetić... Ma ja bi ih pitala što je s time... Što je sigurno, je sigurno!!! 

treca_sreca
    21. Srpanj 2017. 13:26

da, to je bilo samo za ukras dok smo čekali da se rodi...poslije im to ne smije bit u krevetu, da ne stavljaju u usta radi dlaka itd (o gušenju neću ni govorit!)
    a slika je fali još gubitak kose - jedna od "divota" koja nas čeka iza trudnoće...
    ja sam sad tražeći sliku kindača našla i slike nakon poroda, baš sam si fotkala trbuh namjerno:

čudo! baš se "ispuše"
    samo ostane koža mlohava, to se ne povuče baš u potpunosti skroz NIKAD:(

žena-majka-carica:)

• sretna
    21. Srpanj 2017. 13:31

Suncokretica, szper za pregled! I zajedno cemo odbrojavat do iduceg pregleda jer nam je na isti dan 😄
    Treca sreca i meni je trbuh brzo nestao nakon poroda, ali je trebalo vremena i vjezbe da ga ucvrsnem nazad.
    Barbs, imate puno do mora? L i ja se po cijele dane kupamo, bas uzivam. Mislim da bi poludila da sam doma po ovim vrucinama

21. Srpanj 2017. 13:31

Barbs, mislim da nam je po ovakvim vrucinama dovoljno kretanje po kuci..a sad kad opet krenu radovi kod mene, nece mi falit kretanja...😩
    Treca sreca, gubitak kose?????😭😭😭😭😭 A trbuh...nist ti nije ostalo....

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Suncokretica
    21. Srpanj 2017. 13:32

Definitivno idemo na privatni uzv! Tog privatnika znamo osobno i 4D smo obavili kod njega gdje je on sasvim sigurno vidio i rekao da je cura, al eto bolje još jednom provjeriti kad beba naraste, da se nije što promijenilo. Mama mi kaže da su oni svi čekali da se beba rodi i tek onda saznali spol, nije da nam je bitan al hoćemo znati! 
    Sve sam kupila univerzalno (osim 2 haljinice kojima nisam mogla odoljeti) tako da neće biti problema, samo nas znatiželja ubija hehe
    Jastuk- imam iz bubamare, koštao je 200 kn i vrijedi svake kune! Ima unutra perlice, lijepo se da oblikovati, navlaka se da skinuti i oprati i mislim da će mi trajati dosta dugo, više ne mogu zamisliti spavanje bez njega, a koristiti će i za dojenje, moja preporuka 
    Toplomjer- znači svi preporučujete onaj u uho? A ja baš čula da ti nisu mjerodavni...
    Pokrivanje bebe- planiram koristit vreće za spavanje, iako će nam moji kupiti set posteljine pa ćemo dobiti i poplun, ali to ću koristiti kasnije kad beba bude veća. Može se i s dekom i poplunom pokriti ali treba jako dobro sa strane ispod madraca ugurati da se ne miče i da ne bi slučajno bebi pokrilo glavicu...
    Ulošci poslije poroda- frendica mi je poslala popis što treba i rekla je isto Chicco za prve dane dok jako krvarimo, a kasnije može Vir
    Barbs- ja sam tetre od lole ribara kupila u Bipi, isto bilo na 50% kao što je treća sreća našla, ali su moji drugačije pakiranje, 3 bijele i 3 zelene
    Treća sreća- kinderbet je super. A tvoja linija nakon poroda je mrak! Ništa ti se ne vidi, kao da i nisi rodila. Baš si fit mama 
    Sanjchi- i meni se čini da će nam biti tako kao na slici, ali samo neka su naše bebe dobro, sve drugo će s vremenom doći... 

• sretna
    21. Srpanj 2017. 13:33

Sanjchi, dobro au ti cure rekle, mazi se da ne popucas!! Svrbez je prvi znak toga

barbs
    21. Srpanj 2017. 13:34

Ajmeeeeeeeeeeeeee, Treca sreca, pa tebe jbt nema nigdje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  tj. nije te bilo nigdje... Imaš brz metabulizam očito, kao i moja frendica... 

treca_sreca
    21. Srpanj 2017. 13:38

to je nakon drugog poroda  a nakon prvog  sam bila u prevelikom kaosu da sebe fotkam  ali linija se još troduplo brže vratila.
    Ali šta kaže sretna, samo naizgled.....sve ostane mlohavo, jer ipak se rastegneš i ostane ti taj višak kože, koji tek nakon xy tjedana (ako ne i mjeseci, tko se sjeća više?? davno je to bilo) se vrati da ima tonus kao prije, i to uz nekakvo mazuckanje (a tko ima vremena i za vježbu - još bolje! ja nisam imala)....svakako, ne vrati se na ono stanje kao prije djece NIKAD, pogotovo kod mama koje su bile utegnute....to se ne može vratit jbg.

žena-majka-carica:)

21. Srpanj 2017. 13:39

Sanjchi, meni je 31.10. Blizu smo  s terminima. :) Mene isto trbuh svrbi nekad a mazem se svakodnevno, nakon tusiranja uvijek!
    Mi smo kupili krevetic al cemo ga najesen sloziti .
    Barbs, nemoj previse hodat po vrucini, kuca klimica i lagano ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI